Uus ja parem 2014!

jaanuar 01, 2014

Ilusat uut aastat veelkord minu kallid lugejad!
Esmalt sooviksin ma teid kõiki tänada, selle imelise aasta eest, mil tea kõik aitasite mul blogi korralikult käima tõmmata. Kõik teie julgustavad ja toetavad kommentaarid on mulle nii suurt motivatsiooni blogimises andnud ning samuti on mul hea meel, et olen ümbritsetud nii heade inimestega. Aitäh!!! :)
Natuke naljakas on ka vaadata tagasi kõigile neile, kes üritasid mulle pidevalt blogis halvasti öelda ja etteheiteid teha, aga ma olen ka neile tänulik. Nemad muudavadki mind just tugevamaks ja aitavad paremini vastu panna kriitikale, lihtsalt loodan, et sel aastal on nad veidikene sõbralikumad ka nendega, keda nad ei tunne (usun, et oma lähedaste jaoks on nad siiski suurepärased ja väga hoolivad inimesed).
Samuti suur-suur tänu firmadele, kes aitasid mu blogi muuta paremaks ja sisukamaks, sest ise ma nii suurel hulgal ilutooteid kokku ei osta ja tutvustada ei suuda. 
Tänan Teid südamest:
Aden
Avon
Mia24.ee
Sohvy
Maikelluke
Oriflame
Looduskosmeetika.eu
Joik
MgBeauty
Salon24.eu
Suur tänu ka minu kõige aktiivsematele kommenteerijatele Virgele, Kairile ja Kristiinale. Teiega on väga mõnus erinevatel iluteemadel vestelda ja teie häid nõuandeid kuulata! :)
Aitäh ka neile, kes osalevad aktiivselt minu kingiloosides, sest osalejate arvud on olnud prognoositavatest 3x suuremad, vauuu!
Samuti südamlik tänu minu kõikidele lähedastele, kes mind kogu aeg blogima utsitavad ja kiidusõnu saadavad, ka siis kui mul on trots ja jonn peal nendest kurjustavatest kommentaaridest või väikestest vaatajanumbritest.
Kõige lõpuks ka suur-suur tänu Eeva.ee'le, kes nii usinasti minu postitusi oma külastajatele vahendavab.

Nüüd aga pean mõtlema sellele, mida tahaksin sel aastal korda saata.

Minu kõige esimene plaan või siis lubadus või siis asi, millega pean K-I-N-D-L-A-S-T-I hakkama saama on see, et lähen Hugo Treffneri Gümnaasiumisse. Ideaal oleks reaalsuund, aga vastu poleks ma ka loodussuunale. 
Järgmisena loopisin täna ühe lubaduse, mida ma ise tegelikult natuke täita saan ja natuke ka mitte. Nimelt sooviksin ma kasvatada aasta lõpuks juuksed tagumikuni, aga ma tean, et mulle pole nii looduse poolt antud, kuid siiski annan endast maksimumi, et neid vähemalt poole maani aidata :)
Natuke utoopiline, pooleldi teostatav lubadus on see, et lõputunnistusele saan vene keele hindeks viie, eks näis, see on pigem naljaga pooleks lubadus. Väike lootusekiir siiski on, sest selle veerandi sain ma läbi suure higi ja vaeva viie.
Ning mis minu lugejatele kõige olulisem - ma proovin teha postitused veel parem kvaliteediga (st. paremad ülevaated, pildid, kirjeldused, rohkem tooteid jne). Minu blogi saavad muuta paremaks tegelikult kõik minu lugejad, ka sina! Anna ainult teada, millest sulle lugeda meeldiks ja ma täidan su soovid :)
Samuti muudavad mu blogi paremaks ka erinevad firmad, kes mind toodetega toetada saavad. Nii suudan tuua teieni veel rohkem erinevaid tooteid ja blogi postitused ilmuksid ka tihedamini. Nii, et kui sinul või sinu tuttaval on firma, mis sooviks minu blogiga koostööd teha, anna teada ja kirjuta iluexpressblogi@gmail.com

Loodan, et teil kõigil tuleb suurepärane aasta, mis toob kõigile ainult naeratust näole ja sära silmadesse ning, et sel aastal ei tuleks kellelgi kurbi hetki või tusaseid mõtteid. Kõike paremat ja ilusamat aastasse 2014! :)
Eliise 

You Might Also Like

6 comments

 1. Ilusat ja armastuserohket uut aastat!!! Jään huviga uusi ja huvitavaid postitusi ootama.

  VastaKustuta
 2. Oh tarvis, tarvis! Sinule samuti teguderohket uut aastat, palju kordaminekud ning ka kuhjaga armastust! :)

  VastaKustuta
 3. On ainult suur rõõm Sinu blogis kaasa rääkida! :)
  Loodan, et jätkad samas vaimus, sest ma ootan alati põnevusega Su uusi postitusi.
  Kõige, kõige ilusamat 2014 aastat! :)

  VastaKustuta
 4. Jätkan samas vaimus kindlasti, kui mitte veel paremas! Tahan enda blogi nii kõrgele viia kui võimalik, et kõigil oleks meeldiv igapäevaselt midagi kasulikku lugeda :)
  Sinule samuti suurepärast aastat ning samuti palju palju edu blogimisel! :)

  VastaKustuta
 5. Nii uhke oli sinu postituses oma nime lugeda . On ainult suur rõõm Sinu blogis kaasa rääkida, arvustusi lugeda ja kogemusi erinevate toodetega ...

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma lihtsalt nii väga tahtsin sind tänada selle eest kuidas minuga nii toredalt erinevatel teemadel kaasa räägid :)

   Kustuta