Tootearvustus: maailma parimatest silmapliiatsitest ning ööpäevaringse püsivusega jumestuskreemist

juuli 26, 2016

Mõnusat perfektset suvist õhtupoolikut teile!

Täna toon teieni arvustuse maailma kõige libisevamatest ning parematest silmapliiatsitest! Lisaks vaatame üle, millist püsivust suudab pakkuda jumestuskreem, mis lubab näol ei vähem ega rohkem kui 24 tundi püsida!

1) Amway Artistry Signature Color kauapüsiv silmapliiats - toonid Brown and Plumberry
Mis tootega on tegu?
Artistry Signature Color kauapüsiv silmapliiats on suurepäraseks täienduseks Artistry Signature Color 4 lauvärvi komplektile. Kaheotsaline pliiats on parim vahend hiilgavate jumestusstiilide ja mitmesuguste erinevate toonide loomiseks, matist läikiva viimistluseni, et sinu silmad oleksid kaunid ja omanäolised. Kreemja koostisega ning intensiivse, kauapüsiva tooniga pliiats libiseb kergesti nahale, ei lähe laiali ega hakka lõhenema.
  • Kreemjas koostis sisaldab jojobaõli, puuvillaseemneõli ja E-vitamiini.
  • Veekindel ja kauapüsiv koostis jääb kindlaks ka kuumades ja niisketes tingimustes.
  • Sisseehitatud vahtaplikaatorit saab kasutada mitmete efektide loomiseks.
  • Sügav, küllastunud, muutumatuks jääv värv jääb püsima kuni 12 tunniks – terveks päevaks.
  • Ülimalt kergesti kasutatav.
  • Ohutu silmaümbruspiirkonnas kasutamiseks.
  • Sobib kontaktläätsede kandjatele.
  • Allergiatestid läbinud ja lõhnainevaba.
  • Mõeldud kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule nahale.
Ma tunnistan käed südamel, et need on maailma parimad silmapliiatsid! Enne nende katsetamist ma kategooriliselt eirasin silmapliiatseid, sest on alati kohutavalt ebamugavad, kehva tulemusega ning tüütud, tüütud ja veelkord tüütud. Seetõttu on minu meigikotis vaid geellainereid leidunud.
Nende pliiatsite eripära peitub imepehmes koostises, mis on silmalaugude vastu ülimalt õrn. Pliiats libiseb mängleva kerglusega mööda ripsmepiiri jättes ühtlase sirge joone. Lisaks ilusale "lainerijoonele" on need silmapliiatsid ka hajutatavad spetsiaalse vahttupsukese abil, mis asub silmapliiatsi teises otsas. Kuna joon, mida pliiats tekitada suudab on suhteliselt tugev, hästi püsiv ning raskesti laiali pühitav, siis vajab ka hajutustöö rohket tupsutamist.
Jah, nagu te välja suutsite lugeda, siis on silmapliiats imetlusväärse püsivusega! Sisuliselt on toode eemaldatav vaid meigieemaldajaga ning ilus ja silmapaistev joon on saavutatav vaid ühekordse tõmbega.
Mõlemad toonid hajutatuna ning tavalisena
Oma koostiselt meenutab see minu arvates kõige rohkem rasvakriite, sest pliiatsid on hea libisevusega, raskesti purunevad/pudenevad. Küll aga pidin veidike kurvastama, kui peale teritamist pliiatsid enam oma teravust saavutada ei suutnud.
Mul on tohutult hea meel selle üle, et minu pakikesest vaatasid vastu just lilla ja pruun silmapliiats.
Pruun silmapliiats on asendamatu minu igapäevases meigis, mille põhitoonideks on just erinevad kuldpruunid. Silma sisenurgas hajutan enamasti pliiatsijoone täielikult, kuid välisnurgas armastan kasutada tugevamat joont, et anda silmale juurde sügavust. 
Lilla silmapliiats on olnud samuti see, millest ma ei ole osanud puudust tunda, kuid nüüdseks on sellest saanud asendamatu kaaslane. Nimelt on mul kaunite lillade toonidega lauvärvipalett Artistrylt ning kunagi leidsin ka ühe vahva meigiõpetuse lillakate toonidega, milles kasutati lillat silmapliiatsit. Kahjuks tol ajal mul veel sellist tooni silmapliiatsit ei olnud ning pidin pidevalt lauvärvi abil omale lillaka juti ripsmepiirile tõmbama. Nüüdseks on aga probleem lahendatud ning mu meigikotti on vupsanud kõige kihvtima tooniga silmapliiats!

Artistry Signature Color kauapüsivad silmapliiatsid on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 22 eur.
Hindeks 9/10


2) Artistry Exact Fit kauapüsiv jumestuskreem - toon L2N2
Mis tootega on tegu?
Suurepärane kuuma- ja niiskuskindel jumestuskreem peidab iluvead ja rõhutab naha loomulikku sära. Eriline Tahiti pärleid ja optilisi prismasid sisaldav segu Artistry Exact Fit tagab piirjooni jätmata näole sulanduva jumestuse terveks ööpäevaks, eksklusiivne Artistry Color Lock-tehnoloogia hoiab aga iga pigmendi täpselt õigel kohal. 9 toonist koosnevas valikus leidub täisulikult sobiv toon igale nahatoonile.
  • Artistry eksklusiivne Color Lock-tehnoloogia moodustab naha pinnale paindliku, ent kindla kihi, mis jääb püsima terveks ööpäevaks.
  • Tahiti pärleid ja optilisi prismasid sisaldav segu Artistry Exact Fit annab kreemile loomuliku, märkamatu välimuse.
  • E-vitamiin ja puhas Norra fjordidest ammutatud vesi toidavad ja kaitsevad nahka.
  • Valikus 9 Artistry tehnoloogia F.A.C.E.S. abil välja töötatud tooni.
  • Lõhnavaba, rasvavaba.
  • Toode on läbinud allergiatestid, ei ummista poore.
  • Päiksekaitsefilter SPF 15 UVB/UVA kaitseb nahka vabade radikaalide ja keskkonnast tuleneva kahju eest.
  • Sobib kõigile nahatüüpidele, eriti normaalsele ja rasusele nahale.
  • Nahk näeb välja loomulikult särav, laitmatult ühtlase tooniga.
  • Hajutab iluvead ja nahaplekid.
  • Ei kulu kokkupuutel maha.
  • Talub kuumust, niiskust ja aktiivset liikumist pikema perioodi vältel.
  • Ühtlustub nahale piirjoonteta, nähtamatult.
Kõige pikema püsivusega jumestuskreem on minu katsetuste kohaselt olnud see, mis lubab püsivuseks 12 tundi kuid see toode lubab seda poole rohkem ehk kogu ööpäeva. Jah, see on tõesti mega jumestuskreem, sest oma püsivuse poolest teeb see peaaegu et kõigile varasemalt testitud jumestuskreemidele silmad ette.
Jumestuskreemi koostis on väga mõnus - vedel kreem on pakendatud pumbaga pakendisse, millest on mõnus omale sobiv kogus näpuotsakestele pumbata. Kusjuures, jumestuskreemi kulub häbiväärselt vähe, sest see hajub kenasti mööda nägu laiali.
Ma tõesti kartsin seda, mis tunde kreem mu nahale võib tekitada just selle tõttu, et see lubab 24h püsida. Minu suurimaks hirmuks oli see, et kreemi koostis on paks, rasvane ja "rammus", kuid tegelikkuses on jumestuskreem oma koostiselt õhuline, kuid samas siiski mõnusalt kreemjas. Minule meenutab see koostiselt lausa kergeid BB-kreeme, mis on absoluutselt tugev pluss!
Nagu ma juba mainisin ei ole jumestuskreem paks tökat, vaid hoopiski vedel ning mugavasti hajutatav, lisaks veel on tulemus ühtlane! Mina olen jumestuskreemi peale kandnud pintsliga ja senine koostöö on olnud suurepärane. Kreem hajub nahale ühtlaselt ning ei tekita "krohvikihi"muljet.
Kuna minust suurt öölooma pole ning püüan 8h und nautida, siis olen kreemi testinud 16h jooksul ning vau! Kreem püsibki kogu päeva! Ilma igasuguse kinnitava puudrita! Ka nö kuumusekindel omadus on olemas, sest praegustele ilmadele pakub kreem head vastupanu (lisaks ka SPF15!).
Veekindlusest aga... suisa duši alla ei soovita minna, kuid suvised ujumised talub kreem küll ära :)
Jumestuskreem teeb kenasti koostööd ka erinevate mineraalsete päikesepuudrite ja põsepunadega, kusjuures iga kreemiga mineraalsed tooted klappida ei taha. Toode jääb nahal poolmatt ning mina ei pidanud vajalikuks puudriga matistamist.
Toon L2N2 sobib ideaalselt päevitunud või tumedama pigmendiga nahale.
Mis aga kõige olulisem - kuidas selline tugev tegelane näonahale mõjub? Ma tõesti kartsin ummistunud poore või ebameeldivat kihelustunnet, mida "vägevamad" kreemid aeg-ajalt tekitavad, kuid ei mingeid lisaprobleeme. Siiski arvan, et poleks mõistlik toodet 24h näos hoida, naharakud vajavad ka pisut puhkust :)

Artistry Exact Fit kauapüsiv jumestuskreem on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 45 eur.
Hindeks 10/10


Artistry tooted on need, mis pole mind siiani alt suutnud vedada ning teid on ees ootamas veel mõningad vahvad ilu-uudised Amway'lt! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments