Tootearvustus: Maybelline vägevad kevadüllatajad toovad sära näole, silmadesse ja huultele

aprill 06, 2017

Hei! Rõõm on siin taaskord tagasi olla. Asjatamist on tohutult palju olnud, kuid siiski on rõõmustavad need soojad päikesepaistelised ilmad! Õhtuti on lausa niivõrd soe ja mõnus olnud, et kangesti on isegi suvetunne peale tulnud, võrratu!!! :) Suvest on küll veel vara rääkida, kuid minu kevadisse meigikotti on vupsanud üks ülimalt geniaalne toode, mis minu näo kevadiselt särama paneb. Lisaks veel piilume Maybelline uut ripsmetušši ning näitan teile, kuidas eriti vingelt huuli kontuurida!

Maybelline Facestudio® Master Strobing Liquid™ Illuminating Highlighter
Mis tootega on tegu? 
Facestudio® Master Strobing Liquid™ Illuminating Highlighter valgustpeegeldav kreem lisab näole ülimalt säravaks tulemuseks kaunist kuma ja dimensioonikust.
Avasta särav strobing-efekt - Master Strobing Liquid valgust peegeldav kreem - sisaldab mikropärleid, mis panevad kogu näo kumama! Mikropärlid panevad naha justkui seestpoolt särama ja annavad kerge läike kogu näole.
4 viisi kuidas oma nägu särama panna: kanna nahale ainult valgustpeegeldavat kreemi, sega kreemi praimerisse, sega seda jumestuskreemi sisse või kanna näo kõrgematele punktidele. Kanna toodet soovitud piirkondadele ning harjuta sõrmeotstega.
+ Esimene suur pluss on kindlasti see, et tegemist pole puudri kujul tootega, seega ei mingit ohtu purunemise ega pudenemise ees!
+ Tegemist on tootega, mis on sõna otseses mõttes revolutsiooni minu meigirutiinis teinud ning kindel on see, et ilma selle tooteta poleks minu igapäevameik enam täiuslik.
+ Kreemjat särakreemi kulub highlighterina ülimalt vähe - vaid üks pisike täpike, mida on kõige parem sõrmeotsaga laiali kanda, kuid minu lemmikkasutusviis on hoopiski toote segamine jumestuskreemi sisse. Koostöös jumestuskreemiga muudab see näo niivõrd loomulikult värskeks ja säravaks.
+ Toode jääb üle näo kandes ülimalt loomulik ning vaid terasem silm võib märgata seda, et nägu on tegelikult õhukese särakihiga kaetud, seega hea "petukaup" :)
+ Kergesti hajutatav ning esimestel kasutuskordadel isegi "hajutasin üle" nendes piirkondades, kus tegelikult tugevat highlight-efekti soovisin, upsii...
+ Külmem ja soojem toon on tegelikkuses sobivad ükskõik millisele nahatooonile, kuid siiski kasutaksin medium tooni siis, kui kätte on jõudnud soe suvi ning nö "sooja valgust", mida peegeldada on rohkem. Light toon annab külmema valgustpeegeldava efekti, mis on ideaalne kindlasti talveks, kuid on ka mõnus praegusel tärkaval kevadel.
1. Ilma highlighterita jumestuskreem | 2. Jumestuskreemi sisse on segatud highlighter | 3. Paksem kiht toodet põsesarnal
(PS! Väääga raske on seda läiget üldsegi pildile püüda)
+ Õhukese kihina püsib toode veatult päeva lõpuni, tugevamalt esile toodud kohad kuluvad küll tsipakene õrnemaks.


Maybelline Facestudio® Master Strobing Liquid™ Illuminating Highlighter on saadaval kõikides suuremates kosmeetikalettides hinnaga ~12 eur.
Hindeks 10/10

Maybelline Falsies Angel ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Falsies Angel ripsmetušš annab kunstripsmete sarnase kaardus ning lehvikukujulise efekti romantilise silmameigi loomiseks.
Aitab saavutada kõrgusesse tõstetud tiivakujulise ripsmekaare. Tušil on uudne inglitiivast inspireeritud tušihari, mis tõstab ja tihendab ripsmeid juurtest alates ning suunab need tiivakujuliselt silma välisnurgast väljapoole.
1. samm. Kanna tušši ripsmetele suunaga juurtest silma välisnurga poole kattes kogu ripsme pikkuse.
2. samm. Korda eelnevat kuni oled saavutanud soovitud volüümi, tiivakujulise efekti ning pikkuse.
+ Hari on lausa hämmastavalt petlik. Kui ma toote avasin, siis polnud mul mitte ühtegi ootust tušile, sest oleme ausad.. see hari tundub täitsa nirukene, kuid tegelikkuses on see lausa suurepärane hari ripsmete pikendamiseks ning volüümi andmiseks.
+ Tiivakujulist efekti, mis tootel lubatud on, võimendab tugev paindumatu kaarjas hari, mis ripsmeid värvimise ajal ripsmepiirist toetab ning selle abil pikkust juurde lisab.
+ Ripsmed on tušši kasutades tõesti näiliselt pikemad ning ka üpriski kenasti eraldatud.
- Hari vajab esmalt veidikene harjumist, esiteks tuleb harjaga harjuda tegutsema nii, et ripsmed ripsmepiiri juurest liiga "kokku ei kleepuks" ega tušš liiga paksu kihina jääks. Teiseks tuleb harjuda täpsusega, nii mõnelgi korral olen kogemata harjaga "liiga julgeks läinud" ning seetõttu silma riivanud ja selle äkitselt kinni pigistanud... jaaa tulemuseks on pandasilmad...:D
- Njaa... toode kipub ka kergelt päeva õhtupoolses osas silmaaluseid määrima.. :/

Maybelline Falsies Angel ripsmetušš on saadaval kõikides suuremates kosmeetikalettides hinnaga ~14 eur.
Hindeks 7/10

Maybelline Color Drama Lip Contour Palette huulte kontuurimise palett - komplekt Vamp Fatale
Mis tootega on tegu?
Hetkel trendikas: Saavuta ideaalsed huuled selle 3-sammulise huulepaletiga! Kasuta pintsli peenikest otsa huulekontuuri väljajoonistamiseks ning defineerimiseks. Seejärel kanna huultele pigmendirohket matti värvi. Lõpetuseks kanna huultele särakreemi dimensioonikuse lisamiseks. Kanna koos juba kokkusobitatud värvidepaare või sega kokku oma isiklik toon ning saavuta unikaalne tulemus.
1. samm. Defineeri huulekontuurid kahepoolse pintsli kaldus poolega.
2. samm. Kata kogu huulepind värviga kasutades pintsli suuremat poolt.
3. samm. Lisa huulte keskele volüümi lisamiseks näpuotsaga särakreemi.
+ See, mis mulle esmalt kogu komplekti juures meeldib on kompaktsus! Ühes 12,5x7,5cm karbikeses on kõik olemas. Matistav primer, kolm erinevat huulekontuurimiseks mõeldud tooni, 3 põhitooni ja highlighter erilise kuma andmiseks, lisaks sellele ka kahe otsaga pintsel! Ainult peegel on vist perfektsusest puudu hahaha.. (olgu see nüüd niisama normiseks!) ahjaa karbikese külge on kleebitud ka õpetus kogu komplekti kasutamiseks.
+ Eelpoolmainitud pintslid on väga mugava "jäikusega" just huultega töötamiseks. Eriti meeldib mulle peenem pintsel, millega peab küll veidikene harjutama, et peenike ja täpne huulekontuur tõmmata, kuid siiski on komplektis olev pintsel parem, kui see, mis mul varasemalt olnud on.
+ Kellel on soov luua endale täielikult matid huuled, siis saab see garanteeritud, toonid ise on matid ning läiget lisab ainuüksi highlighter. Need, kellele särav kreemjas särapuuder ei meeldi huultel, saavad seda kasutada hoopiski näojumestusel highlighterina ;)
+ Kui rääkida eraldi kõikidest teistest komplektis olevatest huuletoodetest, siis tänu sellele tootele puutusin esimest korda elus kokku spetsiaalse huuleprimeriga. See teeb huulte pinna kergelt puuderjaks ning matistab seda. Komplektis on kolm erinevat duot huulte kontuurimiseks ning huvitav on see, et kõik toonid on väga omanäolised. Taolist tooni huulepulkasid pole minu meigkiotti sattunud ning kolmest paarist lemmik on esimene - sellega saab luua tõelised "stopmärgipunased" huuled.
+ Toonide* parim püsivus jääb ligikaudu kolme tunnini (ilma söömise ja joomiseta).
Esimese toonirea näide
- *Miskipärast on kõige kehvem püsivus komplekti 3. toonidereal ehk kergelt lillakate huuletoonide puhul, värv kulub kiirelt heledaks ning koguneb ka suunurkadesse.
- Watch ouuut! Tooted lähevad kergelt laiali kui näiteks huuli millegagi riivata.


Maybelline Color Drama Lip Contour Palette huulte kontuurimise palett on saadaval kahes erinevas värvkombinatsioonis kõikides suuremates kosmeetikalettides hinnaga ~16 eur
Hindeks 7/10


Muideks,  see pole veel Maybelline toodetega kõik, ees ootab veel üks ports postitusi, sest Maybelline on sel kevadel eriti usinasti oma toodetega Eesti poole kihutanud! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments