Videopostitus: videoõpetus täidisega krunni tegemisest

august 31, 2014

Mõni aeg tagasi palus üks lugeja, et räägiksin lähemalt sellest, kuidas omale krunni teen, kuna ma just olin otsimas ideed, millist videopostitust teha, sain seda kohe ka ära kasutada.
Proovisin videos teha kõike võõõiiiimaaaliiikuuult aeglaselt, sest minul käib see siuh-säuh ja ma pidin ausaltöeldes kogu protsessi mitu korda filmima, et kõik liiga kiirelt ei toimuks, seega vabandan, kui see video tigusammul edasi liigub. Kui asja selgeks saate kulub tõepoolest ei vähem ega rohkem kui 30 sekundit.
Ühesõnaga, siin ta on ning kui midagi segaseks jäi siis tehke häält! :)
Ahjaa, vabandan väga "professionaalse" video eest, kuid siiski iga korraga on asi üha rohkem ja rohkem "käpas" :)


Ilusat koolialgust!
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Kas oskad soovitada mingit head niistuavat shampooni-palsamit. Hea oleks kui oleks looduslik, sulfaatide ja parabeenide vaba. Komplekti võiks 15-16 euroga kätte saada :) Proovisin Nude sarja omi, kuid need ei sobinud - ei niisutanud piisavalt ja juuksed läksid kiirelt mustaks.
    Tänud juba ette!
    Ole tubli ja ilusat algavat kooliaastat ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tahe keratin gold mask on näiteks see, mida kasutan alati siis, kui olukord on hulluks läinud.. Hoian peas u 15 minutit ja juuksed on väga pehmed ja niisutatud, kuid Tahe tooted on ilmselt keemiat täis, seega soovitaksin sulle veel kaht toodet.
      Organic surge kookosmask on samuti see, mida võiksin soovitada ja see peaks tõepoolest veidikene puhtam olema, kui teised tooted. Piisab vaid kahest minutist maski hoidmisest, kuid siiski, mida kauem peas hoiad, seda parem tulemus http://mia24.ee/organic-surge/1350-organic-surge-2-minute-moisture-mask.html
      Viimasena soovitaksin Actiyva Diciplina sarja, mis on juustele väga rammus ports ning kui natukene liiga palju kasutada (ja liiga tihti), siis samuti teeb juuksed veel mustemaks kui enne pesu. Nende toodete hinnad on aga päris krõbedad: http://mia24.ee/230-disciplina
      Kui aga kõige looduslikumat varianti soovid, siis võta ja tee kookosrasvast maski, see pidavat imesid tegema ja on tõepoolest täiesti looduslik "mask/palsam" :)
      Loodan, et said oma küsimusele vastuse :)

      Kustuta
  2. Kas sa õiget moodi oled ka proovinud krunnitäidist kasutada, nö keerates? Minumeelest jääb nii ilusam, krunn on vastu pead ja ei jää mingeid lahtisi juukseid ripnema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olen proovinud, kahjuks/õnneks on mul liiga paksud juuksed, mis jäävad väga koledalt puntrasse ümber täidise ning samuti jäävad otsad turritama, sest mul on juuksed lõigatud järguliselt.
      Maitse üle ei vaielda :)

      Kustuta
  3. Oled sa proovinud ka krunni teha juukseid selle täidise alla surudes? (nagu siin videos: https://www.youtube.com/watch?v=sgDyBrx8ZZI ) Mul on samuti paksud juuksed ja ka järku lõigatud, aga selle meetotiga püsivad ilusti kinni ja ühtegi juukseotsa ei jää ka turritama (v.a vahel tukk, mis on teistest juustest poole lühem). Samas ei ole ma sinu pakutud varianti kunagi katsetanud :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oo, huvitav variant tõesti, pole proovinud, aga kindlasti teen mõnipäev järgi, tundub lihtne ja kui Sinu juuksetüüp on minuga sarnane siis usun, et ka minul jääb see püsima. Suur aitäh, armas Gerli!! :)

      Kustuta
  4. Pikemate juustega ei jää krunn üldse nii ilus :( liiga palju tuleb lõpus ümber kerida

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Saan aru, sest suurema krunnitäidise ostmine kasvatab ilmselt juba väga suure krunni, mis ei näe enam väga armas välja, kuid mul on Sulle üks soovitus, mida võid ka proovida:
      Kui oled juuksed hobusesabasse ära kinnitanud, siis jaga pats kaheks. Ühest osast punu punupats ning teisega tee nagu tavalist krunni ning hiljem keri punutis ümber samamoodi nagu kinnitaksid juuksesalke, mis jäävad peale krunni tegemist alles. Nii saad palju kiftima krunni ning ümber krunni ei tule paksu juuksepahmakat, vaid hoopis ilus punutis :)
      Loodan, et said aru mu segasest seletusest :D

      Kustuta