Tootearvustus: kevadele vastu punginootides

märts 23, 2015

Nädalad tagasi saabus minuni pakk, mis sisaldas endas L'oreal Paris uusi kevadisi üllatustooted. Ei need ei ole virsikukarva põsepunad või erksavärvilised küünelakid, mis justkui iseloomustaksid ideaalset kevadisi ilutooteid. Tegemist on uue Miss Manga Punky versiooniga ripsmetuššiga ning matti ja veekindla Super Liner'iga. Uudistamist pakkusid need tooted küll ja veel, kuid samas ka veidike üllatusi... :)

Oled sa selleks valmis? 

1) L'oreal Mega Volume Miss Manga Punky ripsmetušš
Ma olen varasemalt kasutanud tavalist Miss Manga ripsmetušši mis ajab küll ripsmed kergelt tükki, kuid see versioon ajab need umbes 5x rohkem tükki ning tulemuseks peaks olema vägagi pungilik look
Tušil on tunda vaid kerget lõhna, mis pole sugugi häiriv ning kui just harja endale nina juurde ei pista siis pole seda tundagi. Samuti meeldib mulle see, et koostis on pigem vedelam, kuid see ei mõjuta eriti toote kuivamisaega.
Kuivab see sama kiiresti nagu ka teised ripsmetušid, kuid tänu vedelale koostisele on seda palju mugavam peale kanda. Mis aga puutub tuši harjastesse siis on need tõesti äärmiselt veidrad ning sellesarnaseid ma varem kohanud polegi, kuigi olen leidnud nii mõnedki lemmiktušid just nii pisikeste harjastega. Tuši harjaseid on nii suuremaid kui väiksemaid, kuid need on jagatud korrapäraselt sellisteks "puntideks", mis peaksid ripsmeid hakkama eraldama, et saavutada tükkis ja pungilik tulemus.
See ajab ripsmed tõesti tükki ning teeb silmadest pungilikud nukusilmad. Igapäevaseks kasutamiseks on see minu jaoks ehk liiga julge, kuid kui outfiti juurde selline meik peaks sobima, siis minu poolt kaks kätt poolt. Tuši kasutamine pole väga keeruline ning mida rohkem harjastega üle ripsmete tõmmata seda rohkem nad kokku ka kleepuvad. 
Mis mind natukene häiris oli see, et hari määris natuke ehk liiga palju alumisi ripsmeid ning seda tušši andis ikka sealt ripsmete alt kätte saada. 
Kuna hari kannab ripsmetele palju tušši, siis on seda natuke ka tülikas eemaldada, kuid mis mind üllatas oli see, et tušš ei pudenenud üldse mitte ning tulemus püsis päris päris pikalt sellisena nagu ta pealekantuna oli.
Samuti üks märkus ka neile, kellel on tundlikud silmad - teile ma toodet ei soovitaks, sest minul ärritas see natukene silmi. 

L'oreal Mega Volume Miss Manga Punky ripsmetušš on saadaval kõikides suuremates ilupoodides hinnavahemikus 11-12 eur.
Hindeks 7/10


2) L'oreal Super Liner Mat-Matic silmapliiats
Geeljas vildikamoodi Super Liner on minu suur suur lemmik olnud juba ei vähem ega rohkem kui aasta. Selle püsivus on lausa imetlusväärne, tume toon muljetavaldav ja kasutamine on väga-väga kerge.
Mida suudab aga pakkuda pliiatsi kujul toodetud matt Super Liner?
Kahjuks siit sellist kiidulaulu ei tule. See mis oli minu lemmik see ka selleks jääb. Üldiselt ma pooldangi rohkem vedelal kujul lainereid, mille kasutamine on lihtsalt tunduvalt mugavam. 
Selle laineri toon  on küll samuti väga-väga tume ning ka matt, kuigi minu puhul viimane eriliselt suurt rolli ei mängi. 
Kuna ma ei ole veel väga kindla käega lainerikasutaja, siis võtab näiteks selle laineriga ilusa joone tegemine tunduvalt kauem aega. Kuigi, mis seda teistest silmapliiatsitest eristab on see, et see on sisse-välja keeratav ning seetõttu ei pea seda ka teritama. Tootel endal on juba piisavalt terav ots ning kui seda pidevalt õige nurga all kasutada, siis säilib see terav otsake ka kasutamise lõpuni. 
Nagu ma juba mainisin, siis peab ühtlase tulemuse saamiseks natuke ka vaeva nägema, kuid kui see vaev on juba möödas, siis tuleb seda ilu vaid nautida ning seda saab õnneks teha päris pikalt, sest lainer püsib väga hästi peal (kui just väga tihti oma silmade sügamiseks ei lähe) ning hoolimata tugevast püsivusest on seda ka väga kerge eemaldada. Ometigi märgiksin ma ära seda, et toode ei ole väga veekindel, kuigi see on pakendil kirjas.
Mida ma veel mainiksin on see, et seda on väga lihtne ka laiali hajutada ning võrreldes teiste silmapliiatsitega on sellel ka väga pehme ots, mis ei tee silmalaule haiget :)

L'oreal Super Liner Mat-Matic silmapliiats on saadaval kõikides suuremates ilupoodides hinnavahemikus 8 eur.
Hindeks 7/10


Tänased tooted küll minus suurt elevust ei tekitanud, kuid kindlasti on lugejate seas ka neid, kelle jaoks on need tooted just sellised, mida nad on juba pikka aega otsinud.

Imelist nädalat teile!
Eliise

You Might Also Like

0 comments