Tootearvustus: Jovely Naturals - Eestis toodetud imeline looduskosmeetika

august 04, 2014

Ma ei suuda - ma lihtsalt järjest rohkem armun looduslikku kosmeetikasse. See on naha suhtes lihtsalt nii nii hell, et tavaliste toodete järgi käsi enam ei sirutugi. Mul on nii hea meel, et täna saan taas rääkida Eestimaisest looduskosmeetikast ja ma olen nii uhke selle üle, et looduskosmeetikabrände on hakanud tekkima järjest rohkem ja rohkem.
Tänane firma, keda teile tutvustaksin on Jovely Naturals.
Jovely Naturals omab oma veebilehte http://www.jovely.ee/, kuid nende tooteid on võimalik lähemalt vaadata ja katsuda nendes müügikohtades: http://www.jovely.ee/edasimyyjad, mis teeb need tegelikult kõigile väga mugavalt kättesaadavaks :)
Mina tutvustaksin teile täna maasikaga huulepalsamit, mango ja meega savimaski, tsitrusega kätevõiet ning safloorõli.

1) Huulepalsam Maasikas 

Mis tootega on tegu? 
Maasikamaitseline huulepalsam sisaldab rohkelt magusa mandli õli ning kakao- ja sheavõid, mis hooldavad ning sügavniisutavad kuivi ja lõhenenud huuli. Mesilasvaha pehmendab huuli, annab ühtlase läike ja kaitsva kihi veekaotuse vastu. Mesilasvaha omab ka põletikuvastast toimet ning soodustab kudede taastumist.
Sobib aastaringseks kasutamiseks. Lihtne ja mugav kasutada.

Huulepalsamid on need, mille kasutamisega pean ma meeletult ettevaatlik olema, sest ei lähe kaua, et ma neist täielikku sõltuvusse satuksin. Maasikamaitseline huulepalsam on tegelikult oma maitse poolest õrn, mistõttu püsib see minul päris kaua peal, sest kui huulepalsamil on tugev maitse tekib mul alati tahtmine seda maha limpsida. 
Tuntav püsivus jääb tootel umbes 1 tunni kanti, kuid peale seda ei ole vaja huuli niisutada terve päeva. Huuled on peale kasutamist tõeliselt pehmed ning ka kerge läikega :) 
Koostiselt on see natuke paksem ja jätab huultele sellise väikese kihi peale, mis imendub mõne ajaga huultesse.
Nagu toote kirjelduseski on, siis see soodustab kudede taastumist. Mul juhtus nimelt väikene õnnetus ja tõmbasin endal kogemata küünega päris korraliku vao huule sisse, kuid huulepalsam soodustas selle paranemist tõepoolest ja vähendas selle piirkonna tundlikkust ja valulikkust. 
See huulepalsam on küll huulepulga kujul, mis on minu arvates kõige mugavam variant huulepalsami kasutamiseks, kuid huulepalsam on saadaval ka väikese potšiku sees, kust saab seda näpuotsakesega huultele kanda. 

Huulepalsam maasikas on saadaval http://www.jovely.ee/ hinnaga 4,00 eur. 
Hindeks 9/10

2) Savimask mango ja meega
Mis tootega on tegu?
Savimaski koostises olev kollane savi omab koorivat toimet ning aitab nahalt eemaldada toksiine. Mangopulber sisaldab A vitamiini ja beta karoteeni ning aitab säilitada naha elastsust. Jogurtipulber sisaldab proteiine ja kaltsiumit ning lisab maskile looduslikku AHA-d. AHA-happed omavad koorivat toimet ning aitavad kaasa uute naharakkude tekkele. Mesi aitab säilitada naha niiskustaset.

Ma olen aru saanud, et savimaskid istuvad minu nahale päris hästi ja tõesti omavad väga puhastavat toimet. Nii sobib ka see mask väga hästi minu nahaga ning mis veel parem - see pole lihtsalt savimask vaid sisaldab lisaks savile ka veel hea toimega pulbreid nagu näiteks mango- ja jogurtipulber. Lisaks saab maski enda jaoks veel huvitavamaks muuta segades seda näiteks sooja vee, piima, maitsestamata jogurti, puuviljamahla või aloe veraga. Mina läksin üsnagi igavat teed mööda (tahan kindlasti maski aloe veraga proovida) ja segasin 2 tl pulbrit 1 tl sooja vee ja 1 tl maitsestamata jogurtiga. Segu tuli täpselt paraja paksusega ning jagus täpselt näole. Veega oleks ilmselt segu natuke liiga vedel tulnud.
Maski tuleb hoida näos 10-15 minutit ja kuna see eriti kokku ei hakanud tõmbama hoidsin seda 15 minutid peal. Küll aga on sellel maskil üks halb külg. See lõhn ei meeldi mulle kohe üldse mitte. Otseloomulikult panin ma maski ka nina alla ja ütleme nii, et ainus põhjus miks maski maha pesema kibelesin oligi see lõhn, mis tegelikult ei meenuta otseselt midagi, aga on lihtsalt ebameeldiv. Ma arvan, et asi on selles, et segasin maskipulbrit jogurtiga...
Peale maski kasutamist on nägu aga meeletult siidpehme ja puhas (vähemalt näib väga puhas) ning nahal on ka selline "hingav" tunne, seega tasub lõpptulemus kindlasti selle pisut ebameeldiva lõhna talumist. 

Savimask mango ja meega on saadaval http://www.jovely.ee/ hinnaga 5,00 eur (tõeliselt soodne hind!!!).
Hindeks 7/10

3) Kätevõie Tsitrus
Mis tootega on tegu? 
100% looduslik ja meeldiva tsitruse lõhnaga tahke kätevõie. Võie sisaldab rohkesti nahale kasulikku sheavõid, mis on suurepärane niisutaja ning tõhus vahend kuiva ja väga kuiva naha hooldamisel. Sheavõi sisaldab A, E ja F vitamiine ning rasvhappeid, mis aitavad säilitada naha niiskust ja elastsust, võideldes seega naha vananemise vastu. Lisaks sheavõile sisaldab kätevõie ka mesilasvaha, mis pehmendab käsi ning jätab nahale kaitsva kihi vältimaks veekaotust. Mesilasvaha omab põletikuvastast toimet ning soodustab kudede taastumist. Lisaväärtusena on võidesse lisatud külmpressitud magusa mandli õli, mis samuti pehmendab nahka ning aitab nahal säilitada niiskust. Mandliõli leevendab kuivast nahast tingitud sügelust, omab põletikuvastast toimet.

Kätevõie on mõnusas metallpurgikesest, millest vaatab see vastu armsa lilleõiena. Ma pole nii kifti välimusega toodet vist oma elu jooksul näinudki. Tõeliselt nunnu üllatus! :)
See on minu esimene kokkupuude kätevõidega ning ma ei osanud sellest oodata midagi muud kui lihtsat kätekreemi, kuid tegelikult on tegu tahke massiga, mida tuleb käte vahel hõõrudes "sulatada", seetõttu on seda aga raske esimest korda kasutades purgikesest kätte saada, sest purk on päris täis ja võie tahke. Õnneks ei ole aga võiet väga palju vaja võtta, sest see on väga-väga niisutav ning väga pisikesest tükikesest piisab mõlematele kätele ning jääb ka veel üle. Võib-olla on asi selles, et mul on lihtsalt minikäed, aga minul kulub toodet tõesti uskumatult vähe.
See on kätele päris rammus hellitus ning kätele jääb päris rasvane kiht peale peale kasutamist. See-eest on toode aga ideaalne kaaslane talveks, kui käed on ülimalt õrnad, kuivad ning külma käes kahjustunud. Talvel on see toode kindlasti see, mis peab minuga igal pool kaasas olema, sest mu käed on külma suhtes meeletult tundlikud ja vajavad sellist rammusat turgutust. 
Lõhn on tootel aga ülemõistuse hea. See on värskendav kooslus troopilistest tsitruselistest puuviljadest ning väike killuke Eestimaisest meest. 

Kätevõie Tsitrus on saadaval http://www.jovely.ee/ hinnaga 3,00 (tõeliselt soodne hind!!).
Hindeks 8/10


4) Safloorõli (külmpress)
Mis tootega on tegu?
Safloorõli ehk värvohakaõli on kerge koostisega ning hästiimenduv õli. Pehmendab ja niisutab kuiva nahka, jätmata sellele rasvast kihti. Sisaldab rasvhapet omega 6, mis vähendab naha niiskusekadu ja taastab selle elastsuse. Safloorõli sobib suurepäraselt rasuse ja aknelise naha hooldamiseks, sest see ei ummista poore ning on põletikuvastane.
Kasutatakse ka juuste hooldamiseks. Safloorõli toidab tuhme ja elutuid juukseid ning annab neile tagasi läike. Kuna safloorõli on kerge ja hästiimenduv, siis soovitame seda kasutada juustessejäetava palsamina. Pihusta mõned korrad õli peopesadesse ning kanna see pestud rätikuivadele juustule kogu pikkuses.
Kasutamine:
  • Näonaha niisutamiseks
  • Meigi eemaldamiseks.
  • Keha niisutamiseks.
  • Massaažiõlina.Beebide ja väikelaste naha hooldamiseks.
Valisin selle toote eelkõige lause: "Safloorõli toidab tuhme ja elutuid juukseid" tõttu, sest mul on praegu uskumatud "hellushood" oma juuste suhtes peale tulnud. Ma hoian neid nagu silmatera ja vaatan, et nad oleksid ikka piisavalt niisutatud ja et poleks grammikestki katkiseid otsi ja siis mõtlen iga päev et oi mu juuksed on vist kasvanud :D
Igaljuhul mõjub safloorõli juustele vägagi turgutavalt, kuid kuna tegu on õliga, mitte juukseseerumiga tuleb selle kasutamise ning koguste suhtes olla natukene ettevaatliku. Öeldakse tõepoolest, et ega küll küllale liiga ei tee, aga juukseõlide puhul ma soovitaksin sellest lausest lahti lasta... no juhul kui te omale sõna otseses mõttes õliseid juukseid ei taha. Tootel on küll pihusti, kuid kui pihustada otse juustesse ei "piserdu" õli igale poole vaid katab ühe salgu, mistõttu soovitaksin ma seda näiteks peopessa pihustada ning siis juustesse kanda. Juuksed saavad kauni läike ja ka muutuvad veidikene pehmemaks ja teate - katkised juukseotsad "liidab" see samuti kokku :)
Küll aga on pihusti suurepärane jalgadele pihustamiseks. Teate neid läikivaid kehasid ja jalgu, mis supermodellidel rannafotodel on? 
Safloorõli tegelikult sarnase tulemuse annabki ning lisaks kõigele, et keha näeb hea välja tagab see ka väga põhjaliku niisutuse. Nahk ei vajapaar päiva kreemitamist ja on tõepoolest siidpehme! 
Näol olen ma samuti toodet proovinud, kuid minu näonaha jaoks on tegemist liiga rammusa tootega, mis teeb mu näonaha natuke liigniiskeks. See tõepoolest niisutab, kuid pigem oleks sobilik taaskord talveks, kui näonahk vajab veidike rohkem niisutust ning hoolitsust. Meigieemaldajana olen seda samuti proovinud, kuid kuna ma suvel meiki ei kanna, sain seda proovida vaid ripsmetušši näol ja tõesti aitab see ka meiki eemaldada ning safloorõli kulub selleks tõepoolest väga vähe.
Safloorõli - õli, millel on 9 ametit :)

Safloorõli on saadaval http://www.jovely.ee/ hinnaga 9,90 eur. 
Hindeks 10/10


Suur-suur aitäh Jovely Naturals! 
Pidage teie aga kuumuses vastu! :)
Eliise

You Might Also Like

3 comments

  1. hei kaunitar :) mul on väike mure, ehk oskad Sina aidata mind kuidagigi :) Kuidas saaks lahti nõmedatest punnidest näos ( otsaesine), oskad Sa soovitada mingit head toodet, mis tõesti aitab ka ? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei hei! :)
      Mul juhtus eelmine suvi sama asi, otsaesine läks kohutavaks. Mida rohkem ma sinna "punne eemaldavaid" tooteid panin seda hullemaks asi tegelikult läks. Otsin apteegist kummeliõisi, tegin nendest kompressi (lamasin u 10-15 min kummeliga leotatud vatitupsud otsaees) ja tegelikult aitas suurepäraselt. Kui lisada ka paar tilka teepuuõli kompressi, siis peaks see ka koguprotsessi kiirendama veidike. Mina sain 2-3 päevaga murest lahti :)
      Proovi ka kosmeetikast hoiduda :)

      Kustuta
  2. aitäh Sulle, proovin järgi :)

    VastaKustuta