Tootearvustus: Igapäevane näohooldus

august 24, 2013

Hei mu armsad lugejad, te suudate mind aina rohkem ja rohkem rõõmustada, sest eelmisest postitusest tuli nii palju positiivset tagasisidet. Selleks et valmistada rõõmu nii teile, kui ka mõnes mõttes endale, mõtlesin et hakkan iga nädal postitama veel ilunippe. Mingit kindlat päeva ma ei luba, nii kui midagi meenub, kohe kirjutan.
Täna sooviksin hoopis tutvustada oma õhtust näohuuldust. Sinna kuuluvad 5 toodet ja räägin igaühest kasutamise järjekorras.


Lumene cleansing wipes - just need, või ükskõik millised meigieemalduslapid alustavad minu õhtust (ja üsnagi tüütut) näoprotseduuri. Meigieemaldussalvrätid on ainukesed sellised näotooted, mis mul pole püsivad, nendega meeldib mul katsetada, kuid Lumene omadest kirjutan täpsemalt SIIN.
Loreal gentle eye makeup remover - tavaliselt ei suuda meigieemalduslapid eemaldada ripsmetušši, kui siis ainult suure nühkimisega. Sellega kaotab aga palju ripsmekarvu, seega on targem soetada endale ka lisaks meigieemaldaja. Lorealil on ka teine meigieemaldaja, mis on õlilise koostisega, see on muidu sama hea kui teine tundlikutele silmadele, aga kui toode hakkab otsakorrale saama jääb põhja ainult õli ja see tekitab näole sellise vastiku ja õlise, üleniisutatud tunde. Selletõttu olengi jäänud hetkel püsima tundlikutele silmadele ja läätsekandjatele mõeldud meigieemaldaja juurde. Selle saab ilusti lõpuni kasutada ja oma tööd teeb see ka väga hästi, lisaks jätkub ka toodet üsna kaua. Minu praegune on ostetud Selverist, hinnaga 3,99 eur.
Loreal triple active velevety toner - üsnagi kaua vannitoariiulil oleva asi, mis tuleb sinna aina uuesti ja uuesti. Tegemist on tootega, mida kasutan selleks et eemaldada veel viimnegi mustus. Lisaks kõigele annab see ka särava jume, vahel tekib tunne, et peaks seda hakkama kasutama hoopis hommikuti. Niisutusest jääb aga väheks, kuigi toode lubab seda.
Kõigile see ei pruugi aga sobida, kuigi pakendil on kirjas et see sobib tundlikule nahale, andis üsna tundliku nahaga sõbranna pudeli mulle kasutamiseks, sest talle see ei meeldinud/ei sobinud.
Loreal nutri-gold näokreem - enne magama jäämist hellitan veel oma nahka taas Loreali tootega, see on näokreem mesilaspiimaga ja kreemil on samuti kerge meelõhn. Kui nüüd aus olla, siis teen kõik sellele kreemile risti-vastu tegelikult on see päevakreem, kasutan seda hoopis öösel ja mõeldud talviseks kasutamiseks, aga mina kasutan seda praegugi, sest oma tööd teeb see väga hästi ka suvel ja tagab mõnusa niisutuse, mitte liiga suure just paraja. Sellest on ka üsna pikk artikkel Buduaaris.
Oriflame optimals oxygen boost eye cream - silmaümbruskreem, mis võitleb tumedate silmaaluste vastu, millega mul on üsnagi suur probleem, eriti siis kui on kool ja kuklas tiksub stress. Kannan seda õhtul ja hommikul silmaalla ja see tõesti aitab.
Kusjuures sain selle tasuta maijooksult, lobisesin natukene nende Oriflame naistega ja kas nad siis nägid, et mul on seda hädasti vaja või kinkisid lihtsalt niisama, aga kataloogis oli selle hind umbes 5 euro kandis. Seega suurepärane kink! :)

On kellelgi ehk minuga mõni sama lemmiktoode?  :)
Eliise

You Might Also Like

1 comments

  1. See silmameigieemaldaja on endal samasugune lemmik juba üle aasta kindlasti :)

    VastaKustuta