Tootearvustus: #taptap ehk uus tupsutatav jumestuskreem

mai 19, 2016

Hei hei!
Tänane postitus laob teie ette laiali uustulnuka L'Oreali jumestustoodetes. Tegemist on ühe väga erilise jumestukreemilaadse tootega, mis oleks justkui õhuline vaht, mida näole kanda. See on uus Cushion jumestuskreem.

L'Oreal Nude Magique Cushion jumestuskreem

Mis tootega on tegu?
Kõige luksuslikum toode, mis annab uudse ja trendika lõpptulemuse! See pole lihtsalt jumestuskreem, see on kõik, mida sa vajad ideaalseks jumeks!
Revolutsioon jumestuskreemide maailmas – saavuta värske ja kumav jume patsutamise abil.

1. Seninägematu tulemus – värske, niiske, kumav jume. Sinu nahk näib värske ja nooruslik ning tundub sile, pehme ja kerge.
2. Uudne tehnoloogia – luksuskosmeetika maailmast pärinev padi-jumestuskreem koosneb mikroavadega padjakesest, mis kannab nahale sobiva koguse jumestuskreemi, sära andvast ja puhast vett sisaldavast vedelast jumestuskreemist ning mitteimavast aplikaatorist, millega saad jumestuskreemi hajutada ning katvust kergest keskmise tugevuseni suurendada.
3. Uus liigutus – õpi selgeks liuglev patsutus. Sellega on lihtne jumestuskreemi nahale kanda ning kreem ei vaja eriti hajutamist. Tänu aplikaatorile on jumestuskreemi pealekandmine täpsem. Siiski pea meeles üks reegel – mida rohkem patsutad, seda rohkem su nahk särab!
4. Uus komplekt – kaunis „kõik ühes“ pakend sisaldab kõike vajalikku, nii aplikaatorit kui ka peeglit. Seda saab lihtsalt meigikotti panna ja on ideaalne käigupealt jumestuse värskendamiseks.

Sobib kõikidele nahatüüpidele. Ei ummista poore. Katvus kergest keskmiseni, järkjärgult lisatav. SPF 25

Kui ma Cushioni pakendi avasin, siis vaatas mulle vastu tõepoolest jumestavate omadustega vahutupsuke. Pakend ise on aga tõepoolest mugav, sest selles on nii peegel, aplikaator kui ka toode ise (eriti meeldib mulle see, et aplikaator on lahterdatud eraldi vaheseinakesega, nii ei ligune see pidevalt toote sees ning see pikendab ilmselgelt aplikaatori eluiga ning on loodetavasti ka hügieenilisem). Väga-väga mugav viis meigikotis ruumi kokkuhoidmiseks ning kõikjale kaasavõtmiseks!
Aplikaator pole tavaline pehme tupsuke, mis enamasti puudritega kaasas on, vaid see aplikaator on nahkja ning libeda pinnaga, et võimalikult palju jumestuskreemi enda peale "haakida" ning ilmselt ka seetõttu sellise libeda pinnaga, et toote näole patsutamine oleks võimalikult lihtne.
Oota ooota... patsutamine? Jah, seda jumestuskreemi peab näole patsutama ning Cushionil on isegi oma hashtag #taptap!
Selleks, et eriline jumestuskreem on näole kanda tuleb padjakest esmalt patsutada karbikeses ning seejärel juba toode näole tupsutavate liigutustega kanda. Ja teate - see on nii lahe ja mõnus!
Selline patsutamistehnika tagab ülimalt ühtlase katvuse ning hea hajuvuse, minu arvates lausa perfektne toode suveks, selleks, et rõhutada loomulikku ning tagasihoidlikku meiki. Suvise kasutamise eeliseks on ka SPF25 (kuigi minu tootepakendil on kirjas SPF 29?).
Tootekirjeldus räägib täielikult enda eest ning mina saan kogu seda juttu vaid kinnitada. Katvusega annab tõepoolest mängida, näole võib kanda nii õhukese kihi kui ka paksema kihi kreemi. Vastavalt mängib rolli ka püsivus. Paksem kiht püsib peal umbes 8 tundi ja õhem kiht 5-6 tundi. Mina armastan siiski viimast varianti, eriti kuumade ilmadega!
Toode on hoolimata meigikogusest naha jaoks väga õhuline ning kindlasti ei pea muretsema uute vistrikute pärast, toode laseb nahal hingata ning ei ummista poore.
Jumestuskreem muudab naha säravaks, elavaks ning kaunilt ja loomulikult meigiga kaetuks.
Kindlasti leiab see koha ka aasta ilulemmikute top'is, sest midagi nii põnevat ning hästi töötavat pole ma juba ammu ammu proovinud! :)
Lõpetuseks ka üks üliloomulik päevameik Cushioni abil:

L'Oreal Nude Magique Cushion jumestuskreem on saadaval neljas erinevas toonis kõikides suuremates kosmeetikapoodides hinnaga ~16-17 eur.
Hindeks 10/10


Tundub, et selleks korraks peab lõpetama. Võtke veel kõik osa ka Kristiine Keskuse loosimisest: https://www.facebook.com/iluexpressblogi/photos/a.231297510327317.1073741831.212125585577843/351594204964313/?type=3&theater

Eliise

You Might Also Like

0 comments