Tootearvustus: suvised sügisüllatajad Artistrylt

september 20, 2016

Ohhh, teate kui mõru on minu meel, kui selgub, et mitte ühelgi õhtul pole seda "oma aega", et istuda arvuti taha, võtta enda ette paar ilutoodet ning teile oma mõtteid jagada. Uue õppeaasta ning hooaja tunniplaan on niivõrd punnis, et päevad venivad 13-14h pikkusteks, jippi! Seega püüan end esialgu rutiini ning elurütmi sisse närida ning seejärel põnevate ilu-uudistega tihedamini siia sattuda!

Pilt: Amway Artistry pressimaterjalidest
Täna tahan teile siiski kahest suvisest Artistry tootest rääkida, mis on suvised eelkõige seetõttu, et need tulid suvel tootevalikusse, kuid samas on ideaalsed kaaslased sügiseseks kasutamiseks.
Postitus on täiustatud pildikestega Artistry pressimaterjalidest, need on lihtsalt niivõrd kaunid, et ma ei saa neid ainult iseendale hoida! :)

1) Artistry Kollektsiooni Pacific Lights 3D puuder – Sunkissed
Mis tootega on tegu?
Artistry 3D puuder pakub sulle viis suvist tooni, mida võib kasutada eraldi või kokkusegatuna, et näeksid aastaringselt välja maagiline, „suvitajalik“. Rõhuta, ergasta, lisa oma jumestusele sügavust ning oma stiilile päikesest paitatud rannapiiga ja rannanüanss.
Artistry 3D puuder kuulub Artistry  2016. aasta suve kollektsiooni Pacific Lights, mille pani kokku Artistry globaalne jumestuskunstnik Rick DiCecca ning mis on inspireeritud ranna ilust ja energiajookide XS™ California hõngust.
  • Suvine sära mõne sekundiga. Uskumatult kergestikasutatava Artistry 3D puudri nahale kandmiseks kulub vaid mõni sekund ning see on kasutatav näol, dekolteel või isegi lauvärvina. 
  • Mitmetoimelisel tootel on mitu kasulikku otstarvet. Artistry 3D puuder aitab iga jumestust rõhutada, ergastada ning sügavust lisada.
  • Ole särav! Toone võib päevasel ajal kasutada eraldi või segada ainulaadse õhtuse jumestuse loomiseks.
  • Piiratud koguses müügile tulev „peo hinge“ stiil. Miski ei kehasta „peo hinge“ stiili paremini kui ihaldusväärne, eksklusiivne jumestus, mis aitab sul sel suvel massidest eristuda.
NB! Artistry 3D puuder sobib Artistry Jumestuspuudrikarpi, mis on müügil eraldi.
+ Mitu erinevat toodet ühes pakendis - päikesepuuder, põsepuna, lauvärv, kumapuuder, highlighter, tõeliselt suur ruumi kokkuhoidja ning ülipraktiline toode käekotti.
+Siidjas koostis.
+ Mõnus hajuvus - mida rohkem hajutada, seda heledam tulemus.
+ Toode ei pudene ega pudise, värvid palettis ei segune omavahel. 
+ Õrnad toonid, mis suudavad jätta vägagi loomuliku tulemuse, naturaalse meigi must have toode.
+ Kaunis, kuid samas piisavalt neutraalne läige ja sära.
+ Sära püsib kaua, toonid küll kuluvad päeva jooksul heledamaks, kuid sädelus kestab kuni meigi eemaldamiseni.

- Tugev meigilõhn
- Toonid võiksid olla tugevama pigmendiga. Nt päikesepuudrina kasutamiseks peab tõmbama mitu tublit pintslitõmmet, et pruunikas toon nahale jääks. Samuti raskendab hele pigment toote kasutamist lauvärvina.
Artistry Kollektsiooni Pacific Lights 3D puuder on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 27.00 eur (hind ei sisalda kompaktkarpi).
Hindeks 8/10



2) Artistry Flora Chic parfüüm
Pilt: Amway Artistry pressimaterjalidest
Mis tootega on tegu?
Artistry Flora Chic™ aroomi moodustavad:
  •  Prantsuse klementiin – parfüümi peamine tunnus, lisab kihiseva tsitruselise alatooni koos vihjetega mandariiniõite hõngule ja magusa apelsini värskusele  
  • Bulgaaria roos – keskne tunnus ja parfüümi süda, olles samal ajal nii pehme kui sügav, sensuaalne ja magus
  • Madagaskari Ylang Ylang ehk Cananga – baastunnus, mis on puuviljane, magus kreemikas lillelõhn, eksootilise ja maalähedase alatooniga
Artistry Flora Chic™ on perfektne lõppviimistlus igapäevasele ilurutiinile.
Parfüümil on unikaalselt stiilne pudelikujundus, mis on hoolega disainitud iga detailini maailmakuulsa disainiettevõtte Select World loovjuhi Olivier Van Doorne’i poolt. 
+Imearmas disain, mille kirjeldamiseks puuduvad sõnad! Tegu on kõige kaunima parfüümipudeliga minu lõhnariiulil. Ainuüksi pudeli kork pidavat olema 20 erinevast detailist kokku pandud! Kuldne koos romantilise vanaaegse roosaga suudab moodustada võrratu koosluse!
+ Värskendav lillearoom, mis on ühtlasi magus, kuid samas on tunda ka tsitruselisi puuvilju, mis tootele eksootilisust lisavad.
+ Väga hea püsivus, mis ulatub 8-10 tunnini. Tugevam aroom püsib eelneval kolmel tunnil, seejärel hajub lõhn õrnemaks, kuid siiski püsib nahal, riietel ja ka juustes. 
+ Tundub, et eriline lemmik just meesterahvastel, sest kiidusõnu olen saanud just vastassugupoolelt. 
+ Ei muutu imalaks ega vastumeelseks (samas on lõhnataluvuse suhtes inimesed vägagi erinevad).

Artistry Flora Chic parfüüm on saadaval Amway esindajatelt hinnaga 72.91 eur.
Hindeks 9/10
Pilt: Amway Artistry pressimaterjalidest
Tänaseks kõik, head lugejad!
Loodan, et teie nädal on imeliselt alanud :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments