Tootearvustus: kevadeks kuldne jume ning siidpehme nahk Dove abil

märts 16, 2015

Kevad on mulle täielikult südamesse pugenud. Nii puhanud ja värske on nende imeliste ilmade pärast olla. Samuti on tuju palju palju parem ja hommikul päikesepaiste peale ärgata on üks ilmatult mõnus tunne.
Kuna praegune päike meelitab ilmselt juba ka kõige agaramad päevitajad rõdudele, siis selleks, et mitte peale päevitamist köhas-nohus olla tutvustan teile Dove isepruunistajat, mis suudab ilusa ja kuldse jume tekitada ka ilma päikesevalguseta. Lisaks räägin ka Dove imeliselt lõhnavatest kehaseepidest, mille toime tundub mulle endiselt täiesti uskumatuna.


1) Dove Summer Glow pruunistav sädelusega ihupiim
Dove pruunistava toimega ihupiim on olnud minu vannitoariiulil juba viimased 2-3 aastat kindlasti. Küll-aga oli sellel tootel mulle palju uut pakkuda. Kuna ma ise olen kasutanud ilma sädeluseta varianti, siis nüüd avanes mul võimalus proovida ka midagi teistsugust.
Kreemist endast sädelevad täpikesed välja ei paista ning see on õrnalt roosaka tooniga, kerge koostisega ja meeldiva lõhnaga. 
Ma olen proovinud ka isepruunistava toimega Expose firma vahtu, kuid siiski tuleb tõdeda, et kreemi kasutamine on palju mugavam, säästlikum ja ilmselt ka nahale kasulikum.
Kuna see kreem on mõeldud ka ihupiimana, siis on seda väga kerge naha sisse masseerida ning algul tekib tunne nagu kannakski peale täiesti tavalist niisutavat kreemi. See on tõepooolest üliniisutav ning muudab naha väga elastseks, siidiseks ja pehmeks.
Selleks, et isepruunistavaga saadav tulemus jääks loomulik järgi ka neid nippe:
  • Enne kreemi peale kandmist pese oma nahk duši all puhtaks.
  • Koori oma nahka enne isepruunistava kasutamist.
  • Kuivata oma nahk korralikult enne kreemitamist.
  • Määri kreem peale ringjate liigutustega.
  • Jälgi, et ükski koht ei jääks kreemita ning vastupidi - vaata et kreemi ei saaks ühte kohta liiga palju (nii võib tulemus jääda laiguline).
  • Ole hoolas ja kanna kreemi ka sõrmede vahele, kaenlaaukudesse, jalalabadele, kaelapiirkonda, kõrvade ümbrusesse.

Kreem tahab küll natukene ehk liiga kaua naha sisse pugeda, mistõttu on ootamine üsnagi tülikas, kuid tulemus on seda kindlasti väärt.
Selleks, et nahale kuldne jume tuleks läheb aega umbes paar tundi ning tulemuse tugevus on kasutaja enda otsustada. Kes soovib tumedamat tulemust peaks kreemitama mitu päeva järjest, kuid mina eelistan kerget ja loomulikku tooni, mistõttu kannan kreemi peale ainult ühe korra.
Selle kreemi esimene toime paistab välja sädelusega, mida on selles tootes tõesti meeletult palju ning minu jaoks ehk pisut liiast, kuid nagu ma ka enne mainisin, siis on olemas ka isepruunistav ihupiim ilma sädeluseta.
Nagu te näete on tulemus üsnagi õrn ja päris loomulik. Kuna mina kandsin kreemi üsnagi õhukese kihina ja ainult üks kord, siis on selle eeliseks see, et kreem ei jää kollaka tooniga ega ka laiguline. Kreemi lõhn on küll üsnagi tugev peale kasutamist, kuid eks ilu nõuab ohvreid ja selle lõhnaga harjub lihtsalt lõpuks ära :)
Nahk püsib niisutatuna päris päris pikka aega ning pruun toon püsib peal umbes 1-1,5 nädalat.

Dove Summer Glow pruunistav sädelusega ihupiim on saadaval kõikides suuremates kauplustes üle Eesti hinnavahemikus 5-6 eur.
Hindeks 9/10

2) Dove Go Fresh kreemseebid
Ma ei ole ammu nii tugeva ja ergutava lõhnaga tahkeid seepe proovinud. Dove seebid on tõelised lõhnapommid ning seda kõige paremas mõttes. Nendel on äärmiselt värske lõhn ning neid kirjeldada on üpriski raske. 
Kurgi ja rohelise teega seebis on tunda pigem mahedamat ja neutraalsemat lõhna. Minul seostus lõhn koheselt sidruni-laimi-kurgi veega, millel on täpselt selline mahe kuid virgutav lõhn.
Sinist viigimarja ja apelsiniõit sisaldava seebi lõhn on aga palju magusam ja kergelt ka hapukam. See kokku annab apelsinisarnase lõhna, kuid tunduvalt tsitruselisema ja hapukama, mistõttu lõhna poolest meeldib mulle just see variant rohkem, sest sellesse on segatud ergutav ja värske lõhn ning samuti ka killuke magusat. 
Seebid on vägagi armsates pastelsetes toonides ning neil on tegelikult ka väga omapärane disain - kuna seebid on kergelt kumerad, siis on need ideaalsed näo pesemisel, seebi kumeruse tõttu on väga hea hõõruda vahule põsesarnad, otsaesine, lõuapiirkond.
Kui rääkida vahutamisest, siis tegelikult see teab-mis-suur polegi, pigem tagasihoidlik, aga nahaga kokkupuutel on tunda, et neis seepides on midagi, mida teistes tahketes seepides pole.
See on see tundmatu koostisosa, mis annab seepidele nimetuse "kreemseep". Ma ütlen ausalt, ma poleks eales osanud midagi sellist arvata neist kahest tagasihoidlikust seebitükist. Kui ma olin ära pesnud oma käed, siis olid need ülimalt pehmed ja siidised. Samuti proovisin seepi ka kogu keha pesemisel ja mu nahk pole ühtegi dušigeeligi kasutades peale pesu nii pehme olnud. Need seebid ei kuivata nahka nii nagu kõik teised seebid.
Kuna seebid ennast nii heas valguses näidanud olid, siis proovisin mõlemat ka näopesuks ja ma ei suutnud lihtsalt oma silmi uskuda. Mu nägu oli nii-nii pehme. Mitte ükski teine, spetsiaalselt näonaha jaoks mõeldud seep, pole suutnud tagada sellist tulemust nagu need armsad sinise-rohelisekirjud seebid. Mu nägu ei vajanud peale kasutamist isegi mitte kreemi, sest see kreemseep oli juba oma töö väga põhjalikult ära teinud. Sellest imeheast lõhnast mis nahale peale kasutust jääb ei maksa mitte rääkidagi, ma olen lummatud!
Ma olen täiesti hämmingus - vauu lihtsalt, vauu!!!! Minu südame on need imeodavad ja supertõhusad kaaslased küll võitnud! :)

 Dove Go Fresh kreemseebid on saadaval kõikides suurematest kauplustes ning hinnad jäävad natukene alla või üle 1 euro.
Hindeks 10/10

Aitäh nende kevadiste üllatuste eest Hill&Knowlton :)

Ning teil palun ma neid imelisi kevadilmu nautida! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments