Outfit: 20.10

oktoober 21, 2015

Hei armsad! Täna tutvustan teile oma uut lemmikoutfiti, millesse kombineeritud ehted, riided ja jalanõud on täielik loto, aga näe - minu arvates päris äge tulemus! Küll aga pole baleriinade ning poolpikkade pükste kandmine just kõige sobilikum praegusteks sügisilmadeks... seega hoidke end ikka soojas, et sügigsesed tervisemured kimbutama ei hakkaks!
Kardigan - Romwe - 8.54 eur
Pluus - Romwe - 10.55 eur
Püksid - Romwe - 11.84 eur
Papud - H&M - 12.99 eur
Kott - http://www.lovelywholesale.com/ - 13.29 eur
Kaelakee - kingituseks
Postitus kubiseb küll Romwe toodetest, kuid tegelikkuses on uuteks tegelasteks vaid pluus ja püksid. Kardigan on juba ammusest ajast, kuid sobis selle komplekti juurde imehästi. 
Kui alustada pükstest, siis need on tõeline naljanumber... tänu nendele pükstele sain kinnitust, et tegelikult olen ikka üks pikk-pikk tüdruk!! Nüüd mul on kapis uued ankle-lenght püksid. Tellitud suuruseks on M ning üle pika aja istuvad püksid vöökohast nii valatult! Lisaks on materjal väga-väga mõnus ja veniv... oleks need püksid ainult natukene pikemad ja need oleksid mu lemmikud, aga ilmselt jäävad need nüüd kevadet ootama :)
Pluus on aga superarmas ning täiesti kümnesse, Vastas 100% minu ootustele, paraja pikkusega, õige värv ning hea materjal, mis kusuures eriti ei kortsu (kuigi arvasin vastupidist).
Kott on mul samuti uus ning ilmselt suurim üllataja minu kõikide Hiina kaupade puhul. see on niiiiiiii heast ja tugevast materjalist, et kotile saab määrata kõrge oodatava eluea. See on küll kunstnahk aga tõesti supertugev ning seetõttu hoiab kott hästi ka oma vormi. Sees on mõned sahtlid, mis aitavad paremini kotis korda hoida ning koti sisse mahub väga väga palju kraami. Mina mahutasin sellesse kotti salli, kaamera, suure rahakoti, märkmiku ja veel muid naiselikke pudinaid. Vau vau vau! Seda kotti hakkate küll tihti minu outfittides kohtama!
Need H&M kingad on kujult küll vahvad, aga pealt kergelt sametised mistõttu olen kõndides juba mõned jutid neile peale suutnud tõmmata :( Tundub, et need jäävad "pühapäevakingadeks"....

Homseni, printsessid!
Eliise

You Might Also Like

0 comments