Tootearvustus: The Body Shop kanepisarja kuivuse-kiirabi

aprill 22, 2016

Hei armsad lugejad!
Kuna minul on vaheaeg ning vaba aega jagub kordades rohkem kui tavaliselt, siis valan teid üle ka põnevate postitustega, mis mul juba ammu ammu südamel olnud on.

Täna räägin teile The Body Shop kanepisarjast pärinevatest hooldustoodetest, kuid ma usun, et The Body Shopi kanepiseemneõliga rikastatud tooted ei tule enam kellelegi suure uudise või imestusena, need on saanud väga väga palju kiidusõnu naisteajakirjades ning minu nii mõnedki tuttavad kasutavad igapäevaselt just kanepisarja tooteid huulte ja käte hooldamiseks.

1) The Body Shop kanepi intensiivpalsam
Mis tootega on tegu?
Üliniisutav palsam, mida saab kasutada mistahes nahapiirkonnas ning on mugavas pakendis kaasaskandmiseks. Pakub kohest paikset leevendust ja kaitset väga karedatele piirkondadele nagu küünarnukid ja põlved. Sisaldab Ausa Kaubanduse kanepiseemneõli, sheavõid ja sojaõli. Toode on dermatoloogiliselt testitud.

Tegemist on tõepoolest üliniisutava tootega ning pakendis näeb see välja nagu tükikene rasva (aga seda ainult positiivses mõttes :D). Toode sisaldab endas mitmeid õlisid ning on ka seetõttu rasvase koostisega, mis jällegi omakorda nahale suurt heameelt valmistab, sest see rammus palsam suudab enda hoole alla võtta kõige kuivemad nahapiirkonnad.
Lõhna poolest mulle jällegi see toode ei meeldi, minu jaoks on see liiga imalavõitu, kuid õnnekssee otseselt kasutamist ei sega.
Palsami kasutamiseks tuleb sõrmeostaga üle klotsikese libistada (toode sulab nagu jää sõrmede all). Palsamit on minu arvates kõige mugavam kandagi peale kas sõrmedega või kui on võimalus, siis olen seda ka otse probleemses piirkonnas libistanud.
Näiteks oleks toodet kasutanud kuivade küünar- ja sõrmenukkide niisutamisel. Sageli kasutan palsamit ka küüntel vahetult peale küünelaki eemaldamist, kui küüneõli käeulatuses pole. Kuna toote kasutusvaldkonnad ulatuvad äärmusest äärmuseni, siis olen seda kasutanud ka huultel ja näiteks ka silmaümbrustel - ühesõnaga toodet on võimalik kasutada kõikjal, kuid minu arvates sobib see siiski vaid pisemate piirkondade niisutamiseks. Minu jaoks tundus palsami kasutamine kätekreemina liig, käed said tervenisti liigniisutatud ja jäid kohati rasvased.
Palsam imendub suhteliselt kiirelt ning saab enamasti ka niisutamisega tublisti hakkama. Mõnel üksikul korral olen vajanud ka vahetult peale palsami imendumist uut lisaniisutust.
Viimased plusspunktid tulevad ka vahvale karbikesele, mida on võimalik pöörleva lipsukese abil avada :)
Võin väita, et ühes tilluekses metallkarbis peitub vähemalt 7 erinevat ilutoodet, seega kokkuhoidlik nii raha kui ka ruumi suhtes, eriti hea kaaslane on see käekotis :)

The Body Shop kanepi intensiivpalsam on saadaval The Body Shop kauplustes ning nende veebipoes http://www.thebodyshop.ee/ hinnaga 26.90 eur.
Hindeks 8/10

2) The Body Shop kanepi kätekreem 
Mis tootega on tegu?
Kanepi kätekreem, üks meie populaarsemaid tooteid on saanud julge UUE eriväljaande pakendikujunduse ühelt maailma tunnustatuimalt tänavakunstnikult EINE. Annetame igalt kanepi kätekreemi ostult 1,50 £ meie planeedi, ookeanide, loomade ja inimeste kaitsmiseks ja rikastamiseks. Osta eriväljaande kanepi kätekreem ja toeta enda valitud heategevat algatust!
12-tunnine niisutus. Kergesti imenduv ja tõhusalt mõjuv kreem kuivadele karedatele kätele. Sisaldab Ausa Kaubanduse Programmi kanepiseemneõli ja mesilasvaha. Dermatoloogiliselt testitud.

Tundub, et kanepisari pole ainuüksi lõhna poolest mulle sobilik, sest ka selle kätekreemi lõhn pole minu jaoks eriti meeldiv, kuid sellegipoolest suur au ja kiitus toime näol.
Ma pole kunagi, tõesti, mitte mitte kunagi niivõrd niisutavat ja head kätekreemi proovinud. See lihtsalt niisutab sügavuti i g a naharakuni ja käed on oi-oi kui pehmed. Kreem moodustab nahale kaitsva rasvakihi, mis jätab käed niisutatuks mitmeteks tundideks.
Jah, kreemi koostis on suhteliselt rasvane ning "tugev", kuid ilmselt ongi see just see õige, mida käed kõige karmimatel perioodidel vajavad. Õlise kootsise tõttu on kreemi imendumine küll veidikene aeglasem ning rasvasust on tunda veidike ka peale 10 minuti möödumist, kuid vau, see kreem suudab tõesti imesid teha!
Siiski soovitan kreemi kasutada mõnel korral nädalas, karmimatel perioodidel ehk rohkem, kuid igapäevaselt kasutades on kreem minu jaoks liiga toitev.
Kätekreemi kasutades masseerin kreemi alati ka küüneümbrusesse ning küüneplaadile ja hoolitsetud saavad kenasti ka küünenahad ja küüneplaat.
Ma arvan, et siinkohal rohkem sõnu polegi vaja. Kuivad käed pole selle kreemi jaoks probleem! :)

The Body Shop kanepi kätekreem on saadaval The Body Shop kauplustes ning nende veebipoes http://www.thebodyshop.ee/ 100ml tuubina (14.90 eur) või 30ml tuubina (6.90 eur)
Hindeks 9/10

Ilusat peagi-peagi saabuvat nädalavahetust!
Eliise

You Might Also Like

0 comments