Tootearvustus: karm sügis võib tulla - nahka niisutab Artistry

september 03, 2015

Taas on järg Amway lehekülje käes ning ka seekord räägin Artistry toodetest. Nüüd aga räägime veidike ka näonahahooldusest ja vaatame kuidas kontuurida, peita ning tagada lauvärvi parem püsivus vaid ühe toote abil.


1) Artistry Essentials niisutav õli
Mis tootega on tegu?
Ainulaadne vitamiinirikas niisutav õli, mis toidab ja värskendab silmapilkselt kuiva nahka. Rikastatud oomega-3 ja oomega-6 rasvhapete ja taimeekstraktidega, mis aitavad nahal säilitada loomulikku niiskustaset.

Kui aus olla, siis pole ma suurem asi näoõlide ja - seerumite austaja, sest mul on juba ilma õlidetagi küllaltki niisutatud nahk mistõttu satuvad õlid ja seerumid mu näonahale vaid heal juhul paaril korral kuus või juhtudel, mil näonahk on tõesti väga väga kuivaks muutunud kas liigsest päikesest või karmist pakasest. 
Näoõli on sõna otseses mõttes näo õli. Selle koostis on väga väga rammus ning seetõttu kulub toodet üpriski vähe. Minu arvates on näoõlil väga meeldiv ja värskendav lõhn, minule meenutab see mõne tagasihoidlikuma lõhnaga lilleõit.
Õli on "doseeritav" pipeti abil, mis on minu arvates väga väga mugav näoõli kasutamiseks. Üks tilgake otsaesisele, üks paremale, üks vasakule põsele, sutsuke lõuale ja ongi vaid laiali hõõrumise kunst ning sellele järgneb juba toidetud ja niisutatud nahk :)
Tuleb tunnistada, et minu nahatüübiga õli ei sobi. Minul võttis õli imendumine ikka tükk tükk aega ning senikaua kui see vaikselt naharakkude sisse sulandus, siis oli pidevalt selline kergelt kihelev ja kleepub tunne, mis minu jaoks oli päris ebameeldiv. Kui aga õli on imendunud siis ei pea naha niisutamise pärast muret tundma 2-3 päeva. Näoõli on niivõrd niisutav, et tulemus jääb kestma pikaks ajaks, ka peale meigi kasutamist ning eemaldamist. Tulemuseks on aga superniisutatud, toidetud ja elastne nahk.
Sellise vitamiinipommiga soovitan normaalset ja rasust nahka turgutada kuus maksimaalselt 2-3 korda, et vältida naha ületoitmist, sest liiga palju head ei ole ka enam hea :)
Kuivale nahatüübile võib olla see aga imeliseks kaaslaseks iganädalaselt.

Artistry Essentials niisutav õli on saadaval Amway esindajatelt, kellelt saad küsida lisainfot hinna ning tarne kohta https://www.amway-estonia.com/
Hindeks 6/10


2) Aristry peitepulk - toon light
Mis tootega on tegu? 
Täpne peitepulk, mis varjutab naha ebatasasused ja kaitseb nahka. Vähendab kortsukesi, tumedaid silmaaluseid ja laike. Mugava pulga kujuga. Toote kauapüsiv koostis on kerge ja kreemjas. Silub ja niisutab nahka. Toodet on kerge kasutada. Seda võib kasutada jumestuskreemina tumedate silmaaluste varjamiseks. Saadaval 2 toonis.

Minu jaoks on see suurepärane alustaja meigirutiinis. Toode alustab iga päev vajalike piirkondade katmist ning ka rõhutamist. Näiteks olen seda kandnud kulmude vahele lehvikukujuliselt otsaesise suunas, lisaks silmaaluste varjamisel ning häda korral ka vistrike peitmisel, kuid kohe räägin täpsemalt miks just see peitekreemi viimane "kasutusala" on.
Toote pakend on muidugi peen ja kaunis nii nagu kõikidel Artistry toodetel tavaks. Lisaks on mugav see, et peitekreem on viltuse otsaga ning keeratavas pakendis. Viltune otsik on väga mugav just silmaaluste peitmisel ning otsaesise rõhutamisel. Hajutamiseks olen appi võtnud kas sõrmed või peitekreemi hajutamiseks mõeldud pintsli.
Toode on oma tekstuurilt pigem tahkem, peale kandes kreemjas kuid laiali hõõrudes pigem puuderjas, mis teeb selle kasutamise päris päris mugavaks. Toon on küll praeguse suvise jume kohta liiga hele mistõttu on see ideaalne ilmselt siis, kui päevitus on talvepuhkusele läinud :D
Nüüd aga jõuame põhjuseni miks ma kasutan seda harva vistrike peitmiseks. Nimelt on see üsnagi nõrga katvusega ja kergelt maha kuluv mistõttu ei saa ainuüksi sellele peitepulgale lootma jääda vistrike puhul. Lisaks on vistrike peitmisel kehv omadus ka see, et peitekreem on laiali hõõrudes puuderja tekstuuriga mistõttu toob puuder esile nö "kõrgemad kohad" minul läheb vistrike ümbert alati nahk kuivaks ning see peitepulk rõhkutas naha kuivust veelgi...

Minu meigikotti jääb see pigem pooleldi modelleerivaks tooteks, et rõhutada neid kohti, mis vajaksid heledamat kuma, sest sellega saab peitekreem imeliselt hakkama. Samuti kaotab ka tumedad silmaalused. Lisaks õppisin ka TradeHouse meigikoolitusel, et peitekreemi võib kasutada ka primerina ning tõepoolest sobib see ka lauvärvi alla, et tagada lauvärvi parem püsivus ja tugevam pigment :)

Artistry peitepulk on saaval kahes erinevas toonis Amway esindajatelt lisainfot hinna ning tarne kohta https://www.amway-estonia.com/
Hindeks 7/10

Ning olge valmis täna õhtul saab alguse ka Instagrami loosimine, mis on eelkõige mõeldud neile, kelle suurimaks relvaks on huuled ning valge ja pilkupüüdev naeratus. 
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Kusjuures minul on rasune nahatüüp ja õlid teevad asja paremaks. Kohati muutus tegelikult mu nahk peale tihedat õli kasutamist kuivaks, nii imelik kui see ka pole :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ahnii vot see on mulle küll midagi uut, aga see on ju pigem hea, et kuivemaks muutus? :)

      Kustuta
  2. Kas oled lähiajal kuhugi blogiga seotud üritusele minemas?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Paraku mitte, kuid aga on 2 üritust, kus ma väga olla sooviksin, aga paraku toimuvad kõik need kõige magusamad ja põnevamad üritused pealinnas :(

      Kustuta