Ostusoovitus: Sheinside III

veebruar 05, 2014

Täna tutvustaksin natukene pidulikumaid rõivaid Sheinsidelt, sest kleitide valik on neil küll väga kirju-mirju ja ilus! Hiljuti aitasingi just klassiõele sealt muusikakooli lõpetamiseks kleiti valida ja see on lausa jumalik! :)
Seelikute valik on hetkel kahjuks kesine, aga eks talvel olegi seeliute valik igal pool üsnagi väike.
Täna tutvustan ka oma vaieldamatud lemmikuid Jumpsuite, ei oskagi kahjuks neid eesti keelde tõlkida, ehk siis peaksid need olema "pükskostüümid?" "hüppa sisse kostüümid?". Suvel minu lahutamatud kaaslased, sest need on nii mugavad ja kui tuuleiil tulema peaks, ei pea pabistama hetke pärast, mil seelik võib piinlikult üle pea tõusta. Sheinsidel on tegelikult päris hea valik ja justnimelt pikkadele jumpsuitidele, sest eesti poodides on neid üsnagi vähe ja kui on siis hinge hinna eest.

Valik Jumpsuite: http://www.sheinside.com/Jumpsuits


Valik kleite: http://www.sheinside.com/women-dresses

Valik seelikuid: http://www.sheinside.com/Skirts


Sooviksid saada need asjad tasuta? Sheinsidel on käimas giveaway, kus loositakse välja 30x50$, sellest saad täpsemalt lugeda: 

Loodan, et sain taas kellelegi abiks olla :)
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. heips, kas oled juba ise ka sellelt leheküljelt tellinud ? kuidas see täpsemalt käib ? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, tellimiseks oleks sul vaja krediitkaarti, et paypali konto teha. Seejärel lisad asjad ostukorvi ja teed makse. Saatmise valikuna soovitaksin võtta free shipping (hoiab raha kokku ja pakk tuleb 7-28 päevaga). Seejärel saadetakse sulle meilile kood, mille abi saad 5-7 päeva pärast peale tellimust oma toodet "jälgida" ja vaadata kui kaugel see juba on.
      Kui midagi jäi arusaamatuks küsi julgelt :)

      Kustuta
  2. Sellest postitusest leidsin 2-3 asja, mida olen isegi pidevalt jälginud, aga ostma pole kippunud, kuna a) pole krediitkaarti ei mul ega kellelgi lähimal tuttaval ei tea, et oleks ; b) mulle ei ole nii palju riideid vaja, kui arvestada pisikest muutust, mida ma üritan läbida.
    Aga minu lemmikuteks on saanud 1.pildilt 5.jumpsuit ja 2.pildilt tooted numbriga 3. ja 5. :) Ning viimasel pildil see punane seelik on superilus ! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh kui kahju :( Aga kleit nr 3 on tõesti üli-üli-mega-super kena, mõtlesin juba endale seda kooli lõpetamiseks soetada, sest see on ideaalse pikkusega.

      Kustuta
  3. Kas sinu kaudu tellida saaks? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks mitte, ei julge nii suurt vastutust oma õlgadele võtta veel :(

      Kustuta