Tootearvustus: Timotei Precious Oils - toimiv ja taskukohane

oktoober 06, 2014

Nagu te ilmselt juba märganud olete on paljudele blogijatele lahkelt jagatud Dove ja Timotei uusi tooteid ning valituks osutusin ka mina ning mul on selle üle väga hea meel, sest mitte kummagi brändi juuksehooldustoodetega ma varem kokkupuudet pole omanud.
Tänases postituses tutvustaksin teile uut Timotei parabeenivaba Precious Oils tootesarja šampooni ning palsamit.

"Kuna tarbijad soovivad üha rohkem, et nende juuksehooldustooted oleksid looduslikud, tõi Timotei turule Precious Oils juuksehoolduse sarja, mis ei sisalda värvaineid, parabeene ning baseerub looduslikel õlidel. „Nii nagu nahk, vananevad teadupärast ka juuksed, mis vajavad seetõttu vastavat hooldust. Antioksüdantide rikkuse tõttu aeglustavad õlid vananemisprotsesse, mistõttu tasub juuksehooldustoodete valikul õlisisaldust kindlasti silmas pidada," lisas Soha. Timotei Precious Oils sarja üks koostisosa on argaaniaõli, mis on maailma üks kallemaid ja haruldasemaid. Selle olulisim omadus on E-vitamiini ning rasvhapete rohkus. Asendamatud rasvhapped hoiavad aga ära juuste kuivamise ja elastsuse kadumise, mis põhjustab sageli juuste kehva välimust. " (allikas ja täispikk uudis http://kasulik.delfi.ee/)

1) Timotei 0% parabeene, 0% värvaineid Precious Oils šampoon
Mis tootega on tegu?
Õrn niisutus Sinu normaalsetele ja kuivadele juustele. Rikkalik kaunistav segu orgaanilise jasmiiniekstrakti, argaania- ja mandliõliga, mis niisutab intensiivselt isegi kuivi juukseid, et äratada nende ilu. Mitterasvased, siidised ja säravad juuksed iga päev*!
*Siidiste ja säravate juuste saamiseks kasuta koos Timotei Precious Oils palsamiga.

Ma esmalt alustaksin sellest, et Timotei toodetel on väga mõnus disain. Pudelid, mis mahuvad hästi ära igasugusesse kotikesse juhul kui on tarvis tooteid kuhugi kaasa võtta. Samuti meeldib mulle klõpsukesega suletav kork, kust tuleb toodet täpselt nii palju kui ise soovid.
Šampoon on oma tekstuurilt parajalt paks ning ei nirise sõrmede vahelt läbi, kui seda peopesadele valada, seega taaskord plusspunktid.
Ma olen harjunud, et minu juusele kulub šampooni ohtras koguses ja palsamit veel umbes topeltkogus otsa, siis seekord tegin ma päris suure vea, sest šampoon vahutab meeletult hästi ja seda kulub samuti seetõttu ääärmiselt vähe. Pesemise juures on tunda mõnusat lõhna, mis meenutab mulle isegi üht salongitoodet, aga ma ei suuda meenutada, mis see küll olla võiks... Selline karamelli-pähklisegu - väga hõrk ja mõnus kooslus, mis jääb juustesse ka peale pesu. Minu Tristan võttis isegi peale pesu juuksesalgust kinni ja ütles "mmm kui mõnus lõhn!!" :)
Mulle meeldib see, et šampoon peseb juuksed väga puhtaks ning juba šampooni kasutades niisutab neid veidike, rääkimata palsamist, mille juurde koheselt suundume.

2) Timotei 0% parabeene, 0% värvaineid Precious Oils palsam
Mis tootega on tegu?
Õrn niisutus Sinu normaalsetele ja kuivadele juustele. Rikkalik kaunistav segu orgaanilise jasmiiniekstrakti, argaania- ja mandliõliga, mis niisutab intensiivselt isegi kuivi juukseid, et äratada nende ilu. Mitterasvased, siidised ja säravad juuksed iga päev*!
*Siidiste ja säravate juuste saamiseks kasuta koos Timotei Precious Oils šampooniga.

Palsami pudel ja lõhn on täpselt samasugused nagu šampoonil, seega nende juures pikemalt peatuma ei jääks.
Küll aga räägiksin natuke lähemalt palsami tekstuurist, mis on täpselt see, mida ma õige palsami juures ootan. Kerge voolavus, kuid samas mitte liiga tahke ollus, selline koostis muudab palsami pealekandmise väga mugavaks ja kuna ma ka dušiall kammin juukseid oma Tangle Teezeriga, siis ei voola peale esimest kammitõmmet koheselt palsam maha vaid jääb sinna ka pidama.
Palsam tõepoolest muudab juuksed libedamaks, kuid natukene oleksin ma tootest niisutavust rohkem oodanud, sest koostises on ju lubatud õlisegusid. Peale pesu on juuksed küll pehmed ja läikivad, kuid mitte nii pehmed, kui kõrgeks ma oma ootused seadsin. Kuid siiski tooksin välja ühe plussi - palsam muudab juuksed väga kergesti kammitavaks! :)

Siin aga näete enne-pärast pilti, kui kasutasin šampooni ja palsamit korraga:
(jummaluke, millised juuksed mul on, nii pikad ja terved, oeh, on mille üle uhkust tunda! :) )

Nagu pildilt näha on juusetele lisandunud ka kerget kohevust ja samuti suurenenud silmnähtavalt ka läige. Hea töö Timotei! :)

Timotei 0% parabeene, 0% värvaineid Precious Oils tootesari on müügil kõikides suuremates kauplustes umbes 2 eur pudel (väga soodne hind!!!).
Hindeks 8/10

Tänaseks ongi kõik! :)
Homme püüan teini tuua ühe eriti kifti soenguõpetuse, millest ma ise ülimalt vaimustuses olen! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments