Katrin Viil photography I

august 26, 2016

Täna on käes see päev, mil saan teieni tuua esimesed fotod, mis valmisid juulikuus koostöös fotograaf Katrin Viiliga. Kuna pilte sai tohutult palju ning mitme erineva temaatikaga, siis toon need teieni eraldi postitustena.
 Tänased pildid on veidikene süngemad ja sügavamõttelisemad, kuid rolli sisseelamine oli tohutult mõnus vahelduseks minu ülirõõmsatele ja -entusiastlikutele outfitipostitustele! Enne Katriniga pildistama minekut läkitas ta minuni ka moodboardi, et saaksin end vastavasse teemasse "sisse häälestada". Nimelt peidab Katrin igasse sessiooni ära omamoodi kunstinoodi, mis piltidele kuhjaga erilisust lisab. 
  Katrini peamisteks valdkondadeks on akti- ja moefoto, portreed ning paarid. Iga sessioon on aga omaette kunstiline lavastus, parima ettekujutluse saamiseks piilu tema portfooliot veebis: http://www.katrinviil.com/ või Instagramis: https://www.instagram.com/viilkatrin/
 Riided, mida kannan pärinevad aga fotograafi oma kostüümivarudest ning seetõttu valmisidki mitmes erinevas teemas pildid. Õige pea näete ka miskit säravamat ning värvilisemat (need, kes minu blogi Instagrami jälgivad on juba pisikesi vihjeid aeg-ajalt saanud!).
 Katrini juures on võimalik pildistada nii stuudios kui ka linnaruumis või hoopiski looduses, just nagu tegin mina. Samas on oodatud ka muud põnevad pakkumised ja ettevõtmised väljaspool Tallinnat. 
Selleks korraks aga tõusen metsahaldjana õhku ning soovin teile kõige mõnusamat õhtupoolikut! 
Stay tuned, see pole veel kõik ;)

Eliise

You Might Also Like

0 comments