Tootearvustus: Joico K-Pak sari vallutab taas südameid!

jaanuar 22, 2017

Hei mu kaunitarid! Täna pange end valmis selle aasta esimeseks 10/10 tooteks, sest Joico on taas võitnud minu südame täpselt nii nagu on seda teinud ka varasematel aastatel.
Pöördume koos tagasi K-Pak Color Therapy sarja juurde, mis on ka varasemalt blogis kajastust saanud: http://www.iluexpressblogi.ee/2015/03/tootearvustus-laikivad-hollywoodilikud.html

Sel korral tuli Salon24.eu mulle antud tootega appi seetõttu, et olen kimpus juuksevärvi püsivusega. Nimelt on mul üsnagi "karm" juus, mis ei allu kergesti ei värvidele ega kuumtöötlusele. Mu kiharad eelistavad olla lihtsalt sellised nagu nad on, aga mina siiski tahaksin, et need kullatükid veidikene tumedamat tooni enda küljes hoiaksid.. Etteruttavalt.. jah tänane toode saab sellega suurepäraselt hakkama!

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock 140ml
Mis tootega on tegu?
Luster Lock intensiivselt hooldav juuksemask annab juba esimesel kasutuskorral värvitud ja kahjustatud juustele kauapüsiva sära, pehmuse ning nõtkuse. Ühtlasi kaitseb see juuksevärvi tuhmumise eest. Luster Lock muudab juuksed tugevamaks, 9x vastupidavamaks murdumisele ja kaitseb neid viimistlemise ajal.

Miks kasutada Luster Locki?
  • Annab kauapüsiva läike ja toob esile kirka ja särava juuksevärvi juba esimesel kasutuskorral
  • Muudab juuksed siledamaks, pehmemaks, läikivamaks ja tugevamaks
  • Pärast kasutamist on juuksed kergesti hooldatavad ja viimistletavad
  • Muudab juuksed 9x vastupidavamaks murdumistele
  • Sobib kõikidele juuksetüüpidele
+ Ülimalt meeldiv magus lõhn, mis minule mandlist vaniljekreemi meenutab, samas on tunda ka kerget meelõhna - kõik magusad ja meeldivad lõhnad üheskoos! Lõhn jääb juustesse pikalt püsima ka peale pesu, tõeline meestemagnet! :D
+ Maskil on mõnusalt paks koostis, mis võimaldab tootega juustes rohkem mängida. Nimelt ei libise see koheselt juustest maha, vaid on suurepäraselt juustesse kammitav TT-harjaga. 
+ Maski toimeaeg on vaid 3-5 minutit, mis on suur aja kokkuhoid, sest minu arvates pole midagi tülikamat, kui maskid, mille toimeaeg on 20-30 minutit, uuh!
+ Juuste kvaliteet muutub koheselt peale tootega kokkupuutumist, juuksed on tunduvalt siledamad ja libedamad.
+ Kui näiteks šampooniga pestes värvib loputusvesi kergelt pruunikaks, siis peale maski mahapesemist on vesi klaar ehk teisisõnu see tõesti parandab juuksevärvi püsivust ning hoiab värvi erksana sest...
+ Peale pesu on kiharad tunduvalt läikivamad ja näevad väga "värsked", terved ning hooldatud välja! Kirsiks tordil on siidisus ja pehmus ning need omadused tagavad omakorda imekerge kammitavuse.
+ Juuste kvaliteet on tänu maski kasutamisele samuti paranenud - juuksed tunduvad palju tugevamad ning ei vaja enam nii tihti niisutavat õli juukseotstesse.

Aitäh Joico, aitäh Salon24.eu, ma olen armunud ning leidnud oma juustele perfektselt sobiva kaaslase!!! :)


JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock 140ml on saadaval Salon+ salongides ning https://www.salon24.eu/ hetkel soodushinnaga 16.85 eur. (tavahind 25.90 eur, ära jäta võimalust kasutamata, peaaegu 10 eur hinnavõitu! ;) ). 
Hindeks 10/10


Sellise imelise kiidulauluga on hea panna nädalale punkt ning alustada uue hooga viimast täispikka jaanuarinädalat! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments