Tooteravustus: unusta sügisväsimus ja löö silmad särama koos Avoniga!

september 07, 2015

Hei hei, täna räägin teile kuidas lüüa särama oma väsinud silmakesed. Hetkel ma loodan, et teil suure väsimusega probleeme ei ole? Mind tabab alati see kõige suurem jõuetus veebruari lõpus... igal aastal on see periood täiesti kreisi ning silmaalused jubedamad kui eales varem (kuigi jah miskipärast on mul loomu poolest juba väga tumedad silmaalused, kuid täna püüame sellele murele lahenduse leida). Lisaks võite peast visata mõtted ripsmepikendustest sest juttu tuleb ühest ülivõimsast tušist mis mitte ainult ei luba võltsripsmete efekti tekitada vaid teebki seda, kuid tsipake loomulikumas võtmes! :)



1) Avon Big False Lash Volume Mascara ripsmetušš
Minu jaoks on see tušš mõnes mõttes väga eriline ning samal ajal ka positiivselt kummaline. Ma ei suuda omale selgeks teha, kuidas see suudab ripsmeid nii õhukeselt värviga katta kuid samal ajal ka täielikku vau efekti tekitada. 
Tuši harjased on tehtud kiudest, kuid siiski on nendel harjastel ka korrapära, mille järgi nad jooksevad - justkui spiraalselt ümber tuši "telje". Harja põhjal poleks suutnud tušist eriti midagi arvata, kuid just selliste harjaste tõttu kandub ripsmetele väga vähe, kuid samas täiesti piisavalt tušši. See tagab ülimalt loomuliku tulemuse! Lisaks veel on hari tihendav ja ka pikendav (kuigi pikendava efekti saamiseks soovitan kasutada ka ripsmekoolutajat, et ripsmepiirilt ripsmekarvakesi veidike ergutada). Hari suudab ripsmeid kenasti eraldada ning tulemus jääb lihtsalt suurepärane!
Nagu juba mainitud, ei mingeid tükke, ripsmed on vaid kergelt värviga kaetud. Kuna värvi on vähe, siis tunduvad ripsmekarvad õhemad ning just sellised nagu näevad need välja kunstripsmeid kandes. 
Samuti on tuši suureks eeliseks ka see, et see püsib kenasti kogu päeva vältel, mõne aja pärast muutub pikendav efekt küll nõrgemaks, aga tihedana ja pudenemisvabana püsivad ripsmed kenasti kuni eemaldamiseni, mis on kusjuures ka väga väga lihtne, sest ripsmed pole ju paksu värvikihi all peidus :)
Minu poolt aga üks pisike norimine taaskord lõhna suhtes, mis on üsnagi tugev ning Avoni tuššidele miskipärast vägagi omane, kuid kogu selle pisikese ebameeldivuse korvab perfektne tulemus! :)

Avon Big False Lash Volume Mascara ripsmetušš on õige pea saadaval Avoni kataloogides (tootekood 0273 3) tavahinnaga 8,00 eur (10.09 kehtima hakkavas 13. kataloogis tutvumishind 4,49 eur).
Hindeks 9/10


2) Avon Anew Clinical musti sõõre vähendav hooldus
Oeh selle tootega olen võidelnud päris palju, algul ei teadnudki kas see toode üldsegi sobib mulle, kuid siiski pika peale suutsin sellega ära harjuda. Põhjuseks see, et mu silmaümbrus on väga väga õrn ning uhh mu silmaalused on meeletult tumedad, seega lootsin sellest tootest abi leida, aga esimesel proovimisel suutis see veidike mu silmi ärritada, mis siis, et see isegi limaskestaga kokku ei puutunud.
Tegemist on kreemiga, milles on pisikesed pruunid täpikesed, mis aitavad toime tulla probleemsete silmaalustega. Minule tundub, et need pruunid täpikesed omavad ka kerget pigmenti, kuid samas pead ei anna ehk on lihtsalt tegu silmapettega :)
Silmaümbruskreem on keeratava korgiga (mida ma soovitan kohe kindlasti alati on'ilt off'i keerata, sest vastasel juhul kivistub toode lihtsalt aplikaatorisse kinni) ning aplikaator on kummist ning pisikeste täpikestega, et saaks toodet mõnusalt silmaümbrusesse masseerida. Ma ei oskagi nüüd öelda, kuidas mulle rohkem toodet peale meeldib kanda, kas sõrmede või spetsiaalse kummist otsikuga. Minul on see juhtunud kord nii kord naa, kummist otsik masseerib kergelt silmaaluseid, mis peaks ju vereringet parandama ja see ju tähendab, et see peaks lahendama tumedate silmaümbruste probleemi. Sõrmedega määrides imendub kreem aga kiiremini ning jaotub ühtlasemalt.
Kreem ise on silmaümbrusele vägagi niisutav ja pehmendav ning imenduv mõne minutiga. Küll aga toonitan üle, et limaskestale liiga lähedale minna ei maksa, sest minul ärritas see nii mõnelgi korral silmi... :(
Tuleb tõdeda, et kahenädalase testi jooksul ei olnud ma just kõige eeskujulikum kreemi kasutaja, umbes kolmel päeval silmaümbruskreem ununes, kuid ma loodan, et see väga oluliselt tulemust ei mõjutanud. Mina tean, et minu tumedad silmaalused on näiteks vähese veejoomise tõttu just sellised nagu nad on, seega ma tean kuidas ma seda probleemi tegelikult lahendada saaksin, kuid mulle siiski tundub, et ka see toode suutis probleemi leevendada, kasvõi veidike. Näiteks enne meikimist kandsin seda alati silmade ümber justkui meigialuskreemina ning kuna mulle tundus, et kreemis olevad tumedad täpikesed suutsid musti sõõre ka varjata, siis oli see ka peitepulga eest. Lisaks masseerisin kreemi silmaümbrusesse ka enne magama jäämist, et silmaümbrust niisutada :)

Avon Anew Clinical musti sõõre vähendav hooldus on saadaval Avoni kataloogides (tootekood 3070 0) tavahinnaga 22.00 eur (12. kataloogis tutvumishind 9.90 eur).
Hindeks 7/10

Tänaseks ongi kõik, kuid kindlasti ootavad teid sel nädalal ees veel mõned põnevad postitused :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Muidu on täitsa muhe postitus, kuid pool sellest kõlab nagu telereklaam. Minu hakkas tsipa lääge. Kuid ootan siiski järgmist postitust (loodetavasti seekord mitte nii reklaamirikast) :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olgu, püüan seda meeles pidada, kuid reklaamina polnud see siiski mõeldud, sest siiski toon välja toodete plusse ja miinuseid (mitte ainult häid omadusi), aga aitäh tähelepaneku eest! :)

      Kustuta
  2. Tundub tõesti hea toode :) Tekkis huvi proovida :)

    VastaKustuta