DIY: super-supervinge kinnine või lahtine soeng peapaela abil

oktoober 07, 2014

Kui ma laupäeval bussis oma sõbranna ülivinget soengut nägin, mis minu jaoks tundus justkui mingi suuremat sorti mässamine, tundide viisi pusserdamine ja üldsegi üks võitmatu missioon, siis ei suutnud ma ilma selle katsetuseta edasi elada ja õpetuse ma temalt saingi. Ja teate mis - tegu pole üldsegi jalgratta leiutamisega - see on imelihtne!
Vajad ainult peapaela ja 5-10 minutikest mässamiseks.
Lisan teile ka videoõpetuse:

Kuna eile hommikul läks mul meeletult kiireks, siis ei jõudnud ma kõiki juukseid ümber peapaela kerida ning pooled kerisin ümber ning pooled jätsin lahti ja nii sain samuti väga kauni lahtise soengu, mille kohta tuli ohtralt kiidusunu. Igaljuhul oli väärt proovimist ning kindlasti ei jää see minu viimaseks katsetuseks :)


Mõnusat susser-pussedamist! :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Suur aitäh, super soenguidee! Kas sul on mingit pilti ka enda tulemusest? Oleks väga huvitav näha, kuidas sul see välja tuli. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks on mul ainult üks selfie, millelt pole üldse soengust aru saada, kuid püüan homme sama soengu teha ning pildi postitusse lisada :)

      Kustuta
  2. Ma "avastasin" selle soengu juba nädalaid tagasi Anita blogist :D Palusin tal õpetuse teha ja soetasin ka endale peapaelad. Huvitav on see, et peale seda, kui mina selle "avastasin", hakkasin mitmetest blogidest leidma sama soengu õpetusi ja justkui kogu maailm kohtus selle soenguga :D
    Ise olen paar korda sellise soengu teinud. Vajab veel veidi harjutamist, aga hea lihtne ja näeb kaunis välja.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sellisel juhul tõeline juhus, sest tõepoolest nägin seda esimest korda sõbrannal ja ehk tema luges seda kuskilt blogist, seda ma ei tea aga minu blogi suunitlus on juba ammu oma asja ajamine ja teiste pealt kopeerida ma midagi ei viitsi, sest see oleks mõttetu ja lugejaid see eriti ei köidaks samuti. Mina pole aga küll üheski blogis sellist nippi näinud... :D
      Harjutamist vajab küll kuid eks ta pika peale käppa saab :)

      Kustuta
  3. Kas sul jäi peapael ilusti paigale, kui panid pähe? Minul näiteks ei püsinud üldse paigal ja ei saanud teha soengut, sest peapael tuli ära. Ja kust sa oma peapaela ostsid? :)

    VastaKustuta
  4. Tead minu pea ja peapaeltega on üks naljakas lugu. Ma olen aru saanud, et ma olen vist üks väheseid inimesi, kellel peapaelad üldsegi peas püsivad (olen ma siis tõesti nii vesipea? :D). Kümneid sõbrannasid on seda küsinud, kuidas mu peapealad peas püsivad ning isegi õpetajate jaoks on see müsteerium, aga jah - lihtsalt panen ja lihtsalt püsib :D
    Ma soovitan sul peapaela klambritega juuste külge kinni panna, nii PEAKS püsima :D
    Minu peapael on pärit Seppäläst (vist olid 9 tükki komplektis, valged, mustad ja beežid, neid seal ikka vahepeal müüakse) :)

    VastaKustuta