Tootearvustus: L'Oreali ilu-uudised vol 2!

veebruar 02, 2016

Kuna põnevaid asju, mida teile tutvustada aina uksest ja aknast sisse sajab, siis ei jää mul muud üle, kui teid arvustustega üle koormata. Uus aasta toob ju poelettidele endaga kaasa nii paju uut ja huvitavat. Tänased tooted jäävad küll möödunud aasta lõpuosa uustulnukateks, kuid siiski arvan, et paljude jaoks on nende toodete avastamine alles ees. Pisikese ülevaate saate täna uuest L'Oreal X-treme Resist huuleläikest ning ultrapüsivusega silmalainerist.

1) L'Oreal Infallible Gloss X-treme Resist huuleläige - toon 503
Ma ei ole just kõige suurem huuleläigete sõber, kuid miskipärast on ikkagi mõni minu meigikotti ära eksinud ning vahete vahel mõni neist ka huultele jõuab, kuid enamasti otsustan siiski huulepulga kasuks. Põhjuseks see, et huuleläigete püsivus kipub üsnagi lühikeseks jääma ning enamasti on neil juures mõni "vahva" aga, mis kandmise mõruks teeb. Nagu näiteks kleepuvus.. te ju teate seda võrratut tunnet, kui tuul juuksed huuleläike sisse puhub... mmm!!!
See huuleläige tuuletesti küll ei läbi, mis tähendab seda, et mõnel määral huuleläige veidike kleepuvust omab. Küll aga ei ole see nii kleepuv, et huuled omavahel kokku liimuksid. Üks väikene nurin ka toote lõhna kallal, mis pole just otseselt ebameeldiv, kuid kuidagi vägagi tehislik tundub miskipärast...
Huuleläikes sisalduvad mitmed värvilised täpikesed, mis huultele tugevasti läiget annavad ning meiki kohe tunduvalt pidulikumaks muudavad. See on ka põhjus, miks minu jaoks pole see sari igapäevaseks kasutamiseks mõeldud, sest igapäevaselt kannan tavaliselt oma huultel midagi tagasihoidlikumat ja neutraalsemat. See on aga tõeline pilgupüüdja!
Antud toon 503 on aga mõnusalt mahlakas punakas-oranž, mille alla huulepulka kanda pole vajagi, sest huuleläike enda pigment on juba niigi tugev ja silmapaistev.
Kuna igal tootel peab olema see miski, millega teistest erineb, siis selle toote erilisuseks on selle lainekujuline aplikaator. Algul oli sellega raske harjuda ning miskipärast tahtis toodet huultele külluses jõuda, kuid mõne aja pärast mõistsin, et laineline kuju võimaldab tagada väga täpset tulemust ning kasutamine on palju lihtsam ja mugavam. Toote pehme tekstuur ning aplikaator suudavad koostööl huuleläike kergelt liueldes huultele kanda! :)
Kui esmalt tundub, et toodet on huultel ehk liiga paksu kihina, siis umbes 5-10 minuti pärast imendub see poolenisti huulte sisse ning sellest võib olla tagatud ka tugevam püsivus. Veidike tuhmub toon ning väheneb sädelus, kuid tegelikult on huuleläike kohta selline tulemus vägagi erakordne ning hea. Mitu muretut tundi võib selle huuleläike hoolde usaldada! 

L'Oreal Infallible Gloss X-treme Resist huuleläiked on saadaval kõikides suuremates kosmeetikakauplustes hinnaga ~8 eur.
Hindeks 7/10


2) L'Oreal Super Liner Duo Precision silmalainer
Minu suhted geellaineritega on alati head olnud ning seetõttu oli mul ülim rõõm L'oreali pakist antud toode leida. Kusjuures L'Oreali Perfect Slim lainer on minu truu kaaslane olnud juba üle kahe aasta ning nii kergelt ma oma lemmikut veel kellegi vastu vahetada ei soovi. Ka ei löö see spetsiaalse täppotsikuga lainer troonilt Perfect Slim lainerit.
Seda on imemugav kasutada - punktjas ots võimaldab hästi ligidale pääseda näiteks silma sisenurka, joonistada lainerijoont võimalikult lähedale ripsmepiirile ning mis kõige tipuks, sellega saab palju mugavamalt tõmmata silma välisnurka "ülespoolse" suunaga otsa (ma loodan, et saite aru mida silmas pidasin!? :D). Pintsel võimaldab tõmmata nii peenikest kui ka paksemat lainerijoont. See libiseb kergelt mööda silmalaugu ning laineri kasutamist alustades sain kogu ripsmepiiri kaetud vaid ühe tõmbega. 
Laineri suureks trumbiks on ka ülikiire kuivamisaeg, mis jääb alla minuti. See teeb elu tunduvalt lihtsamaks, sest muretsema ei pea selle eest, et lainerijoon ka kulmude alla sattuda võib ning samuti saab suhteliselt kohe toimetada ka ripsmekoolutajaga.
Hetkel kõlab kõik roosiliselt, kuid minu murekoht tuli mängu püsivuse juures. See püsib kenasti umbes pool päeva, kuid väga tundlik on lainer puudutuste suhtes. Seega, kui peakski mõnel põhjusel näpuga lainerijoone pihta minema, siis üsnagi kergesti ka selles piirkonnas lainerijoon tuhmub või kaob koguni üldse. Läätsede kandmisel tuleb mul aga ikka mõnikord ette olukordi, kus silm vajab veidikene näppimist ning seetõttu see eriti usaldusväärne kaaslane pidulikuks ürituseks või pikaks päevaks pole. 

 L'Oreal Super Liner Duo Precision silmalainer on saadaval kõikides suuremates kosmeetikakauplustes hinnaga ~13 eur.
Hindeks 7/10


Supermõnusat õhtupooliku jätku teile!
Eliise

You Might Also Like

0 comments