Tootearvustus: Juuksed luksuslikult fikseerituks Rich'i abil

oktoober 20, 2014

Paar nädalat tagasi ootasin kullerilt oma võidetud jopega pakki, kui äkitselt ilmus kulleri käte vahele aga pisike karbike. Olles samal ajal segaduses ja üllatunud vaatasid mulle karbi seest vastu aga kuldsetes ja pruunides toonides pudelikesed, millele uhkelt peale kirjutatud Rich. Saatjaks imearmas Ann Salon24.eu'st
See oli justkui selline huvitav heas mõttes "karma"/kokkusattumus, sest täpselt 1 päev tagasi olin sõbrannale soovitanud Osturallilt osta Richi juukseõli, mis minu suur suur lemmik on ja nüüd sain "tänutäheks" endale kaks viimistlustoodet, et neid teile tutvustada.
Pakikesest vaatasid mulle vastu RICH Pure Luxury Argan Volumising Mousse juuksevaht ning RICH Pure Luxury Energising Multi-­Style Gel juuksegeel.

Kuna mul on olnud põnev testimine, siis ei suuda ma oma emotsioone kauem endale hoida vaid tahan ka teile oma kogemusi jagada.

1) RICH Pure Luxury Energising Multi-­Style Gel juuksegeel

Mis tootega on tegu? 
Kauapüsivat hoiakut andev mitmekülgne juuksegeel, mis defineerib, silub ning on sobilik wet-look’i saavutamiseks. Sobilik kõikidele juuksetüüpidele. Ei kleepu ega jäta juustele tootejääke. Silub juukse sarvkesta ja aitab ennetada lõhenenud juukseotsi. Toidab ja niisutab juukseid ilma neid raskeks muutmata.


Oh tõeline nauding piparmündilõhna armastajatele. See lõhnab täpselt nagu helesinine Orbiti näts ja umbes 2 korda veel paremini. Lisaks kõigele on see ka oma värvuselt helesinine ja mugavas 100 ml tuubis.
Mis puutub aga geeli tugevusse, siis on see tõesti äärmiselt tiheda ja siduva koostisega, seega ideaalne märgade lokkide tegemiseks:
(seekord ei tulnud millekipärast väga peenikesed lokid vaid pigem paksemad, kuid tunduvad ju märjad, eks? tegelikult on täiesti kuivad :) )
Samuti kasutasin geeli ka oma võistlussoengu viimistlemiseks, et ükski karvake krunnist lahti ei tuleks ning ükskõik kui vähe või palju ma seda ei kartnud, seda tõepoolest ei juhtunud:

Kindlasti hea abimees ka meestele, kelle soengud vajavad samuti tilgakest geeli, et olla fikseeritud kogu päeva.
Kui rääkida aga sellest, kui palju kahju toode juustele teeb, siis on see pea olematu. Juuksed on peale kasutamist täpselt samas seisus mis enne, sest geel ei kuivata neid, kuid samas lubas niisutada, mida ma paraku ei täheldanud.
Isegi kui panna geeli väga õhuke kiht soovitaksin ma siiski peale kasutamist pea ära pesta, sest vastasel juhul võivad juuksed natukene rasvased ja pulkas tunduda, kuid mida ma selle toote puhul märkasin, on see, et see ei jäta valget kihti ega valgeid tükikesi.
Mahapesemisel muret pole vaja tunda, sest see eemaldub tõepoolest väga-väga kergelt.


RICH Pure Luxury Energising Multi-Style Gel on saadaval http://www.salon24.eu/ ning Salon+ salongides hinnaga 13,90 eur.
Kui jagada aga toodet Salon24.eu veebilehe kaudu Facebookis saab tootelt -10% soodust!
Hindeks 8/10


2) RICH Pure Luxury Argan Volumising Mousse
Mis tootega on tegu? 
Kerge koostisega juuksevaht, mis lisab tekstuuri ja volüümi juuksejuurtele ning muudab juuksed tihedamaks ja täidlasemaks. Kõikidele juuksetüüpidele, eriti sobilik kahustele, õhukestele või lokkis juustele. Kerge koostis, mis imendub kiirelt juuksestruktuuri sisse silub ja niisutab juukseid, lisab läiget ja jätab juuksed pehmeks ja kergesti käsitletavaks. Lisaks kõigele on toode ka värvi- ja kuumakaitsega.

Ma ei ole eriline juuskevahtude kasutaja, sest mul on endal äärmiselt paksud juuksed, mis natukese sasimise korral on väga kohevad, kuid siiski oli mul rõõm panna juuskevaht proovile oma äärmiselt raskete juustega.
Varasemalt olen proovinud ka British Hair juuksevahtu, mis tundus minu jaoks päris hea, kuid nüüdseks jääb kohe kindlasti Richile alla ning kohe räägin miks.
Richi juuksevahul on imehea lõhn, mis meenutab justkui karamelli ja mee segu ning see jääb ka juustesse püsima pikaks-pikaks ajaks. Vaht, mis ülipeene otsikuga aplikaatorist väljub paisub õhuga kokkupuutes mitmekordselt suuremaks ja seda on ülimugav juustesse kanda. Kuna vahul on niivõrd peenike aplikaator, millega pääseb kenasti juuksepiirile, oleks isegi mõistlikum koheselt toodet juustesse kanda ja seejärel laiali sõrmitseda.

Vaht tõestab tõepoolest juuksejuuri ja annab tunduvalt volüümi juurde (isegi minu juustele!!). Samuti annab ka kerge läike, kuid lubatud siledust ning niisutust ma tunda ei saanud.
Tulemus kestab umbes 2-3 tundi ning seejärel hakkab tasapisi tagasihoidlikumaks muutuma ning kaob täielikult kammides. Kui juuksegeeli pidi juustest välja pesema, siis juuksevahuga otsest vajadust pole, kui seda just ohtras koguses pole, sest peale kammimist justkui haihtub see juustest ning rasvast muljet ei jäta.

RICH Pure Luxury Argan Volumising Mousse on saadaval http://www.salon24.eu/ ning Salon+ salongides hinnaga 13,90 eur.
Kui jagada aga toodet Salon24.eu veebilehe kaudu Facebookis saab tootelt -10% soodust!
Hindeks 8/10


Suur-suur aitäh Salon24.eu'le! :)

Olge mõnusad, sel nädalal on tulemas palju palju arvustusi, sest vaheaja pühendan ma 100%'liselt teile, mu armsad lugejad :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Mis on see šampoon-palsam, mis aitaks katkistele juustele? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tegelikult soovitaksin ma hoopis Tahe Keratin Gold maski - teeb imesid nii minu kui ka teiste juustega (võid googeldada, selle kohta ainult kiidusõnu leidubki :) )
      Maski soovitan teha kord nädalas/üle nädala ja hoida peas 10-15 minutit. Juuksed on ülipehmed ja siidised ja tunduvad kordades tervemad :)
      Hinnaks peaks olema umbes 10 eurot aga seda jätkus minul terveks aastaks :)

      Kustuta