Tootearvustus: juuksed kasvama 1,2,3!

detsember 19, 2013

Kindlasti teavad need lugejad, kes on mind algusest peale jälginud seda, et ma tahan niiiiiii väga oma juukseid kasvama saada. Nüüd olen võtnud ennast korralikult ette ja tegelen oma probleemiga.
Täna räägingi natuke toodetest ja nippidest, mida kasutan juuste kasvatamiseks ja etteruttavalt võin öelda, et esimesed tulemused on jalustrabavad.

HAIRBELL palsam ja šampoon - stimuleerib juuste kasvu kuni 3 korda kiiremini
Tegemist on tootega, mida googeldades leiab arvamusi seinast seina ning 70% on neist negatiivsed. Tootest kuulsin esimest korda oma juuksurilt, kes seda väga soovitas ja ma kohe üldse ei kahetse, et need šampoonid tee minuni jõudsid.
Ma olen aastaid olnud hädas sellega, et mu juuksed ei ületa ühte piiri. Lihtsalt ei taha rohkem kasvada, tee mida tahad. Hairbell jäi minu viimaseks lootuseks ja ennäe imet, juuksed on kuu ajaga juba kõvasti pikkust juurde visanud.
Mis tootega on tegu?
HAIRBELL tagab kokku viis tulemust:
  1. Sinu juuksed kasvavad kuni kolm korda kiiremini,
  2. Sinu juuksed on pehmemad ja säravamad,
  3. Tulemused kestavad mitu kuud,
  4. Tõestatud ja testitud tõhusus kõigil juuksetüüpidel,
  5. Nähtav juuste väljalangemise vähenemine.
On kliiniliselt tõestatud, et HAIRBELL soodustab juuksekasvu kuni kolm korda. Nelja kuuga võivad sinu juuksed kasvada rohkem kui ühe aastaga! Enamgi veel, tänu sellele on sinu juuksed ilusamad, tugevamad ja säravamad.

Toote häid omadusi võiks ma loetlema jäädagi, aga proovin olulisemad välja tuua, sest muidu läheks postitus vägaaa pikaks.
Esimene ja kõige olulisem on muidugi see, et juuksed on kiiremini kasvama hakanud ja näevad ka väga terved välja. juuksed on juurtest säravad ja elujõulised. Kindlasti hoian hetkel juuksejuuri nii kaua värvist eemal kui võimalik, sest ei taha seda suurepärast tulemust nullida.
Toote teine hea omadus on see, et pea saab krudisevalt puhtaks. Kuna mõlemaid tooteid tuleb kanda ainult juuksejuurtele ja peanahale on need vägagi sügavpuhastava toimega. Peale pesu püsivad juuksed väga kaua puhtana ning uuele juuksepesule võib mõelda 3-4 päeva pärast. 
Üks põhjus mis kindlasti juuste kasvu parandab on ka see, et kui antud tooteid kasutan, masseerin need pähe, peamassaaž parandab vereringet ning stimuleerib juuste kasvu. 
Ainsaks miinuseks on see, et kui toode satub mujale, peale juuksejuurte, muutuvad juuksed väga takuseks ja raskesti kammitavaks. Samuti on tüütu see, et pesemas käies tuleb kasutada nelja erinevat toodet ning samal ajal jälgida, et tavaline šampoon juuksejuurteni ei satuks, sama lugu on ka palsamiga.
Lisan ka võrdluseks pildi enne kasutamist ja pärast kuu möödumist:
Esimesed tulemused on suurepärased ning silma järgi võib öelda, et juuksed on 2-3 cm tublisti pikkust juurde visanud. Kuna tooteid kulub ainult peanahale, jätkub neist nüüd küll üsna pikaks ajaks, seega varsti olen loodetavasti Rapunzel :)
Toodet saab tellida http://harmonylife.ee soodushinnaga 21,99 eur (tavahind 35,99 eur)
Hindeks 5/5

FUTURA SILICA tabletid küüntele, juustele ja nahale
Nende headusest kuulsin sõbrannalt ning pühapäeval need minu ostukorvi saatusidki. Taas pean ütlema, et ka nende kohta on internetis palju negatiivset tagasisidet, aga sellest hoolimata usaldan sõbranna arvamust, kelle juuksed ja küüned tänu neile kasvama hakkasid.
Mis tootega on tegu?
Toidulisand. Uus koostis
Kaunid juuksed, siidine nahk, tugevad küüned
FUTURA SILICA toidab nahka seespidiselt:
- Tagab juuste, küünte ja naha terve väljanägemise.
- Tagab makrotoitainete normaalse ainevahetuse.
- Kaitseb organismi rakke oksüdatiivse stressi eest.
Oksüdatiivne stress on protsess, mille tulemusena vabad radikaalid ründavad keha rakke. See kahjustab tihti juukseid, küüsi ja nahka.
FUTURA SILICA sisaldab biotiini ja tsinki, mis tagavad juuste, küünte ja naha ilu.

Tulemustest on veel vara rääkida, sest olen toodet viis päeva kasutanud. Mul on hea meel, et selle abil peaksin ka oma küüned kasvama saama, mis on vägaväga lühikesed ja murduvad kergesti.
Tablette on üsna ebamugav võtta, sest need on tohutult suured ja kogus, mis igapäevaselt võtta tuleb on 3. Ma loodan, et harjun sellega, sest hetkel on see küll väga ebameeldiv ja hakkab vastu.
Jään igaljuhul tulemusi ootama ja proovin tablettide suurusega ära harjuda.
Toodet saab osta soodushinnaga 10.00 eur (tavahind 12-13eur) Benu apteekidest ning karbis on 100 tabletti.
Hinnang neile tuleb alles siis, kui olen oma karbikese lõpuni söönud :)

Kolmandaks soovitaksin kindlasti hoiduda sirgendamisest nii palju kui võimalik, sest minu sirgendamata kuud on näidanud seda, et juuste kvaliteet paraneb oluliselt. Samuti ei lähe need ka nii kiiresti katki. Lisaks kõigele olen õppinud armastama oma juuste loomulikku lokilist vormi.

Kui keegi on proovinud neid tooteid, võite julgelt sõna sekka öelda kommentaarides!
Eliise

You Might Also Like

56 comments

  1. Väga hea postitus! Aga kas nii sampooni kui ka palsamit paned ainult juuksejuurtele või kuidas?:) Ja kas kasutad nüüd ainult neid kahte või kasutad vahelduvalt ka teisi sampoone ja palsameid?:) Segane küsimus, aga ehk saad aru. Häid jõule! :)

    VastaKustuta
  2. Aitäh Sulle :)
    Teen Sulle samm-sammu haaval väikese nimekirja, kuidas minu juuste pesemine välja näeb.
    Minu juuste pesemine näeb välja selline:
    1) Hairbelli šampoon juuksejuurtele
    2) Mingi muu šampoon terves pikkuses juustele
    3) Pesen mõlemad šampoonid välja
    4) Hairbelli palsam juuksejuurtele
    5) Terves pikksuses juustele kas mask või mõni muu palsam
    6) Ootan üks 5 min
    7) Pesen palsamid juustest välja
    Loodan, et seletasin piisavalt hästi, kui veel mõni küsimus on, küsi julgelt :)
    Ahjaa, igaks juhuks mainin ära, et Hairbelli kasutan igal pesemiskorral.
    Kauneid pühi ja säravat vana-aasta lõppu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere tahaks teada kuidas sobib see värvitud juustele kas on selles mingit värvi eemaldavat toimet ja kas on vajalik pesta teise shampooniga või piisab ka sellest kui kasutan ainult haribell shampooni. Ette tänades !

      Kustuta
    2. Tere, selle kohta ei oska ma kahjuks midagi öelda, aga usun, et värvile kurja see küll teha ei tohiks. Oh ei, see on Sinu enda valik. Mina aga eelistan teist šampooni selleks, et juuksed pehmeks muutuksid. Kui soovid lihtsalt juukseid puhtaks saada sobib väga hästi ka Hairbell üksinda :)

      Kustuta
    3. Nii kasutan Haribell shampooni ja palsamit! Juuste kasv pidi olema 3 korda kiirem! Kui tavaliselt kuus kasvab inimsesl juus 1,5 cm,siis selle kasutamisel peaks kasvama 4,5 cm kuus! kasutasin ja kuu ajaga kasvasid 2 cm maksimum,nii et sama mis oma juuksed! kasvu ta kyll ei kiirenda!

      Kustuta
    4. Peaksid siiski aru saama ka sellest, et igaühele mõjub toode erinevalt, minul aitas tõepoolest väga ja ma olen väga tänulik Hairbellile, et see aitas mu juuste kasvu parandada. 4,5 cm on ulmeline pikkus ühe kuu jaoks ja ka mina ei usu sellesse, küll aga kasvasid minul 3cm kuus - kuldne keskmine.
      Ei maksa kohe toodet hukka mõista ja minuga pahandada, igaühel toimivad tooted erinevalt, sest see polekski reaalne, kui üks toode kõigile sobiks, kahju muidugi, et pidid tootes pettuma :/

      Ilusat jõuluaega! :)

      Kustuta
  3. Ise turgutan oma juukseid Evonia kapslitega ja placent activ ampulle

    VastaKustuta
  4. kusjuures, ma olingi väga kahevahel, et kas osta futura silicia kapslid või hoopis Evonia omad, kui praegused toimima juustel ei hakka (küüned kasvavad küll mühinal) siis vahetan Evonia vastu välja.
    Kas platsentaampullid toimivad ka? Ma päris palju lugenud, et need ei pidanud eriti aitama :(

    VastaKustuta
  5. Kas platsentaampullid toimivad ka? Eks see on igal inimesel erinevalt aga mina olen neid korduvalt kasutanud ja rahule jäänud . Samuti olen kunagi kasutnud sama sarja shampooni ja palsamit aga millegi pärast need mulle ei meeldi . Vaieldamatu juustele mõeldud vitamiine ongi Evonia . Olen nendega korduvalt kuure läbi teinud nii kord aastas . Võttan alati 2 karpi st ühes karbis on 56 päevas . Hetkel saab mul esimene karp kohe-kohe otsa . Enne olid juuksed nõrgemad ja langes palju välja . Nüüd on kohe märgata juukseid kammides , et juukseid tuleb palju vähem välja samuti on nad mul läikivamad ja paksemad . Soovitan kõigile Evonia kapsleid

    VastaKustuta
  6. Suur tänu vastamast!
    Peaksin ka siis need ampullikesed ära proovima, kasvõi ühe karbi.
    Ma siin vaikselt mõtlengi, et kasutan oma ühe karbi ära ja siis proovin Evoniat, sest Futura Silicia tabletid on liiga ebameeldivalt suured ja lihtsalt ei lähe kõrist alla. Mõtlesin, et ehk annab harjuda nendega aga küllap vist mitte :(
    Paksusega mul aga probleeme juustel pole, küll aga sooviksingi just pikkusele rõhku panna. See jällegi paneb mõtlema, kas proovida Evoniat. Oh otsused-otsused!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ampulle saab apteegist voi aravon .ee. algul kasutad. 1ampull. 2 päeva tagant ja hiljem apull nädalas

      Kustuta
  7. Aitäh, aitäh, aitäh, Kristiina! Lähen ja uurin kunagi apteegist nende kohta :P

    VastaKustuta
  8. See jällegi paneb mõtlema, kas proovida Evoniat. Oh otsused-otsused!
    Mina ütlen selle kohapealt nii , et eks igale inimesele mõjuvad erinevad tooted erinevalt . Mõni inimene näeb enda peal supper tulemust ja teine jällegi ei saa üldse aru , et oleks mingit muutust toonud . Palun , ikka räägin kaasa teemadel ja toodetest mis omal ära proovitud. Ma loen väga erinevaid blogisi eriti meeldib lugeda juustest ja näohooldusest...

    VastaKustuta
  9. http://keidzup.blogspot.com/2013/03/placent-activ.html leidsin netist ka ühe blogija arvustuse nendest ampullidest

    VastaKustuta
  10. Ma proovingi need siiski ära, sest Tasku keskuses on nad oma letiga kohal ja terve pakk ampulle maksab allahindlusega 7 eurot. Samuti ajas katsetamise isu peale see blogipostitus. :)
    Väga super, et ütlesid millest lugeda meeldib, sest mul endal praegu ideed täiesti otsa saanud :(

    VastaKustuta
  11. oleks ka väga huvitav lugeda sinu poolset arvamust ja kogemust placent activ ampullidega

    VastaKustuta
  12. Ma kindlasti proovin neid, aga ma arvan, et arvustuse teen umbes jaanuari lõpus/veebruari alguses. Söön oma tabletid lõpuni ja peale seda hakkan ampulle katsetama, muidu väsitan juuksed liiga ära, aga ma kindlasti proovin neid :)

    VastaKustuta
  13. Lugesin alles hiljuti ühest ajakirjast juuste väljalangemisest ja seal soovitati teha u 6 kuune vitamiini kuur juustele . Seal oli ka kirjas , et ei pea ühte sama toodet 6 kuud võtma võib ka nii - 2 kuud üks ja 3-4 kuud teine toidulisand. Nüüd saab homme Evonia 56 tab otsa ja tänu sinu postitusele mõtlesin , et ehk prooviks nüüd Futura Silicia tablette

    VastaKustuta
  14. Tahan ka kindlasti lähitulevikus ka enda peal proovida HAIRBELL jällegi pani su blogipostitus mulle hirmus suure tahtmise ka need soetada . ps ehk juba veebuaris

    VastaKustuta
  15. Proovi jaa Futura Siliciat ka ikka. See aitab küüntele ikka täiega ja ma loodan, et juustele ka (küünte kasvu ja tugevust on lihtsalt silmmärgatavalt näha) ning ma olen vist õnneks juba tablettide suurusega harjunud. Tegelikult on toode väga hea, sest esimesed tulemused ilmusid juba nädalaga :P
    Sööngi oma karbi tühjaks ja proovin ka Evonia järgi :)

    VastaKustuta
  16. Hairbell on lihtsalt imetoode, annan enda poolt garantii et see toimib!! :P

    VastaKustuta
  17. Täansest , siis sai koju muretsetud ka Futura Siliciat .Kuidas Sina võttad neid tablette , kas 3 tabletti korraga või 3 korda päevas 1 tab korraga ? Proovin ära oma karbikese ja vb ostan ühe veel juude , et saaksin 6 kuud vitamiini kuuri läbitud . Evoniat võtsin 7,novembrist-1.jaanuarini.

    VastaKustuta
  18. Mina võtan 3 korraga, peale sööki, karbil ka soovitatav võtta tablette koos söögiga. Eks kirjuta millalgi kuidas tundub ;)
    Ahjaaa, Benu apteekides neil vist soodukas ka veel, kui juba osta ei jõudnud 2. karpi.

    VastaKustuta
  19. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  20. Anna muidugi ja ma ise teen ka karbi lõppedes ühe kokkuvõtva postituse.
    Jääme tulemusi ootama ;)

    VastaKustuta
  21. Tänan hakkan ,siis ka 3 korraga, peale sööki võtma . Veidi ebamugav on 3 korraga võtta aga sellega harjub . Arvutasin välja , et ühest karbist jätkub täpselt üheks kuuks . st , et järgmine kuu tuleb uus karp veel muretseda ja arvatavasti jätkan kuuri kuni aprillini . Annan kindlasti ka teada kuidas peale esimest karbi mõju on. Võin nii öelda , et juba peale Evonia karbi lõppetamist olid märgatavad tulemused . Juukseid ei tule peaaegu üldse enam välja . ps olen ka juba esimese platsenta ampullide karbi ära kasutanud üle 2 päeva ja supper tulemus samuti. Jätkan samuti mõlema tootega .

    VastaKustuta
  22. Peale 2 lehe võtmist harjud ära selle kogusega või noh minul on nii :D
    Ma vist ikka ootan natuke nende ampullidega, sest muidu saab ehk liiga palju ja teen kasu asemel kahju. Söön tabletid lõpuni ja siis võtan teen ampullikuuri ja jälle vitamiinidega 1 kuur, eks näis, kuidas toimib ;)
    Loodan et mu uue aasta lubadus täitub ja kasvatan aasta lõpuks juuksed tagumikuni (no olgu, poole seljani oleks ka päris okei :D)

    VastaKustuta
  23. Futura silica vitamiinid täitsa mõjuvad . Olen neid v6tnud alates 4.jaanuarist 3tabletti korraga.Muidugi ei saa ma seda öelda100%,sest enne seda v6tsin 2 kuud evonia kapsleid ja praegu olen juba 1.karb plasent activ ampulle ära kasutanud sagedusega 2 p2eva tagant 1ampull . J2tkan kord n2dalas 1ampull ja vitamiini raviga kuni aprilli lõppuni.

    VastaKustuta
  24. Tellisin endale nüüd need seal ja panin, et maksmine pangakaardiga, kättesaamine POST24. Rumal küsimus ja vale koht, kuidas ma maksan?:D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh ei ole üldse rumal küsimus, aga kahjuks ma ei mäleta kuidas see käis, igaljuhul mingi kinnitus tuli meilile, vaata oma meilid üle ja igaks juhuks ka rämpsposti ;)

      Kustuta
  25. Tuli meil, kirjas, et tellimusega tegeletakse peale makse saamist. Aga makse ikka kirjas, et pangakaardiga ning ma ei tea kuhu ma selle pangakaardiga minema peaks :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tead, siis võib olla selline variant, et maksad pakki kätte saades postiautomaadis. Kuna Sa selle muidu tellisid? Minul tuli saadetis vist 5 päevaga kui ma ei eksi?

      Kustuta
  26. Aga seal on kirjas, et nad ennem ei pane teele, kui mul makstud :D ma ise arvasin ka muidu sama. Tellisin üleeile.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oeh, ei oska Sind kahjuks kohe üldse aidata :( aga kirjuta neile Facebooki sõnumitesse, et mis toimub ja mida tegema pead https://www.facebook.com/HarmonyLifeEstonia?fref=ts

      Kustuta
  27. Sain kätte täna ikkagi POST24-st, maksin seal :) :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uhh, jesss! Super! Saad nüüd katsetama hakata :P

      Kustuta
  28. Soovitan soojalt proovida ka Silicea ränigeeli (http://www.magnum.ee/cgi-bin/script/raviminfo?kaup=55760). Minul oli probleem, et juukseid tuli rinnaga toites meeletult palju peast ära. Tarvitasin ära järjest 2 pudelit, ühest pudelist jätkus umbes kolmeks nädalaks. Esimese pudeliga sain juuksed kinni ja küüned kasvama. Teise pudeliga poole peal olles avastasin mingi hetk, et siilike on pähe tekkinud :) Juuksur ka imestas, et terve pea on väga tihedaid ja väga lühikesi karvakesi täis. Nüüd on see uus "partii" uusi juukseid juba umbes 5 cm pikk ja ootan jätkumalt nende pikemaks kasvamist. Pidin isegi tuka ette lõikama, sest uued lühikesed turritavad juuksed laubal tegid väljanägemise pisut koomiliseks:)
    Järgmine katsetus on Hairbell.

    VastaKustuta
  29. Tere! Kui palju Teil tänaseks Hairbelliga juuksed kasvanud on?:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere! Juuksevärvi väljakasv on 10-11 cm, seega umbes nii palju ongi kasvanud :)

      Kustuta
  30. Hei!
    Sattusin ka sinu blogis erinevaid juuksehooldustoodete arvustusi lugema ja millegipärast tundub mulle neid pilte vaadates, et sinu juuksed on juba loomu poolest terved ja üsna paksud. Nii mõnegi arvustuse juures on ka need "enne" piltidel olevad juuksed väga, väga ilusad!
    Sellepärast ma täitsa usuks, et juuksekasv 2-3 cm kuus oleks sinu puhul täiesti tavaline. Siit ka küsimus, kas oled mõõtnud palju sul tavaliselt kuu peale kasvasid enne kui Hairbelli proovisid?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei!
      Teglikult on jah olukord nüüdseks paranenud, aga ma ei saa öelda, et minu juuksed on terved, sest need on blondeerimisest saanud väga suuri kahjustusi ja samuti ka igapäevasest sirgendamisest. Tegelen hetkel niiöelda "renoveerimisega".
      Juuksekasv on olnud probleemiks mul aastaid, millega on maadelnud ka erinevad juuksurid, sest nad kõik ütlevad kui ühest suust "juuksed on tugevad, paksud ja elujõulised, seega peaksid need ju kasvama?". Tegelikult mitte, mul oleks nagu selline piir ees, millest enam juuksed eriti üle ei kasva. Selle tõttu võtsingi appi Hairbelli, mis aitas minul sellest "piirist" üle saada.
      Näiteks enne pidin ma juuksejuuri värvima iga poole aasta möödudes, sest väljakasvu lihtsalt polnud näha.

      Kustuta
    2. Huvitav, ka minul oli vahepeal see piir, millest pikemaks ei kasvanud. Mind aitasid erinevad õlid, mida enne pesu regulaarselt peanahale määrisin (kusjuures väga odavalt saab neid apteegist! ei pea üldse kuskilt netipoest 10x kallimalt ostma) Igatahes paari kuu pärast hakkasin juba tulemusi nägema, kui ikka koguaeg reglaarselt jätkata.

      Nüüd aga suvel kui palju liikumist võib natuke tüütu olla seda õli koguaeg endaga kaasas tassida. Sellepärast otsingi sama häid alternatiive. Kahjuks pole aga võimalik saada kuskilt informatsiooni Hairbelli toodete sisalduse kohta.

      Kustuta
    3. Olen proovinud riitsinusõli, oliiviõli, kookosrasva ja kahjuks minu juute tiheduse tõttu oli neid väga tülikas kasutada, sest need lihtsalt ei tulnud välja ja olin pidevalt üks korralik õlipea :(
      Kahjuks on koostise kohta tõesti vähe informatsiooni, noh tegelikult polegi, mis teeb selle toote natukene ebausaldusväärseks, aga minu puhul toimib ja halba pole veel siiani midagi teinud ;)

      Kustuta
  31. Tere!
    Ei ole veel proovinud Hairbelli..Ootan alles šampooni ja palsamit ja Sul on ainuke normaalselt kirjutatud arvamus, sest ma olen uurinud mujalt kh ja pole leidnud vastust, kas Hairbell on nii hea või ei.. Aitäh!
    Ise proovisin Placenta activi ampulle ja soovitan Sullegi seda proovida, sest minul need mõjusid päris hästi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh aitäh Sinulegi, et võtsid vaevaks mu postitust nii armsate sõnadega kommenteerida. Hairbelli kohta on tõesti vähe netis kirjutatud ja paraku on suurem osakaal negatiivsel tagasisidel, see ehk peletabki kliente eemale. Kuigi tegelikult on see minu arvates väga super toode ja loodan, et jääd rahule :)
      Placent activit olen nüüd tükk aega proovinud kasutada, aga minule see paraku ei sobi üldse ja tekitab kohe kõõma, mis on väga veider, sest kõõmaga pole mul kunagi probleeme olnud :/

      Kustuta
  32. Väga hea arvustus, tundub üsna objektiivne ka olevat :)
    Lugesin seda pärast Hairbelli šampooni ja palsami tellimist ja tundsin mõningast kergendust, kuna olin eelnevalt ainult negatiivset vastukaja näinud. Nüüd olen kasutanud natuke üle kuu aja neid, aga juuksekasv kiirenenud küll pole. Väljakasv on mingi cm võib-olla. Ehk läheb veel paremaks olukord. Tore, et sul nii hästi mõjus. Lisaks võtan juba 3. kuud ka Evonia kapsleid ja mässan kookosõliga.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Paraku jah väga paljud inimesed tihkavad internetti kirjutama ainult oma halbadest kogemustest ja see teeb mind üsnagi kurvaks, sest endalgi on selle tõttu mitmed tooted ostmata jäänud.
      Kui tihti Sa muidu šampooni ja palsamit kasutad, mina panen nt ainult kord nädalas, et juukseid mitte liigselt kurnata. Võib-olla paned seda iga pesu ja selle tõttu juuksed ei kasvagi?
      Hoian pöidlaid Sulle igaljuhul :P

      Kustuta
    2. Ei pane üldse tihti. Olen juukseid harjutanud nii, et näiteks täna õhtul (esmaspäev) pesen, siis uuesti pesen alles reedel. Enamasti jääbki pesu üle 3 päeva. Võib-olla peaks proovima nii, et vaid 1x nädalas Hairbelli kasutada.. Ma just mõtlesin, et kui tihemini kasutada, siis peaks ju efekt kiirem olema.
      Muide, minu juukseid see šampoon ega palsam takuseks ei tee, absoluutselt mitte. Aga siiski kasutan juuste otsapoolel ikka neid "vanu" tooteid. Aa, ainuke miinus on see, et juuksed läksid elektrit täis, kui Hairbelli kasutama hakkasin. Ju siis ongi kuivad :)
      Tänud pöidla hoidmise eest, juuste kasvatamine on olnud terve elu mul südameasi :D Kuni nad jälle südametult maha lõikan :)

      Kustuta
    3. Hihi ma pesen samamoodi, et esmasp ja nt neljap juukseid, et mitte neid iga päev kurnata.
      Õnneks minul elektriga probleeme pole, ainult siis kui väljas on -20 kraadi, siis olen ma küll nagu vooluallikas :D
      Mina olen ka terve elu oma juustega jamanud, sest need ei taha üldsegi kasvada. Ei teagi millest see on, geenidest ei saa olla, sest õel on pea tagumikuni juuksed :D

      Kustuta
    4. Oh jah, kasvavad mul täitsa tavapärase kiirusega, aga kui järsku tuleb see pikkade juuste ihalus peale, siis tahakski kohe ju :D Ma aasta tagasi lõikasin juuksed niimoodi ära, et kukla peal olid paarisentimeetrised ja eespool siis lõuani. Nüüd olen enam-vähem õlgadeni jõudnud, nii et isegi hästi :) Aga see elektriprobleem tuligi puhtalt Hairbelli kasutamise järel, sest enne polnud üldse probleemi. Kõik käisid, juuksed püsti, aga mul olid ilusti :) Igatahes on see põnev eksperiment ja ei kahetse, et ostsin. Vähemalt saan südamerahu :)

      Kustuta
  33. Tere!
    Olin selle hairbelli suhtes natuke küll skeptiline, kuid kui selle juba kingituseks sain siis mõtlesin, et miks mitte ka proovida. Kahjuks enamus mida ma siin internetis selle toote kohta nuhkisin ongi negatiivne ja seda enam oli mul rõõm Sinu blogi lugeda! Ja kommentaare täpselt sama moodi. :)
    Siiski üks väike küsimus, millele Sa oskad äkki vastata: kui mul on juuksepikendused praegu, siis pole vahet või pean ootama, kuni on aeg need eemaldada ja siis võin hairbelli kasutama hakata? :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Juhuu, aitäh nii positiivse kommentaari eest! :)
      Ma arvan, et kui kannad hairbelli juustele nii, et see puutub võimalikult vähe pikendustega kokku, siis võid julgelt kasutada. Kuna see kuivatab veidike juukseid, siis kardan, et võib pikendused kinnituskohast veidikene puntrasse ajada. Võid ju ühe korra katsetada ja vaadata mis juhtub, kui see pikendusi ei mõjuta, siis võid julgelt ka koos nendega kasutada :)

      Kustuta
  34. Tere!
    Kas kasutate endiselt hairbelli tooteid?
    Kuidas on mõjunud? Kui kaua te üldse seda kasutanud olete?
    Sooviks tagasisidet, kas on mõjunud ainult hästi või on ka mingeid kõrvalnähte?
    Tänud ette!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere!
      Hairbelli tooteid kasutasin umbes 4-5 kuud, seni kuni 250ml'sed tuubid otsa said ning peale seda enam vajadust ei tundnud, sest juuste kasv sai tänu nendele toodetele "hoo sisse".
      Minul aitasid need küll väga hästi ning aitasid ületada just selle piiri, millest varasemalt juuksed enam pikemaks ei kasvanudki.
      Pikalt neid tooteid ma kasutada ei soovitakski, pigem aasta või kahe aasta jooksul 1 kuur. Liiga palju head ei ole ka hea nign juuksed peavad harjuma ka ise kasvama, mitte ainult spetsiaalsete toodete abil.
      Ainus negatiivne pool toodete juures oli see, et šampoon kuivatas juukseid juurest suhteliselt tugevalt, seega tuleks alati kasutada koos nii Hairbell palsamit kui ka šampooni, sest palsam aitab šampooni tekitatud kuivust leevendada.
      Vastan rõõmuga ka lisaküsimustele! :)

      Kustuta
  35. Mina kasutsdin ja kõik toimis nii nagu vaja .5kuud tagasi oli õlgadeni aga nuud on juuksed poolde selga saadaks pildi aga ei tea kuidas üles laadida

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suurepärane kuulda! :) Aitäh, et oma kogemust jagasid :)
      Kommentaaridesse kahjuks vist otse pilti lisada ei lasegi :( Kui soovid võid aga pildi teele panna minu blogi Facebooki sõnumittesse või emailile :)

      Kustuta