Tootearvustus: Essence talvised unelmad huultele, näole ja ripsmetele

jaanuar 11, 2017

Hei hei tüdrukud! Loodan, et nädal on kulgenud ladusalt, kuigi minu jaoks on päevad vägagi venima hakanud.. hmm...
Ometigi olen paar päeva mässanud tänase vahva postituse kallal ning näitan teile uusi Essence tooteid, mis pärinevad küll sügiskollektsioonist, kuid on väga vägevad kaaslased ka talviseks perioodiks (häbi-häbi, Eliise, nii hilise arvustuse eest!).

Siin nad aga on: särapuudrite komplekt, ripsmetušš ja kaks erinevat matti huuletoodet! ;)
1) Essence Rock n' Doll ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Uue rock’n doll ripsmetušši kergelt kaardus hari saab hakkama eriti hingematva volüümiga. Hari jõuab iga pisemagi ripsmekarvani, et tagada silmiavav efekt. Uskumatud, radikaalsed ripsmed... sobivad valatult nii lavale kui tänavale.
+ Tuši harjased on pikad ning tihedad, see tagab ripsmete hea katvuse ning läbikammitavuse. Hari aitab ripsmeid kenasti eraldada ning vältida üleliigse koguse sattumist ripsmepiirile või ripsmekaare otstesse.
+ Kui rääkida veel katvusest, siis meeldib mulle see, et tušš kandub ripsmetele õhukese kihina, mis aga omakorda soodustab paremat ripsmetuši eemaldamist.
+ Ripsmed on peale kasutamist tihedad ning samuti tunduvad ka volüümikamad ja paksemad. Parima tulemuse saamiseks võiks ripsmeid siiski ka eelnevalt koolutada.
+ Essence tuššide kohta on tootel üpriski hea püsivus, varasemalt on kõik tušid üsnagi kohe pudenema hakanud.
- Nagu ka juba mainisin, siis päeva õuks võivad silmaalused kergelt tumedad olla.

Essence Rock n' Doll ripsmetušš on saadaval Essence lettidest (nt Selveritest) hinnaga u 2-3 eur.
Hindeks 7/10

2) Essence Matt matt matt huuleläige
Mis tootega on tegu?
Saa tuttavaks matt-tooniga. Uus kreemise tekstuuriga huuleläige on hea katvusega ning püsib huultel kaua, jättes huuled sametiselt matiks. Saadaval viies erinevas toonis.

+ Ülimalt meeldiv huuleläikesarnane tootedisain ehk toode on pealekantav aplikaatoriga, mis tagab kordades parema tulemuse kui huulepulk ning seda ka pikaajaliselt (huulepulkade teravad otsav kipuvad siiski veidi tömbiks minema).
+ Huuletoode libiseb aplikaatoriga mööda huuli ning ei jäta liiga paksu ega ebaühtlast kihti.
+ Mati koostise tõttu ei pea aga muretsema huulte kuivuse pärast, toode ei muuda huulte seisukorda sugugi.
+ Tulemus jääb matt, kuid huuleläikele omaselt kerge läikega ning ühtlasi ka hästi püsiv, peale hambaarstil käiku, söömist ning treeningut oli toode küll veidi kulunud, aga siiski huultel olemas, värskendama peaks iga 3-4h tagant, mis on minu arvates siiski imetlusväärne tulemus!
+ Hoolimata tugevast püsivusest on matt toode üsnagi hõlpsasti eemaldatav.
- Toode vajab õige pisut kuivamist (umbes 5 minutit), sest vastasel juhul hakkab see laiali minema ning määrima erinevatel kokkupuudetel.

Essence Matt matt matt huuleläige on saadaval Essence lettidest (nt Selveritest) hinnaga u 2 eur.
Hindeks 8/10

3) Essence Matt matt matt huulepulk
Mis tootega on tegu?
Matimast matim! kerge ja kreemise tekstuuriga uue huulepulga valikus ühilduvad väga hea katvus ja matt viimistlus. Saadaval seitsmes erinevas toonis

Kusjuures tegelikult on tegemist tootega, mis on üsnagi sarnane eelpool arvustatud huuleläikega, seetõttu toon välja vaid peamised erinevused, kuid sarnasused jätan üles loetlemata.

+ Huulepulga koostis on palju libisevam ning seetõttu ka veidike parem, huuled saavad tänu sellele ka väga väga kerget niisutust. 
+ Esialgu on huulepulgal väga hea tugev tipp, mille abil võimalikult täpne huulekontuur saavutada, kuid iga kasutusega muutub see paraku lamedamaks. 

- Huulepulk püsib küll veidikene vähem peal teistsugusema koostise tõttu, värskendust oleks tarvis umbes kahe tunni möödudes, kuid samas pole see otsene miinus, pigem sai see siia "patta" võrdluseks toodud.

Toon 07
Sünge ja külm kirsipunane, mis ideaalselt talviseks kasutamiseks sobib! Tumeda värvi püsivus on küll tugev, aga kergesti on märgata seda, kui toon on huultelt kuluma hakanud.


Toon 02
Eelnevast toonist kordades heledam kaaslane on segu kreemikast romantilisest roosast, millesse on lisatud ka oranžikat nude-tooni. Antud toon püsiks justkui ka kauem peal, sest kuluvus pole nii kergesti märgatav. Sageli olengi antud tooni vaid 1-2 korda päevas peale kandnud.

 Essence Matt matt matt huulepulk on saadaval Essence lettidest (nt Selveritest) hinnaga u 2 eur.
Hindeks 8/10

4) Essence Light up your face - Luminizer palette särapuudrite komplekt
Mis tootega on tegu?
Toode, mida võib kasutada nii eraldi kui kõiki kolme tooni kombineerides põsesarnadel, ninajuurel või huulte all. Kolme highlighter puudri valgust peegeldavad pigmendid jätavad kergelt pärlendava, intensiivselt sädeleva või kuldse kuma viimistluse.

+ 3 täiesti erinevat varianti särapuudritest, mis näole nii palju omanäolisust anda suudavad. Toon nr 1 on suhteliselt matt beež, mis ideaalselt T-tsooni highlightimiseks sobib. Toon nr 2 on kogu komplekti kõige heledam (kergelt roosa), ja suure säraga tegelane, mis kulmu- ja põseluu esiletoomise oma kanda võtab. 3 ning ka kõige tumedam toon sobib aga päieksepuudriks ning nagu ka juba eeldata võite, siis on kõigist kolmest kõige tumedam ning samuti tugeva säraga.
+ Puuderjas kuid piisavalt tahke koostis, mis ei lase tootel pintsli küljest ära lenduda, varasemalt proovitud kontuurimiskomplektil oli aga selline probleem.
+ Ülimalt kompaktne ning praktiline toode meigikotti.
+ Sära püsib peal küll kuni meigi eemaldamiseni, kuid intensiivseks püsivuseks jääb umbes 3h.
+ Toote tagaküljel on selgitav pildike, mis õpetab, kuidas 10 erineva pintslitõmbe ning antud paletiga kaunis ja loomulik sära näole anda - väga asjalik lahendus!

- Minu jaoks on üüülimalt eemaletõukav toote lõhn... Nii kunstlik ja paneb veidike muret tundma koostise suhtes...

Essence Light up your face - Luminizer palette särapuudrite komplekt on saadaval Essence lettidest (nt Selveritest) hinnaga u 4 eur.
Hindeks 7/10

Täna saite nelja erineva uustulnukaga tuttavaks, küll aga on mul teile varuks hulganisti veel põnevaid tooteid Essencelt! Püsige lainel ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments