Pilk minu meigikotti

august 06, 2013

Hei, olen seda juba ammu teha tahtnud, aga alati on tulnud ette midagi muud millest kirjutada, seega teen selle täna ära. Tutvustan oma lugejatele tooteid mis peituvad minu meigikotis :)

One by One satin black ripsmetušš - Selver - 8.00 eur
Ripsmekoolutaja - Kaubamaja - 5,90 eur
Avon sädelev silmapliiats - Avon - 2,49 eur
Avon kulmupliiats - Avon - 2,49 eur
Arteco hõbedane silmalainer - Rosalind - 9,90 eur(praegu 6,90 eur)
Manhattan Wake up silmaaluskreem - Selver - 3 eur
Avon põsepunapärlid - Avon - 4,99 eur
Gosh pruunid lauvärvid - Kaubamaja - 4 eur
Bys kulmu- ja ripsmekamm - Kaubamaja - 2,90 eur
Maxfactor peitepulk - Kaubamaja - 10, 90 eur
Päieksepuuder - Primark - 5,70 eur
Põsepuna pintsel - 7-8 eur
Maybelline Dream Fresh BB kreem - 6-8 eur
Avon Color Trend huulepulk Flirt - Avon - 2,99 eur
Bella Oggy le Rouge Nude huulepulk, toon 03 - Prisma - 3-4 eur
Victoria's Secret huuleläige - kingitus
Lumene Natural Code huulepulk, toon 01 või 02 - Selver -4,90 eur
Miyo huulepulk, toon 5 - Kaubamaja - 3,50 eur

Tegelikult on mul olemas ka suur teine meigikott, mis on täis lauvärve ja veel erinevaid jumestuskreeme talviseks hooajaks. Täna tutvustan pigem neid tooteid mida eelistan rohkem suvel kanda, mõningaid igapäev mõningaid nii kuidas juhtub ja tuju on.

Minu lühike umbes 5 minutline meigiprotsess algab sellest, et teen ülevaate kuidas on olukord silmadega, mul on tumedad silmaalused, seega pean neid mõni hommik katma Manhattani wake up silmaaluskreemiga. Järgmisena kannan peale Maybelline Dream Fresh BB kreemi, seda ma kasutan juba kevadest saadik, seega on see üsna otsakorral. Suurepärane toode! Laseb nahal hingata ja ei jäta paksu kihti peale. Kui leiduvad mõned pahad tegelased, keda peita tuleb lisan Maxfactori peitepulka, hind on tal küll üsna korralik, aga seda jätkub ka ikka vägaväga pikaks ajaks, lisaks on tal ka hea püsivus, ei pea pidevalt käima peegli juures uuendamas ja midagi peitmas. 
Edasi liigun juba oma lemmikute  - Primarki Shimmer Glow päikesepuudri ja Avoni põsepuna pärlite juurde. See Primarki päikesepuuder on üllatavalt hea, algul nägi see välja nagu leopardimuster. Sain ma ta aastal 2011 ja üle poole on veel alles. Super püsivus ja kena toon, ei näe välja väga ülepakutud. Avoni põsepunapärlid on ka minu suured lemmikud, eriti sobivad need kokku minu päikesepuudriga, soovitan soojalt!
Nüüd siis silmad, tavaliselt värvin ma ainult ripsmeid, kasutan selleks Maybelline One by One ripsmetušši ja sellest sarjast Satin black tooni. See on mõnus ja tume, suure kummist harjaga (suured kummist harjad on mu lemmikud). Enne ripsmete värvimist koolutan neid, lisan tušši ja kui vaja kammin veel Bys' i ripsmekammiga läbi, sellest kirjutan lähemalt SIIN. Kui mul tuleb ette päev, kus eelistan end veidi rohkem sättida kasutan enamasti Goshi pruunides toonides värvipaletti. Värvid on suurepärase püsivusega ja mõnusalt läikivad (läikega pole ülepakutud). Järgmisena lisan lainerijoone, olenedes üritusest, kui on midagi pidulikumat kasutan Arteco hõbedast lainerit mis on hea püsivusega ja meigikotis juba 3. aastat. Kui vajan aga midagi tumedamat, igapäevasemat kasutan Avoni musta silmapliiatsit kerge sädelusega, see on mu üks lemmikumaid lainerieid mis mul olnud on ja soetasin selle alles hiljuti. Kulme ma üldiselt ei värvi, aga kui kitkumisega natuke nihu on läinud, parandan vead Avoni pruuni kulmupliitasiga.
Ning nüüd minu lemmikute - huulepulkade juurde. Huulepulgaarmastus on mul tekkinud nüüd viimase 1,5 aastaga. Kõiksugu roosad-oranžikad toonid ajavad mind täiesti pöördesse, need on jumalikud! Minu kõige suurem lemmik on jällegi pärit Avonist see on sarjast Color Trend ja tooni nimi oli Flirt? kui ma ei eksi. Samuti on head ka Bella Oggi roosa Nude huulepulk ja Lumene Natural Code beež huulepulk. Kuigi, Bella Oggil on üsna halb maitse ja lõhn samuti, mis on selline odavavõitu. Seetõttu on parem MIYO roosa huulepulk, kuid mind häirib veidi see, et see läigib liiga palju, kuid sellest lähemalt saab lugeda SIIN. Huulepulga parima püsivuse säilitamiseks kannan esmalt huultele Maxfactori peitepulka, seejärel lisan huulepulga. Ahjaa, vahel kui tahan oma huuli eriti säravaks muuta kasutan Victoria's Sevreti huuleläiget, mis on hea lõhna, püsivuse ja maitsega (minu puhul mängib maitse ka olulist rolli) pärit on see Beauty rush sarjast. 

Loodan et nii mõnigi leidis siit toote, mida proovida,
Eliise

You Might Also Like

0 comments