Tootearvustus: roosakas highlight efekt ning ülimatt Fit Me jumestuskreem

oktoober 25, 2016

Maybelline Fit Me jumestuskreem on aastaid olnud see, mida alati südamerahus soovitada oskan, kuid sel sügisel tuli Maybellinel välja uus matistav jumestuskreem, mis samuti eelpoolmainitud sarja kuulub. Kindlasti pole see aga ainus ilu-uudis Maybellinelt, täna räägime näiteks ka tõelist highlight efekti andvast võlupulgast ning järgnevatel nädalatel saate veel silmitsi seista uue ripsmetuši ning mitme erineva huuletootega... ehk teisisõnu müksib sel sügisel Maybelline vaikselt minu meigikotist teisi tooteid välja...

1) Maybelline New York Fit Me! Matte and Poreless 
Mis tootega on tegu?
Maybelline New Yorki Fit Me! Matte and Poreless ühildub nahatooniga, sobib nii normaalsele kui ka rasusele tekstuuriprobleemidega nahale ning annab loomuliku jume.
Muud jumestuskreemid võivad küll nahatooniga ühilduda, kuid need võivad nahaprobleeme võimendada. Fit Me! Matte+Poreless on aga loodud nii, et see arvestaks nahatekstuuri probleemidega. Selle erilised rasu imevad mikropuudrid hoiavad naha läikimist kontrolli all ja kerge ühtlustav puuder peidab visuaalselt poorid, et tagada loomulik, matt ja poorideta tulemus.
Omadused
• Ülikerge, sobib normaalsele ja rasusele nahale
• Peidab poorid, annab mati tulemuse
• Täiesti loomulikuna näiv jume, ei mingit maskiefekti
• Ei ummista poore, on dermatoloogiliselt ja allergiate suhtes testitud, õlivaba
+ Tõepoolest on tegu tootega, mis ei tekita juude lisavistrikke, vaid ainuüksi katab neid.
+ Vedel koostis võimaldab jumestuskreemi peale kanda õhukese ja ühtlase kihina, lisaks on kerget kreemi parem nahatooniga ühtlustada.
+ Õhuline, vedel ja puuderjas koostis laseb nahal hingata ja paneb unustama selle, et üldsegi jumestuskreem näole on kantud. 
+ Tõeliselt matt tulemus.
+ Hea valik toone, mis pole liiga oranžikad, kollakad ega roosakad. Minu jaoks on hetkel ideaalne 115, kuid sügise algul kasutasin rohkem toone 120-130, millesse segatud komponendid jätavad loomuliku päevitunud naha mulje. 
toon 115
- Toote püsivus on üsna nigel, juba mõningate tundide pärast muutub nägu kergelt laiguliseks ning 6-8h möödudes on vaja kindlasti värskendust (see probleem on aga lahendatav mõne tolmpuudriga, mis tulemust paremini fikseerib).
- Normaalse ja kuiva nahatüübiga inimesed vajaksid ilmselt peale kasutamist lisaniisutust, sest toote matistav omadus kuivatab õrnalt nahka. 

Maybelline New York Fit Me! Matte and Poreless  on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga u 9 eur.
Hindeks 7/10

Maybelline New York Facestudio Master Strobing Stick valgustpeegeldav pulk - toon 01 Light
Mis tootega on tegu?
Selle kreemja koostisega, milles peituvad mikropeened pärlid, saad sekundiga rõhutada erinevaid näopiirkondi. Lisa hõlpsasti oma näole sära ja mitmemõõtmelisust ning avasta uus valgustpeegeldav strobe efekt.
Tulemus: Näo kõrgeimad osad on esile toodud justkui oleks need valgusega defineritud.
Näo defineerimine pole iial olnud lihtsam!

+ Hele ja läikiv tulemus suurepärase valgustpeegeldava efektiga.
+ Mugav kasutada, toodet tuleb vaid soovitud kohta tupsutada või libistada ning seejärel õrnalt sõrmeotstega laiali hajutada.
+Toote hajuvus on väga hea ning kergesti parandatav on ka see, kui valgustpeegeldavat pulka peaks üleliia saama.
+ Kaunis ja loomulik roosakas alatoon.
+ Pehme ja siidjas koostis, mis teeb pealekandmise väga mõnusaks, mänglevaks ja libisevaks.
- Taaskord peab püsivuse kallal veidike nurisema, eriti kergesti tahab toode maha tulla siis, kui puudutada highlightitud kohti. Keskmiseks tugevaks püsivuseks umbes 4h, seejärel hakkab toode õrnemaks kuluma ning päeva lõpuks on alles vaid sädelus, kuid mitte valgustpeegeldav efekt.

Suurepärase tulemuse antud tootega tekitas aga Liisa selles vahvas videos: https://www.youtube.com/watch?v=wXt1u-q5gLg
Maybelline New York Facestudio Master Strobing Stick valgustpeegeldav pulk on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga u 7 eur.
Hindeks 8/10

Muideks, Maybelline kodulehelt on võimalus võita aastavaru kosmeetikat, selleks tee lihtne test: http://www.maybelline.ee/product-list/fit-me-matte-poreless-vedel-jumestuskreem#/start/

Thats it! Ohh milline mõnus lumevaip täna hommikul maha oli sadanud... hetkel on seis küll üsna nutune, kuid siiski e s i m e n e lumi!! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments