Tootearvustus: kullapalavik ning sünge rokistiil Maybellinelt

juuni 15, 2017

Hei, kaunitarid! Kindlasti olete märganud Maybelline lettides supervingeid Nudes palette ning olen kindel, et terasematel silmadel pole märkamatuks jäänud uued The Rock Nudes ja The 24karat Nudes meigipaletid. Kumbki sisaldab endas 12 erinevat värvitooni, mis annab hea katsetamisjulguse, sest värvid on niivõrd varieeruvad.
Just nendest kahest paletist räägin teile tänases postituses, kuid kullasära annab juurde ka uus The Colossal Big Shot ripsmetušš!


1) Maybelline New York The 24karat Nudes lauvärvipalett
Mis tootega on tegu?
Särisevalt sätendavad pigmendid, kullatud värvid. Väljakutse 24k kullakarva nude toonidele.
Keskmes on vaid kuld - hiilgus, vääriskivid ja glamuur! Kirglikult sädelevad lauvärvid, 12 suurepärast kuldset, pronksjat ja vaskset tooni isikupäraste silmameikide loomiseks.
Antud paleti juures rõõmustas mind see, et see sisaldab endas väga palju selliseid toone, mida minu silmameigivarudes üldsegi pole nagu näiteks särav punakas lilla ning kuldse läikega tumeroheline. 
Kuldseid toone leidub selles paletis koguni 4 - kõik erineva särapärli ning intensiivsusega. Paletis on ka 3 matti tooni - helebeež, tumepruun ning tumehall. 

2) Maybelline New York The Rock Nudes lauvärvipalett
Mis tootega on tegu?
12 lõpututeks silmameikideks kokku sobitatud tumedat, julget ja külma alatooniga metalset lauvärvi. Maybelline'i 12 külma metalse tooniga lauavärvipaletis on heavy metal värvid, mis tagavad rokilikult julge tulemuse. Toored, suitsused, külma alatooniga neutraalsed värvivarjundid, millesse segatud ohtlikku musta pigmenti.
Vaaaau! Võis ju tunduda, et 24karat Nudes palett üllatas mind oma laia toonivalikuga, kuid tuleb tõdeda, et täpselt sarnaselt rabas jalust mind ka rokiliku alatooniga palett. Ka siinsed toonid on uskumatult laia valikuga - alustades lumivalgest ning lõpetades särava tumesinisega, mille kõrvale jäävad veel kuldsed, hõbedased ja lilla alatooniga värvid! Kuna sünge suitsusilma tegemiseks kulub sageli ära üks pintslitäis matte tumedaid toone, siis leidub neid selles paletis küllaga - tervelt 6 matti tooni, millele saab särtsu anda hõbedase läikega roosa või tähistaevast meenutava tumehalliga. 

Nüüd aga palettide üldistest omadustest, mis aga väga sarnased varasematele Blushed Nudes ja pruunikarva tavalisele Nudes paletile (mille mõningates ruudukestes laiutab minul juba tühjus, sest tegemist on suurepäraste toonidega kombineeritud paletiga!)
+ Kui lugesid tublisti läbi kõik eelnevad read, siis mõistad, et Nudes palettide suureks plussiks on lai toonivalik, mis on kindlasti kasulik neile, kes on alles avastamas enda jaoks erinevate silmameikide tegemist ning soovivad omale kompaktset, kuid mitmekülgset stardikomplekti. 
+ Komplektis on kaasas ka kahe otsaga pintsel, mis sobib kasutamiseks siis, kui vutlaritäit muid pintsleid käepärast pole. Pintsli karvadest tehtud osa hajutab kusjuures väga tublisti, seega ei maksa pintslit alahinnata, kuid minu jaoks tuli selline hea hajutusvõime küll üllatusena ning ületas ootuseid. 
+ Minus tekitab vastikustunnet alati see, kui meigitoodetel on spetsiifiline "tehasehais", nende lauvärvide puhul sellist probleemi aga küll ei täheldanud. 
+ Värvid on omavahel päris hästi hajutatavad ning koostise poolest sarnased seetõttu on hajutamine mugav ning tulemus jääb ühtlane. 

- Nii varasemate palettide kui ka nende komplektide puhul on suureks miinuseks see, et värvid pudenevad ja kohe päris päris tugevasti, mis esiteks rikub meigi kvaliteeti (pudeneb silmaalustele) ning teiseks on pealekandmine tülikam, sest osa värvist pudeneb pintsli pealt lihtsalt maha...
- Ka püsivus on nii ja naa, primer pikendab kindlasti meigi "eluiga", kuid juba mõningate tundide möödumisel hakkab meik heledamaks kuluma ilma primerita. 

Maybelline New York  uued The Nudes paletid on saadaval Maybelinne lettides hinnaga ~17 eur. 
Hindeks 7/10

3) Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum' Express ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Näita, kes on BOSS. Kasuta meie Big Shot harja ja saad vaid ühe tušikihiga ülimalt volüümikad ripsmed.
Vabasta Colossal Big Shot tušiga naiselikult bossid ripsmed, täielikult laetud volüüm vaid ühe tõmbega. Big Shot harjal on unikaalsed lainelised harjased, mis toetavad ripsmeid ning kollageeniga koostis tagab rikkaliku volüümi. Oftamololoogiliselt testitud. Sobilik läätsekandjatele.
1. samm. Libista korra Big Shot harjaga läbi ripsmete juurtest otsteni dramaatilise volüümi saavutamiseks. 
2. samm. Veelgi suurema volüümi saavutamiseks korda. Ära lase tušil kahe kandmise vahepeal ära kuivada.

Wuhuuu järjekordne Maybelline uus tušš ning järjekordselt parem kui kõik eelmised lemmikud - mulle nii meeldib see, et iga kord kui Maybelline tuleb välja uue tušiga, on seda täiustatud ning igast uuest tušist saab sageli minu uus lemmik. Seega, hüvasti Falshies Angel ripsmekas - uueks bossiks on saanud just see kuldne kaunitar!

+ Sel korral pole tuši harjased kummist ning on paigutatud aplikaatorile tihedalt, kuid samas üldsegi mitte sirgelt ülespoole ulatuvalt vaid hoopiski kaootiliselt ning diagonaalselt. 
+ Tuši koostis on küll vedel ning selle tõttu puuduvad koostisest ebameeldivad tükid ning tušši on võimalik peale kanda mitme kihina ning samuti on ripsmed mõnda aega kergesti kammitavad.
+ Toode lubab kasutajale rikkalikku volüümi ning seda ta ka annab - ripsmed tunduvad palju pikemad ning ka tihedamad. Supervolüümi tagamiseks võib ripsmeid ka eelnealt koolutada.
+ Tulemus jääb tükivaba ning ripsmed kleepuvad kokku väga vähesel määral (minul juhtus seda vaid esimestel kasutuskordadel, mil tušši oli harjaste vahel liiga palju). Samuti ei hakka tušš pudenema alumisele silmalaule ning tulemus jääb korrektne.
+ Ka püsivusele jagub vaid kiidusõnu ning tušš püsib kuni meigi eemaldamiseni visalt ripsmetel.

Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum' Express ripsmetušš on saadaval Maybelinne lettides hinnaga ~10 eur. 
Hindeks 10/10

Loodan, et lugemine oli vahva! Missugused on teie kogemused Nudes palettidega?
Eliise

You Might Also Like

0 comments