Tootearvustus: VIVI 12 ürdi palsam teeb tuule alla varasemale keemiale juuksehoolduses

september 09, 2016

Hei kullakesed! Tänane postitus tuleb üsnagi looduslähedane ning mul on hea meel taaskord pöörduda VIVI toodete juurde. Varasemalt olen VIVI toodetest ning kaupluse avamisest kirjutanud enne 1. augustit, mil avati VIVI esimene kauplus Sikupilli keskuses: http://www.iluexpressblogi.ee/2016/07/tootearvustus-looduse-kaepikendus-vivi.html
Täna võtame ette vaid üheainsa toote, milleks on 12 ürdi palsam!

Mis tootega on tegu?
Palsam on valmistatud äärmiselt tõhusatest, ökoloogiliselt puhastest koostisosadest. 12 taime ekstrakt, hüdrosoolid, kanepiõli ja D-pantenool annavad juustele läike ja terve välimuse. Palsam parandab märgade juuste kammitavust, annab antistaatilise efekti ning aitab ka juuste värvi säilitada.

Tegemist on sellise tootega, mis esmalt kasutajat kergelt ehmatada võib, selle eest hoiatati mind ka enne toote testimist. Algul muudab toode juuksed üsnagi kahuseks ning niisutamise asemel hoopiski kuivatab neid. Seda protsessi on kirjeldatud kui kõiksuguse varasema keemia eemaldamisega (ehk kõik need mitmed raske nimetusega keemilised komponendid, mida mittelooduslike šampoonide/palsamite pakenditelt lugeda võime). 
Kuna ma olen katsetamas teie jaoks uut ja lihtsamat varianti postituse lugemiseks, siis vaatame üle taas plussid ja miinused. 
+ Lihtne, kuid kaunis disain ning pumbaga ülimalt mugav pudel!
+ Tootel on meeldiv looduslähedane lõhn, milles domineerib sidrunhein, kuid minule meenutab palsami lõhn ka veidike seda lõhna, mida on tunda apteegis :)
+ Mõnus koostis, mis on ideaalne palsami jaoks - pole liiga vedel ega liiga paks
+ Palsami toimeaeg on lühike ning seetõttu võib selle koheselt ka maha pesta (siiski olen seda mõned minutit juustes hoidnud alati)
+ Palsam ei lase juuksevärvil plehku pista
+ Juuste kvaliteet muutub iga kasutuskorraga järjest paremaks - peale 5. kasutuskorda on juuksed tunduvalt pehmemad, siledamad ning läikivamad. Lisaks hästi kammitavad!
-/+ Õrn lõhn, mis jääb peale pesu juustesse
- Palsam ei toimi koheselt, vaid alles peale mitut pesu (just sel samal põhjusel, millest kohe arvustuse algul rääkisin)

VIVI 12 ürdi palsam on saadaval VIVI kaupluses Sikupillis ning http://vivicosmetic.ee/ hinnaga 13.00 eur
Hindeks 9/10

Ning juba ongi käes postituse lõpp! :)
Ilusat nädalavahetust! 
Eliise

You Might Also Like

0 comments