Tootearvustus: sügisene turgutus näole ja kehale Seele uuest veebipoest

oktoober 10, 2017

Hei, armsad! Tänased pildid on küll eriti sügisesed saanud, kuid ka tänased tooted on väga sobilikud sügiseseks kehaturgutuseks. Tooted pärinevad äsjaavatud veebipoest www.seele.ee, kuid Tallinna lähedal elavatel inimestel on võimalik külastada ka Seele kauplust Laagri Maksimarketi juures. 
Seele kaupluse laiast tootevalikust leiab tõenäoliselt oma lemmiktoote iga šoppaja, sest valikus on ka tooted lastele ja meestele ning samuti on hulganisti tooteid neile, kes eelistavad looduslikku kosmeetikat. Kui täna keskendun vaid keha- ja näohooldusele, siis juba järgmisest postitusest võid leida ka hulganisti meigitoodete arvustusi! ;)

Muuhulgas on meil Seelega ka teile üks vahva üllatus: nimelt on kõik kaubad sooduskoodiga ILU15 tervelt -15% soodsamad!

1) Beauty Formulas teepuuõliga näokoorija, 150ml
Mis tootega on tegu?
Austraaliast pärit teepuuõli on antiseptilise toimega, eemaldab punetuse ja sügeluse ning aitab puhastada nahka, kõrvaldades põletikukolded. Näokoorija sügavpuhastav toime aitab eemaldada mustpead ning surnud naharakud. Kasutamine: kandke märjale näonahale ja kaelale ning masseerige õrnalt sisse, seejärel loputage leige veega ning kuivatage nägu.

+ Lõhnas on koheselt tunda teepuuõli, kuid minusuguse suure teepuuõli fänni jaoks on see vaid äärmisel positiivne omadus, niivrd värskendav ja meeli ergutav lõhn!
+ Koorija sees olevad terakesed on küllaltki suured ning koorimise ajal masseerivad mõnusasti naha pinda.
+ Koorivaid terakesi tasakaalustab aga toote kreemjas koostis, mistõttu on koorija ka muuhulgas niisutavate omadustega.
+ Pärast toote kasutamist on näonahk aga ülimalt pehme, sile ja ka kenasti toidetud. Poputav näokoorija suudab ka vistrikele säru teha ning alandada punetust probleemsetes piirkondades.
+ Tavaliselt tuleb alati peale koorijatega toimetamist näonahka niisutada, kuid kuna antud toode nahka ka samaaegselt niisutab, siis saab kreemipotsiku rahulikult riiulile pikutama jätta :)


Beauty Formulas teepuuõliga näokoorija, 150ml on saadaval Seele kauplusest ning veebipoest http://seele.ee/ hinnaga 3,49 eur (koodiga ILU15 2,97 eur)
Hindeks 10/10

2) Kneipp Hea tuju aromaatne dušigeel 200ml
Mis tootega on tegu?
Eksootiline lõhn kosutab meeli ja toob naeratuse näole. Looduslik greip & maracujaõli ekstrakt muudavad naha pehmeks ja elastseks. Seebivaba koostis puhastab õrnalt, kaitseb nahka kuivamise eest. Säilitusainete-, värvainete-, silikooni-, parafiini-, ja mineraalõlidevaba. Dermatoloogiliselt kinnitatud.

+ Põhjus, miks toode minu huvi äratas on just nimelt see, et tegemist peaks olema tuju tõstva tootega ning nii huvitav kui see ka poleks, siis minu tuju läheb alati paremaks kui enda keha dušigeeliga poputada saan. Nimelt on tootel ülivõrdes hea aroom - mõnus greip segatuna maracujaga pakub  võrratult eksootilist lõhnaelamust!
+ Toode vahutab hästi nii käte vahel kui ka nuustikul (hoolimata seebivabast koostisest), mistõttu ei pea toodet suurtes kogustes kasutama.
+ Peale pesemist on märgatavalt tunda eelnevalt kirjeldatud imetlusväärset lõhna ning samuti on nahk puhas ja hoolitsetud.
- Dušigeel võiks nahale ka tsipake pehmust ja siidisust lisada, siis oleks kindlasti tegu minu vaieldamatu lemmikuga.

Kneipp Hea tuju aromaatne dušigeel 200ml on saadaval Seele kauplusest ning veebipoest http://seele.ee/ hinnaga 5,10 eur (koodiga ILU15 4,34 eur)
Hindeks 9/10

Sellised said tänased mõtted toodetest, kuid varsti-varsti toon teieni ka arvustused Makeup Revolution erinevatest palettidest, mille valikuga saad juba tutvuda: http://seele.ee/Makeup-Revolution! :)

Pai pai!
Eliise

You Might Also Like

0 comments