Tootearvustus: läikivad Hollywoodilikud juuksed polegi enam lihtsalt unistus

märts 30, 2015

Imelist nädalat mu armsad lugejad!
Nii nagu tavaliselt alustaksin nädalat ühe põneva arvustusega ning seekordsed tooted on pärit www.salon24.eu. Tegemist on Joico K-Pak Color Therapy sarja šampooni, palsami ning kuivõliga ning see sari on tõeline kingitus neile, kes on hädas tuhmide ja elutute juustega, sest neid toodetes on juukseid särama panevat võlujõudu küll ja veel. Eriti tuleks kõrvu kikitada neil, kellel on juuksed muutunud elutuks regulaarsest värvimisest. Oeh ma ju kuulun ka nüüd nende õnnetukeste sekka...

Ma olen nüüd parajas segaduses ning ei teagi, kas rääkida šampoonist ja palsamist koos või eraldi? Praegu räägin mõlemast eraldi, kuid võite lahkelt jagada minuga seda, kuidas teie eelistaksite rohkem šampooni/palsami arvustust lugeda :)

1) Joico K-Pak Color Therapy šampoon
Mis tootega on tegu? 
Taastab juukseid ja kaitseb juuksevärvi
• pH 4.5-5.5
• Sisaldab unikaalset Hair Protection Systemi™-i ja Quadrabond Peptide Complex™-i, Quadramine Complex™-i ja Bio-Advanced Peptide Complex™-i
• Puhastab ja kaitseb intensiivselt värvi tänu juuste β-kihi taastamisele
• Vähendab juuste murdumist 65% juba peale ühekordset kasutamist võrreldes igapäevaseks kasutamiseks mõeldud toodetega.
• Tõstab juuste läiget ligi 50% võrreldes igapäevaseks kasutamiseks mõeldud toodetega
• Pikendab kahekordselt värvi eluiga võrreldes igapäevaseks kasutamiseks mõeldud toodetega
• Hooldustugevus 4,5 (1-5)

Šampooni ja ka palsamit on tavapärasest rohkem, mõlemas 300ml ja tuubid on parajalt suured, mis vabandavad ka toodete natukene kõrgemat hinda. Neid on tõesti väga palju ja ma ei oska isegi ette ennustada, kui mitu kuud mul võiks minna, et need otsa saaks. Väga tubli kogus!
Mis puutub aga toote lõhna, siis minule meenutab see kerget iiriskommi, kuid see lõhn pole üldsegi imal ega magus - täpselt mõõdukas ning just selline, mis jätab juustele kerge ja magusa lõhna. 
Šampoon on piisavalt vedela koostisega, mis teeb kasutamise väga-väga mugavaks. Samuti läheb toode väga hästi vahtu ja peseb pea suurepäraselt puhtaks. 
Pead pestes tuli juustest siiski kergelt värvi maha, kuid tavapärasest vähem (miskipärast ei taha mul värvid üldse peas püsida). 
Mis mulle väga meeldib on see, et tänu šampoonile püsib peanahk väga kaua puhtana ning otseloomulikult ei tohiks unustada ka seda imelist lõhna. 
Kuna šampooni eraldi on väga raske hinnata, et kas see andis läiget või parandas juuste kvaliteeti, siis nende omaduste paranemist vaatlen palsamit arvustades, kuid šampoonile omased iluprotseduurid teeb see väga hästi ära :)

Joico K-Pak Color Therapy šampoon on saadaval https://www.salon24.eu/ ja Salon+ salongides hinnaga 19.90 (Jagades toodet Facebookis oma sõpradega, saad -10% soodustust)
Hindeks 8/10

2) Joico K-Pak Color Therapy palsam 
Mis tootega on tegu?
Juukseid taastav ja juuksevärvi kaitsev palsam
• pH 4.5-5.5
• Sisaldab unikaalset Hair Protection Systemi™-i ja Quadrabond Peptide Complex™-i, Quadramine Complex™-i ja Bio-Advanced Peptide Complex™-i
• Palsam hooldab, harutab pusad ja kaitseb intensiivselt värvi tänu juuste β-kihi taastamisele
• Vähendab juuste murdumist 65% juba peale ühekordset kasutamist võrreldes igapäevaseks kasutamiseks mõeldud toodetega.
• Tõstab juuste läiget ligi 50% võrreldes igapäevaseks kasutamiseks mõeldud toodetega
• Pikendab kahekordselt värvi eluiga võrreldes igapäevaseks kasutamiseks mõeldud toodetega
• Hooldustugevus 5 (1-5)

Nagu näha on nii šampooni kui ka palsami kirjeldus üsnagi sama, kuid usun, et ei saa üht teiseta ning need kaks koos moodustavadki just selle ideaalse tulemuse.
Oma omadustelt ja lõhnalt on palsam otseloomulikult üks-ühele sarnased. Ilmselge on aga see, et palsami koostis on veidike paksem, kusjuures ma oleks oodanud, et palsam oleks isegi grammivõrra veel paksem olnud, kuid see selleks.
Peamine on aga see, et kohe kui palsam oli juustesse kantud muutusid juuksed tunduvalt pehmemaks ja libedamaks. Jah selle lihtsa asjaga saavad kõik palsamid hakkama, kuid see toode muutis juuksed tõesti juba paljulubavalt pehmeks. Lisaefekti andis muidugi juuste läbikammimine Tangle Teezer'iga, sest nii jõudis siluv palsam (loodetavasti) pea iga juuksekarvani.
Mulle meeldis väga see, et peale kasutamist oli juukseid nii kerge kammida ja need olid mõõdukalt libedad, siidjad ja superpehmed. Samuti tasuks kiita seda, et juuksed olid tõepoolest varasemast siledamad ja kergelt ka kohevamad. 
Kui vaadata piltide võrdlust, siis on aga näha, et värvitoon peale pesu muutunud pole. Paraku ei märganud ma peale šampooni ja palsami kasutamist lubatud läiget, kuid selle korvab pehmus :)


Joico K-Pak Color Therapy palsam on saadaval https://www.salon24.eu/ ja Salon+ salongides hinnaga 21.90 eur (Jagades toodet Facebookis oma sõpradega, saad -10% soodustust)
Hindeks 8/10


3) Joico K-Pak Color Therapy Dry Oil Spray kuivõli
Mis tootega on tegu?
Juukseid taastav ja juuksevärvi kaitsev kuivõli viimistlussprei
•Sisaldab unikaalset Quadraβond ja Bio-Advanced Peptide Complex™-i
•Kaitseb intensiivselt värvi tänu juuste β-kihi taastamisele
•Kerge koostis, ei muuda juukseid raskeks ning aitab vältida toote üledoseerimist
•Juuksevärv on erksam tänu erakordsele niisutusele ja läikele
•Aerosoolpakend tagab ülipeene, ühtlase pihustuse juuste kogupikkusele
•Sisaldab eksklusiivset Nutrient-Rich Oil Blend taastavate ja tugevdavate õlide segu

Mina võin julgelt öelda, et see on minu lemmik viimistlustoode. ma pole varem ühtegi niivõrd head sära andvat toodet kasutanud. Sellele jäävad alla kõik juukseõlid ja ka Rich'i läikesprei, mille see toode troonilt tõukas. 
Ma isegi ei oska seletada põhjust, miks see toode mulle nii väga meeldib. See on vist midagi kirjeldamatut?
Algul arvasin ma üldsegi, et tegu on juukselakiga, sest sellel on näiteks täpselt juukselakile omased pudel ja pihusti. 
See toode suudab kõigest sekunditega anda juustele ulmelise läike. Minule tulid kohe silme ette punase vaiba staarid, kui oma juukseid esmakordselt nägin, see on tõesti imetlusväärne tulemus! Juuksed on loomuliku läikega ning ma usun, et see kuivõli suudab elujõuliseks muuta ka kõige katkisemad ja tuhmimad juuksed. Sellel on lihtsalt imejõud! Lisaks särale on juuksed ka kergelt niisutatud. 
Tulemus kestab üllatavalt kaua - kindlasti väga tugevalt 4 tundi, kuid ei ole tuhmim ka päeva lõpp, sära ei kao mitte nii pea. 
Tekib aga küsimus, mis saab peale toote kasutamist? kas juustest saavad õlipulgad - oh ei, minul "kadus" toode võluväel peast jälgegi jätmata. Olgu olgu, alles jäi imeline lõhn, kuid mitte grammigi rasvaseid kiharaid (otseloomulikult ei soovita ma ka ekstreemustesse minna ja vahendit juuksejuurtele lasta, sest nii võivad küll juuksed mustana tunduda). 
Nii nagu ka palsam muudab kuivõli juuksed siidjaks ja pehmeks ning annab neile vägagi terve välimuse. Toote kirjelduses on ka kirjas lause, et kerge koostis aitab vältida üledoseerimist, nii see tõesti on (kuigi pildil tundub vastupidi). Ka minul oli see hirm esmasel kasutamisel, kuid lasin kuivõli päris julgelt ning ei tahaks öelda, et oleks jätnud mulje nagu oleks toodet liiga palju saanud. 


Joico K-Pak Color Therapy Dry Oil Spray kuivõli on saadaval https://www.salon24.eu/ ja Salon+ salongides hinnaga 25,90 eur. (Jagades toodet Facebookis oma sõpradega, saad -10% soodustust)
Hindeks 10/10


Hea töö Joico!! ;)

Olge valmis ka üllatuseks :)
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. On sul ka arvestusi Richi toodete kohta? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. On küll! :)
      http://iluexpress.blogspot.com/2013/12/tootearvustus-hellita-juukseid-koos.html
      http://iluexpress.blogspot.com/2014/10/tootearvustus-juuksed-luksuslikult.html

      Kustuta
  2. Kui ma su Richi toodete arvustusi vaatasin, siis su juuksed olid nendel piltidel ikka palju õhemad ja nägid täbaramad välja (ei taha solvata), kuid praegu on sul need pikad, paksud ja imeilusad. Kõik see töö ja vaev tasusid ära! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh nende kiidusõnade eest, hakkasin hetkel ise ka võrdlema ning see mis oli põhimõtteliselt aasta tagasi on tänaseks täielikult muutunud. Juuste kvaliteet on kordades parem, värv loomulikum, kuid tuleb veel oma viimase unistuse poole minna - juuksed alaseljani kasvatada.
      Aitäh, et mu päeva alguse nii ilusaks tegid - kiidusõnad mu juuste kohta teevad mind enda üle nii uhkeks :P

      Kustuta
  3. Wow, su juuksed on niiii kenad :)

    VastaKustuta