Outfit: 11.02

veebruar 11, 2015

Lubasin ju teile umbes 1,5 nädalakest tagasi, et hakkan teile jupikaupa tutvustama oma uusi tegelasi riidekapist, millest suurem osa pärineb šoppingust Tallinnas, sest olgem ausad, sealne kaubavalik on tunduvalt suurem Tartus olevast.
Tänases outfitis olen kasutanud oma uut seelikut, mis on pärit Reservedist ning mille ma soetasin küll tavahinnaga, kuid see on täiesti igat oma senti väärt. See istub seljas imehästi, tõmbab keskkoha peenikeseks ja on ülimalt mugav (ma pole ju eriline seelikusõber).
Lisaks sellele on tänases outfitis ka uus pidulik pluusike, mis on pärit Sheinside'st. Välimus on sellel küll meeletult ilus, kuid miskipärast on see seljas päris ebamugav, näiteks on selle kaenlaaugud liiga madalal ja varrukad liiga pikavõitu.
Kuid eks visake ise pilk peale :)

Pluus - http://www.sheinside.com/ - 12.59 eur
Seelik - Reserved - 19.90 eur
Kingad - TrendExpress - 32,99 eur
Kõrvarõngad - H&M - u 10 eur

Muideks üks pisikene probleem ka, kas teile mitte ei tundu, et viimasel ajal on riidepoodides olevate riiete kvaliteet eriti alla käinud? Mind ennast ajavad natukene pahaseks kõiksugused pikad niidiotsad, hargnevad ääred jne... :( Varem sellist asja pole olnud aga viimase poole aasta jooksul olen 75% ostetud riietest seda märganud.. mis toimub...

Eliise

You Might Also Like

0 comments