Outfit: 14.06

juuni 14, 2015

Uhhh... mis selle ilmaga küll toimub? Ma olen üritanud 2 päeva järjest randa minna, aga selleks ajaks, kui ma randa olen jõudnud, siis on päike pilvede taha peitu pugeda jõudnud... Ometigi olen ma neil kahel päeval üritanud end oma uue jumpsuidiga suvemeeleollu viia, kuigi jah veidikene jahedavõitu oli sellega ikkagi. Ilmselt jääb see pigem juulikuud ootama.
Piltidel olen ka jõhker supikana sellise rannariietuse jaoks, palun mitte seda pahaks panna.. :D

Jumpsuit - http://www.shein.com/ - 15.02 eur
Guess plätud - Kaubamaja - 24.90 eur
Prillid - Seppälä - 9.95 eurHoolimata sellest, et ilmad on pahad rannas mõnulemiseks, siis on need suurepärased jooksuilmad, seega mind ootab nüüd üks vabastav jooksutiir! :)

Ilusat pühapäevaõhtut!
Eliise

You Might Also Like

2 comments