Tootearvustus: Artistry metalne kuma jumestuses

veebruar 06, 2017

Hei kaunitarid!
Oeh tänase postitusega on küll üks naljakas lugu ning tõestab mulle seda, et peaksin ehk veidikeseks aja maha võtma, enne kui oma mõistuse täielikult kaotan... Nimelt on tänane postitus valmis saanud juba jaanuari alguses, kuid ma olen lihtsalt unustanud "publish" nuppu vajutada ning see meenus mulle alles täna, kui nägin, et üks naine luges bussis minu kõrval ajakirja, milles tänastest toodetest juttu oli..

Oeh.... igaljuhul on tänase postituse tegelasteks Artistry uued üllatajad. Kusjuures tänane positus ei piirdu vaid jumestustoodetega, kõnealla tuleb ka midagi erilist juukseotste niisutamiseks!

1) ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ kauapüsiv vedel lilla silmapliiats
Mis tootega on tegu?
Artistry Signature Color kauapüsiv vedel lillas toonis lainer on hüpnotiseeriv, pakkudes varjudemängu ja peadpööritavat väljendusrikkust. See julges toonis lainer on disainitud intrigeeritva kumaga, mis valguse käes mängleb. See on vee- ja niiskuskindel lainer, hoides püsivust kuni 24 tundi.
  • Täpse otsaga aplikaator ja kiirestikuivav ülihästi nahale libisev koostis tagavad pliiatsijoonte üle maksimaalse kontrolli
  • Spetsiaalselt välja töötatud kilekihti moodustavaid polümeere sisaldav koostis tagab pika püsivuse
  • Veekindel tehnoloogia ja kauapüsiv värv
  • Silmaarstide ja dermatoloogide poolt testitud
  • Allergiatestid läbinud
  • Sobib kontaktläätsede kandjatele
+ Lilla on kindlasti selline toon, mille järele vajadust ma ilmselt kunagi ei tunneks, kuid antud toon lihtsalt lummas mind! Tegemist on tumelillaga, mis vaid valguse pealelangemisel särab ja sätendab, ilma valguseta võib see aga hoopiki mustjas ja neutraalne tunduda. Väga kihvt värvimäng ripsmepiiril on garanteeritud!
+ Toote pintsel on peenike ja täpne, kuid samas on kindlasti ka laineriproffidel antud tootega võimalik pakse ja glamuurseid lainerijooni tõmmata (haha ma totaalselt feilin sellega juba aastaid, seega pean alati piirduma peenikese lainerijoonega, ükskõik milline imepärane toode ka poleks...)
+ Super-super kiire kuivamine, mis väldib silmakoopa määrimist.
+ Olgugi, et püsivuseks on lubatud 24 tundi, siis vabandan siinkohal teie ees, sest 24 tunni testi ma toote puhul ette küll ei võtnud, kuid fakt on see, et geelja koostisega toote pintslitõmme püsib kuni meigieemaldajaga kohtumiseni! Ei lähe laiali, ei pudene, ei murene, kõik on imeline!
+ Ka omalt poolt kinnitus, et toode sobib läätsekandjatele ning ei ärrita ka muul pole silmi.

Ma olen tõeliselt vaimustuses tootest ning minu poolt ei ühtki nurinat! haha kui siis ainult see, et toode on Artistry poolt saadaval vaid piiratud koguses... :/

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ kauapüsiv vedel lilla silmapliiats on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com hinnaga 30.00 eur.
Hindeks 10/10

2) ARTISTRY™ Luxe Metallic lauvärvitrio
Mis tootega on tegu?
Artistry™ Luxe Metallic lauvärvide trio sisaldab kolme erutavat värvitooni metallse ja dramaatilise silmameigi jaoks. Inspiratsiooniks olnud kolm lopsakalt metallisäralist varjundit: mitmekülgne Platinum, lummav Emerald ja julge Ametüst, mis loovad ühiselt just kui miljoni pikslilise pigmendisädeluse ja kreempuudri varjundi perfektsuse.
  • Kolm rabavat külluslikus metalliktoonis lauvärvi: ühes pakendis koos plaatina, ametüsti ja smaragdi toon
  • Mitme miljoni pikseline pigmendisära
  • Peen, ent võrgutav sära
  • Õrn ja kerge
  • Jääb püsima 24 tunniks
  • Sobib kõigile nahatüüpidele
  • Piiratud koguses müügile tulev eritoode
+ Komplektist puuduvad nö "tüüpilisemad toonid", mis annab proovijale julgust katsetamiseks. Kui äsja üllatusin lillas lainerijoones eelmise toote puhul, siis on ka siinses komplektis lilla olemas, kuid suurt üllatust pakkus mulle roheline, mis muideks vägagi hästi minu sinakate silmadega mänglema hakkas. 
toon platinum
+ Värvid on vägagi säravad ning metalse kumaga just nii nagu lubatud. Kõige parem on minu arvates kanda ühte tooni silmalau keskele, seda õrnalt laiali hajutada ning silma sise- ja välisnurka võtta appi puuderjad lauvärvid, mis aitavad erilise kumaga Artistry lauvärvidele tasakaalustajateks olla. 
toon amethyst
+ Hea püsivus ning toode parandab ka nende lauvärvide püsivust, mis on omakorda antud geeljale lauvärvile peale kantud (10 punkti neile, kes lause mõttest aru said! :D) 
toon emerald
- Aplikaatoriga toimetamine on veidikene tülikas, sest täpikest värvi tuleb kindlasti laiali hajutada, kuid hajutamiseks on heaks abimeheks näpud. Näpud aga jällegi plätserdavad värvi lohakalt silmalaugudele ning üsna kergesti võib vingele meigile kriipsu peale tõmmata.
Antud toote puhul tekkis mul tegelikult algul korralik segadus, et kuidas seda nüüd tegelikult kasutama peakski, kuid tänu targale Youtubele sain mitmeid erinevaid nippe. Üks toode võib olla nii lauvärv kui ka silmalainer. Lainerina kasutamiseks tuleb toodet veidike käeseljale tupsutada ning seejärel laineripintsel appi võtta.
Küll aga maksab esimestel kordadel hingata sügavalt sisse ning välja, sest antud lauvärvidega kvaliteetse tulemuse tagamine võtab aega, kuid on iseenesest põnev vaheldus tavaliselte lauvärvidele. 

ARTISTRY™ Luxe Metallic lauvärvitrio on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com hinnaga 44.00 eur.
Hindeks 7/10

3) ARTISTRY™ 3D puuder – läikivad nahatoonis puudrid
Mis tootega on tegu?
Artistry™ 3D puudris Shimmering Nudes peegeldub kuus sädelevat varjundit, pakkudes impulssiivset sära ja delikaatset loomulikku kuma. Olles saanud inspiratsiooni maailma kuumimatelt moelavadelt, aitab Shimmering Nudes puuder luua ideaalse sügistalvise välimuse. 
  • Kuus rabavat puudritooni mitmesuguste läikeastmetega
  • Komplektis heledad, keskmised, tumedad ja ergud toonid 
  • Ülipeened kerged puudrid
  • Peen, ent võrgutav sära
  • Kauapüsiv
Mina olen toodet kõige rohkem kasutanud särapuudrina põseluul ja T-tsoonis, seega saate arvustuse lugemisel lähtuda sellest.
+ Pakend tuleb tootele, sarnaselt teiste Artistry toodetega, ise juurde osta, kuid pakend on kenake, nagu ka varasemates arvustustes mainitud. Kuldses kuues, mõnusa peegli ning eraldusplaadiga, mille alla puudripadja pista saab. Pakendile käib ümber ka sametkotike. 
+ Mitu erinevat tooni annavad kokku neutraalse kuid omanäolise tooni, mis aitab luua loomulikku kuma.

+ Tugev sära on garanteeritud, sest toote pea kõikidesse toonidesse on lisatud hulganisti helkivaid täpikesi, mis kenasti highlight efekti luua aitavad.
+ Tahke puuderjas toode ei pudene pintsliga kokkupuutel ning seetõttu on seda mugav peale kanda. 
- Tugev püsivus on tootel vaid 4-6 tundi, mina oleksin oodanud veiiiidikene enamat, sest tugev püsivus on tootekirjelduses esile toodud.
- Puudripadjake ei "tööta" just kuigi hästi, seega soovitan kasutada pigem põsepunapintslit.

ARTISTRY™ 3D puuder – läikivad nahatoonis puudrid on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com hinnaga 26.00 eur.
Hindeks 8/10


4) ARTISTRY™ Satinique™ juukseõli seerum
Mis tootega on tegu? 
Satinique™ juukseõli seerum lisab igale juuksekarvale siidisust ja kergestikammitavust, andes hetkega juustele sätitud ja võrgutava välimuse. Juukseõli seerum sisaldab ENEJUVE™ ekstrakti, mis niisutab ja ergutab kuivi juukseid. Uus juukseõli sisaldab niisutavate Argani, avokaado ja KuKui seemnete õlisid, et tagada ühtlane ja siidine kergus igas juuksekarvas. Kuivad juuksed saavad ergutavat turgutust, et need oleksid pehmed, sileda ja säravad.

+ Suur kogus toodet, mis on pakendatud mugavasse pumbaga pakendisse.
+ Väga meeldiv ja värske puuviljalõhn, mis juustesse pikaks ajaks peale kasutamist jääb.
+ Õli koostis pole liiga paks ega samas ka liiga vedel. Juustesse on kõige parem seda sõrmitseda ning seejärel kammida. Algu võib jääda mulje nagu jätaks toode juuksed liiga "pulkadeks" kui peale mõneminutilist imendumist olukord normaliseerub. 
+ Peale kasutamist saaksid juuksed justkui lisavärskenduse ja -energia, lisaks niisutusele annab toode juustele läiget ning tervema välimuse. 
+ Paraneb kiharate kammitavus.
- Toode ei taha kuigi hästi täielikult imenduda vaid jätab juuksed kergelt kleepuvaks ja raskeks.
- Kui kanda toodet hommikul juustesse, siis on õhtuks juuste seis suhteliselt sama, mis enne kasutamist. Oleksin eeldanud veidi pikemat toimet. 

ARTISTRY™ Satinique™ juukseõli seerum on saadaval Amway esindajatelt (hetkel kodulehel küll toodet üleval pole) hinnaga 20.00 eur.
Hindeks 7/10


Loodan, et veebruar algas teie jaoks kenasti! Eriti hea meel on mul selle üle, et hommikud on juba tavapärasest valgemad ning päev pikem, nii niii vahvaa!!! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments