Outfit: 12.05

mai 13, 2015

Tundub, et ilmad hakkavad paremuse poole liikuma, sest eilne ilm oli küll selle suurepäraseks tõestuseks. Minu kodu termomeetrinäit ulatus kuni 19.7 soojakraadini! :)
Tuleks see soe-soe suvi veel kiiremini, sest petlikute kevadilmade juurde käivad soojakraadid tirivad endaga kaasa külmad tuuled, mis võivad kurgule liiga teha, seega hoidke ennast!
Täna näitan teile oma uusi pükse, mis on pärit üllatus-üllatus: Sheinsidest :)

Püksid - http://www.sheinside.com/ - 15.03 eur
Pluus - http://www.sheinside.com/ - 20.33 eur
Peapael - Accessorize - (komplektina) u 4 eur
Kõrvarõngad - Primark - (komplektina) u 5 eur
Kaelakee - Jewerlycoco (aga seda lehte enam ei eksisteeru) - u 5 eur
Kingad - ?
Ma olen nendega nii nii rahul! Tellisin S suuruse ning need on mulle justkui jalga valatud. Kui soovin saan neid kanda puusadel, kuid samas on need paraja pikkusega, et vöökohani ulatuksid ning sealjuures pikkuselt jupiks ei jääks.
Materjal pole samuti liiga sünteetiline, see laseb piisavalt õhku läbi, kuid samas lähevad püksid kergesti elektrit täis.. hihihi :)
Pükste kvaliteedi kohta pole ühtegi halba sõna - oma hinna kohta väga korralikud ning täpselt sellised nagu olid ka pildil.
Eilne oli minu jaoks küll eriline, sest just nende pükste tõttu sai minu outfit väga palju kiidusõnu nii klassikaaslastelt kui ka täiesti suvalistelt inimestelt tänaval. Aitäh teile!! :)
Need, kellel pükste vastu huvi tekkis, ma loodan, et te ei kurvasta, et need hetkel Sold Out on - Sheinside varud täituvad õnneks väga kiiresti :)


Minu kallistused teile! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments