Tootearvustus: täiuslik nahk parimateks selfideks Creightonsi maskidega

oktoober 03, 2017

Hei, mu iluhuvilised!
Tänane postitus on täieliklt näohooldusele pühendatud, sest teie ette tulevad Creightonsi 4 erineva toimega näomaski.
Sarjale annab omanäolisust kindlasti maskide pakenditel olevad märksõnad: photo perfect face, no filters neccessary, selfie ready skin jne. Tõeliselt geniaalne ning noortepärane! Creightonsi maskide pakendid on tõeliselt hästi läbimõeldud ning pilkupüüdva värvigammaga.
Nüüd on aga aeg asuda maskide juurde ning vaadata üle kas ja kui palju suudab näiteks picture perfect mask näonahale uuendust pakkuda ning kas tõesti saab just see mask ideaalsete Instapiltide saladuseks olema?
1) Creightons sära andev näomask

Mis tootega on tegu?
Tunned end väsinuna? Värskenda ja niisuta oma nahk ning ole „selfiks“ valmis iga päev. Kasutamine: kanna ühtlane kiht maski puhtale ja kuivale nahale, lase toimida 5-10min., loputa sooja veega. Soovitav kasutada 1-2 korda nädalas. NB! Väldi kontakti silmadega! Silma sattumise korral loputa põhjalikult puhta veega. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Dermatoloogiliselt testitud. Maht 100 ml

+ Maski koosts ja tekstuur on väga mõnusad ning teevad toote kasutamise väga mugavaks. Virsikuroosa mask meenutab oma koostiselt niisutavat näokreemi, millest umbes kolmandik ka maski kasutamise ajal naha sisse imendub.
+ See toode on täielikult minu tassike teed, sest see suudab minu nahale niiivõrd palju pehmust pakkuda. Juba pesemise ajal on tunda, kuidas näonahk on muutunud pehmemaks ja siledamaks. Nahk tundub elastsem ning isegi ka "kohevam".
+ Kuna maskil on niisutavad omadused, siis on näonahk tõepoolest palju värskema väljanägemisega ning säravam.
 + Kõigele lisaks on nahk boonusena veel ka imehästi lõhnav ning lausa väär on niivõrd hästi hooldatud nahale koheselt meiki peale panna, seega sellest maskist saab kindlasti minu meigivabade päevade 100%-line kaaslane!

- Nahk hakkab suhteliselt kohe peale maski pealekandmist õhetama ning kergelt ka kuumama ning see tunne pole just kümneks minutiks kõige nauditavam.

Creightons sära andev näomask on saadaval Rosalindi kauplustes ning e-poes https://pood.rosalind.ee/ hinnaga 6, 90 eur.
Hindeks 8/10


2) Creightons detox näomask väsinud nahale

Mis tootega on tegu?
Pidutsemisest väsinud? Rahusta ja puhasta väsinud näonahk ning ole „selfiks“ valmis iga päev. Kasutamine: kanna ühtlane kiht maski puhtale ja kuivale nahale, lase toimida 5-10min., loputa sooja veega. Soovitav kasutada 1-2 korda nädalas. NB! Väldi kontakti silmadega! Silma sattumise korral loputa põhjalikult puhta veega. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Dermatoloogiliselt testitud. Maht 100 ml

+ Olgugi et tegemist on savimaskiga, siis pole maski koostis üldsegi mitte savimaskile omaselt paks vaid pigem vedelamapoolsem. Koostises on tunda ka pisikesi koorivaid terakesi, mis surnud ja väsinud naharakud kibekiirelt näost eemaldama peaksid.
+ Maski tuleb peal hoida umbes 5-12 minutit, kuid minu arvates piisab ideaalselt ka 5 minutist, sest mask hakkab päris kiiresti kuivama.
+ Mask suudab nahale pehmust ning siidisust anda ning tõepoolest nahka "ellu äratada". Vastukaaluks sära andvale maskile jääb nahk küll tiba kuivem, kuid minu jaoks on selline vahepealne olek suurepärane naha ettevalmistus päevameigiks, seega olen maski just pikematel hommikutel kasutanud, et enne meigi tegemist nahale kerge restart anda.

Creightons detox näomask väsinud nahale on saadaval Rosalindi kauplustes ning e-poes https://pood.rosalind.ee/ hinnaga  6, 90 eur.
Hindeks 9/10

3) Creightons mask probleemsele nahale
Mis tootega on tegu?
Probleemne nahk? Ära karda kaamerat! Puhasta oma nahk ning ole „selfiks“ valmis iga päev. Kasutamine: kanna ühtlane kiht maski puhtale ja kuivale nahale, lase toimida 5-10min., loputa sooja veega. Soovitav kasutada 1-2 korda nädalas. NB! Väldi kontakti silmadega! Silma sattumise korral loputa põhjalikult puhta veega. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Dermatoloogiliselt testitud.Maht 100 ml

+/- Maski koostis on meeltmööda ilmselt neile kes paksemaid maske armastavad. Mina olen maski kasutanud ninapiirkonnas, mis mul paraku natuke probleemne aeg-ajalt olema kipub. Nina jaoks on paks koostis suurepärane, kuid üle näo kasutamiseks võib paks koostis tiba ülikas olla.
+ Tootel on küllaltki vänge mentooli-, piparmündilõhn, mis isegi kinnisele ninale leevedust võib pakkuda - 2in1 toode! :D
+ Mask suudab kuivatada vistrikke ning vähendada punetust nende ümber. Peale kasutamist on tunne nagu mask oleks sügavuti iga viimsegi kui naharaku ära puhastanud.
- Mask hakkab kasutamise ajal meeeeeeletult nahal kipitama, see on tõeliselt ebameldiv ning mina ei suutnud toodet üle 2 minuti peal hoida. Kerge kipitustunne jääb nahae ka pärast mahapesemist. 
- Nahk jääb peale kasutamist küllaltki kuiv ning kohati ka ketendav, seega on niisutava kreemi kasutamine soovitatavat kohustuslik!

Creightons mask probleemsele nahale on saadaval Rosalindi kauplustes ning e-poes https://pood.rosalind.ee/ hinnaga 6, 90 eur.
Hindeks 5/10









4) Creightons matistav näomask rasusele nahale


Mis tootega on tegu?
Rasune näonahk? Ära peida ennast! Matista nahk ning ole „selfiks“ valmis iga päev. Kasutamine: kanna ühtlane kiht maski puhtale ja kuivale nahale, lase toimida 5-10min., loputa sooja veega. Soovitav kasutada 1-2 korda nädalas. NB! Väldi kontakti silmadega! Silma sattumise korral loputa põhjalikult puhta veega. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Dermatoloogiliselt testitud.Maht 100 ml
+ Maskil on meeldiv  justkui kergelt mandlit ja vaniljet meenutav lõhn.
+ Olin küllaltki kindel, et matistav mask peaks oma loomult kuiv ning külaltki pakus koostisega olema, aga oh üllatust! Mask on hoopiski vedel ning mõnusa õhulise koostisega. Sarnaselt sära andavale maskile on matistav mask kreemja koostisega.
+ Nagu ka ennist mainisin, siis võrduvad minu jaoks matistavad tooted kuivatavate omadustega, kuid jälle sain positiivse üllatuse osaliseks - matistav mask võtab nahalt küll läikivuse, kuid muudab naha hoopiski sametiseks ja väga pehmeks.
+ Veelkord tasub ära mainida ülimalt meeldivat lõhna, mis peale kasutamist nahale tükiks ajaks jääb! :)

- Veel ühe sarnase omadusena sära andva maskiga tuleb paraku välja tuua see, et mask hakkab õrnemates piirkondades korralikult õhetama ja kipitama.

Matistav näomask rasusele nahale on saadaval Rosalindi kauplustes ning e-poes https://pood.rosalind.ee/ hinnaga  6, 90 eur.
Hindeks 8/10

Selle postituse valmimisele aitasid kaasa ka Emma ja Danero, kes lahkelt oma sõna sekka ütlesid, aitäh kullakesed! Üksinda oleks maskide testimine väga väga raske olnud, sest tõenäoliselt pole kellelgi meist niivõrd kombineeritud näonahk, et koguni nii palju "probleeme" oleks, millele need 4 tegelast lahendust leida aitavad :) 

Kas oled juba neid maske katsetada saanud, millised on sinu kogemused? 

Eliise

You Might Also Like

0 comments