Tootearvustus: imeline Stenders koos šokolaadiste unistustega Kristiine keskuses

september 18, 2014

Teate ma pean tõedama, et mul on siiralt hea meel, et mind on hakatud blogimaastikul natukene tõsisemalt võtma (tõsisemalt selles mõttes, et konkurents on väga suur ja uued tulijad kipuvad suurte ja kuulsate blogijate taha varju jääma :(). Ühesõnaga käisin ma eelmisel reedel Stenders kaupluse avamisel Kristiine keskuses.


Stenders kui firma võib teile tunduda tuttav, kuid jah - nüüd on neil ka oma armas pesake Kristiine keskuses (Jyski lähedal), mis kutsub juba meetrite kauguselt enda sisse piiluma, sest see aroom, mis sealt tuleb köidab ilmselt ka praegusel gripihoojal nohutajate nina, rääkimate neist, kes on tõelised lõhnagurmaanid.
Pood ise on küll pisike, kuid selles leidub rohkem kui arvatagi oskate. Poes on tohutus valikus kaupa ning lisaks ei puudu sealt ka dekoratsioonid ning äärmiselt abivalmid klienditeenindajad. Valikust leiate näiteks kõiksuguseid erinevaid seepe (eriti luksusliku kauba armastajatele ka kullaseep), vannipomme (millest ma olen äärmiselt vaimustuses, sest need on värvilised ja näevad ülivinged välja), juuksehooldustooteid, kehakreeme, - koorijaid, dušigeele ning lisaks küünlaid ja aroomipadjakesi.
Te lihtsalt vaadake neid vannipomme - nii kirevates värvides - vooderdatud pisikeste "pesakeste" sisse nagu lihavõttemunad:
Mis mulle eriti meeldis oli see, et Stenders'i kaupluses saab kõiki tooteid ise katsuda ja proovida. Igale tootele leidub tester ning mina väljusin poest nii, et kaks käsivart olid täis erinevaid kreeme ning erinevaid lõhnu - tee sealt siis selgeks, milline neist parimatest parim on :)
Kuid nüüd püüan ma jõuda kingikotini, mis mulle sealt kaasa saadeti: 
Kingikott ise näeb väga tagasihoidlik, kuid see-eest armas välja ning nagu ma märkasin, saavad ka ostjad omale sellise kotikese suuremate ostude puhul :)
Ma sain valida 3 erineva kingikoti vahel, kuid minu valituks osutus šokolaadikomplekt, mis on kooslus šokolaadi-vanilje dušigeelist, kehakreemist ning šokolaadi suhkrukehakoorijast. 

1) Šokolaadi suhkrukoorija
Mis tootega on tegu?
See ergutav kehakoorija poleerib suhkrukristallidega su naha siidpehmeks. Tunne kuidas virgutavad jahvatatud kohvioad sinu nahka meeldivalt masseerivad ja selle elastsuse taastavad. Hinnalised looduslikud õlid pehmendavad nahka silmapilkselt, jättes selle mõnusalt sametiseks. Ja ergutav kooslus kohvi ja kakao aroomidest täidab su üleni vajaliku energiaga.

Ma võin teile kohe öelda, et kes endale purgitäit šokolaadi loodab saada, see pettub. Tegelikkuses sisaldab kehakoorija ohtralt kohvipaksu ning suhkrut ja meenutab oma lõhna poolest kanget hommikukohvi. Samuti on koorija tegelikult päris vedel, kuid jumal tänatud! (kohe räägin, miks). Koorijas on kohe näha selles sisalduvad ained teradena: põhikomponentidena seletab minu silm suhkrut ja kohvipaksu, nagu ka eelpool mainisin: 
Kehakoorijas sisalduvad terad on hiidsuured, kuid see muidugi soodustab koorija tõhusust. Nahka koorib see väga-väga karmilt ning selle kõige tulemuseks on (ma usun et 99,99%) surnud naharakkudevaba nahk. Neil, kellel on õrnem nahk, siis ei soovita koorijaga just väga tugevalt nühkida, sest minul tekkis mõningates kohtades, kus on õrnem nahk (nt rinnaesine) kerge punetus, mis küll hetkega kadus, kuid siiski - olen teid vähemalt hoiatanud. Kes aga oma suvist päevitust viimse piisani kavatsevad hoida, siis enne talve ma teil toodet kasutada ei soovita, sest minu päevitus läks 1-2-3, kuid sellest pole ju midagi - nüüd on nahk lausa piinlikult puhas.
Peale koorja kasutamist oma nahka pehmendada pole vaja (selle all mõtlen kreemitamist), sest koorijas sisalduvad õlid teevad naha vääga pehmeks ja elastseks ning justkui palsameeriksid sisse. Nahale jääb kerge vahakiht, mis pole üldse ebameeldiv, päästab kreemitamise vaevast, juhuu! :)
Aaga igal asjal on oma aga ning igas heas leidub midagi halba ja vastupidi ning selle toote miinuseks on see, et see ei taha üldseee torudest alla minna ja jääb dušikabiini/vanni põhja hulpima - pärast on tükk tegu, et seda veega alla saada.

Stenders šokolaadi suhkrukoorija on saadaval Stenders kaupluses Kristiine keskuses ja nende netipoes http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 12,90 eur.
Hindeks 8/10


2) Šokolaadi-vanilli dušigeel
Mis tootega on tegu?
Tunne ahvatlevaid rõõme! Meie ahvatlev šokolaadi- ja vanilliearoomiga dušigeel puhastab hoolikalt, muutes sinu naha tõeliselt sametiseks. Õrnalt puhastavate ainete kompositsioon peseb pehmelt ja hüdrolüüsitud nisuvalgud aitavad hoida naha niiskuse taset. Tunne, kuidas rikkalik vaht katab sind magusa küllastunud aroomiga, muutes pesemise nauditavaks rituaaliks. 

Pudelist otse nuusutades tundub lõhn väga-väga intensiivne ja võib-olla tekitab tahtmist jätta pudelike riiulile, kuid teate, pestes pole see pooltki nii magus, kui algul tundub. Kui toode satub veega kokku hajub lõhn vaikselt laiali ja jääb õrnalt-õrnalt nahale. 
Dušigeel on paraja paksusega ning pruunika pigmendiga. Toodet ei kulu tegelikult üldse palju, samas see ka ei vahuta, kuid ometigi piisab kahest näpuotsatäiest, et terve keha saaks pestud. Vähe vahutamist tähendab ju vähe kõiksugust keemiat! 
Nagu kirjeldus lubab, siis teeb see naha tõesti sametiseks ning nagu ka kehakoorijaga ei vaja ka peale dušigeeli kasutamist nahk lisaniisutust. Samuti peseb naha puhtaks ning teeb silmad ette paljudele teistele dušigeelidele, mida kasutanud olen.

Stenders šokolaadi-vanilje dušigeel on saadaval Stendersi kaupluses Kristiine keskuses ja nende ülemaailmses netipoes http://www.stenders-cosmetics.com/ hinnaga 11,90 eur
Hindeks 9/10


3) Šokolaadi-vanilli kehakreem
Mis tootega on tegu? 
Anna järele magusatele rõõmudele. meie mahlakas kehakreem niisutab ja toidab hästi nahka jättes sellele ahvatleva šokolaadi- ja vaniljearoomi. Täidetud väärtusliku kakao-, shea- ja cupuacuvõiga, mis hooldab harmooniliselt sinu nahka, muutes selle siledaks ja elastseks. Sametine kreem imendub kiiresti nahka, pakkudes sinu meeltele magusat naudingut nagu ahvatlev magustoit 95% loodusliku päritoluga.

See on vist üks magusamaid lõhnu mida ma tundnud olen. See on tõeline šokolaadiunelm. 
Mis kreemi teistest eristab on selle paksus. Ma isegi ei oska seda kirjeldad. Näiteks see ei oma läiget tuubist väljudes nagu tavakreemid. See on justkui sametkihiga ümbritsetud. Samuti on tunne heas mõttes veider, sest kreem ei ole paks ega ka väga kergelt imenduv. See on täpselt vahepealne - koostis, millega mina pole eales kokku puutunud, kuid see-eest on tulemus väga-väga siidjas ja pehme. Samuti ei jäta kreem nahale paksu kihti vaid imendub mõne hetkega. Samuti tasuks veel mainida ka seda, et ärge kreemiga liialdama kippuge - sellel on väga tugev lõhn ja seda ei lähe tegelikult palju tarvis, et mõni kehapiirkond kreemiga kaetud saaks.
Mida ma aga ei soovita on terve keha katmine kreemiga. Mina kreemitasin ära oma jalad ja lõhn on väga-väga intensiivne, seega ei tahaks ma teada, milline elav šokolaadikook ma oleksin, kui terve keha oleks ära kreemitanud. Samas jällegi hea enne väljaminekut - parfüümi polegi tarvis! :D

Stenders šokolaadi-vanilli kehakreem on saadaval Stendersi kaupluses Kristiine keskuses ja nende ülemaailmses netipoes http://www.stenders-cosmetics.com/ hinnaga 19,90 eur.
Hindeks 7/10

Lõpuks ongi kõik, ma loodan, et teil oli põnev lugemine! :)
Külastage ka Stendersi kauplusi lihtsalt selle poe enda pärast, et see ilu oma silmaga üle vaadata.
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. hei, oskad Sa soovitada mingeid tõeliselt häid tooteid, millega oma näonahk korda saada ? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, õnneks pole mul näonahk eriti probleemne (ptüi-ptüi-ptüi) ja minu näonaha eest hoolitsemine piirdub vaid selle igaõhtuse pesemisega ning näovee kasutamisega. Mida ma julgen näopesuks soovitada on Nonique Tropical näopesugeel, mis minul pole siiani veel poore ummistanud ning oma kerge koostise tõttu teeb alati näole pai-pai :) (arvustus: http://iluexpress.blogspot.com/2014/07/tootearvustus-utle-ei-igasugustele.html)
      Peale näogeeliga puhastamist tupsutan veel naha Garnieri rohelises pudelis näoveega üle.
      Punnide/punetuste korral panen probleemsetele piirkondadele teepuuõli ja ongi kõik. Mida vähem erinevat jama - seda parem pidi nahale olema :)

      Kustuta