Tootearvustus: puhtus ning värskus Amway G&H Protect+ sarjaga

oktoober 05, 2017

Hei! Kell on küll hiline, kuid ometigi tundsin, et ei saa mitte oma tänast päeva enne lõpetada, kui olen teile ühe põneva arvustuse järjekordselt üles laadinud. Amway G&H komplekti kuuluvatest tootesarjadest olen juba kahel korral juttu teinud ning täna on järgi viimaste kehahooldustoodete käes. Väike mäluvärskendus: siin ja siin.

Värskendust ja kaitset pakub tänases postituses Protect+ sari, mõnusat lugemist! ;)
1)Amway tükkseep 6-in-1 G&H PROTECT+™
Mahe tükkseep puhastab naha põhjalikult ja säilitab selle loomuliku niiskustasakaalu.
Mille poolest on see sulle kasulik
  • Annab nahale tervema ilme ning jätab selle pehmeks, siledaks ja hoolitsetuks.
  • Aitab eemaldada kehalõhnu neid neutraliseerides ning annab nahale värske aroomi.
  • Kaitseb tõhusalt pisikute eest ning eemaldab mustuse, rasu ja muu ebapuhtuse.
Miks see võiks sulle meeldida
Mitte keegi ei taha sellest mõelda, aga tõsi on see, et nahk on koduks tervele hulgale mikroorganismidele. Osa neist on nahale ja tervisele kasulikud, ent teised – näiteks pisikud ja ebameeldivat lõhna tekitavad bakterid – mitte. Seetõtu ongi väga oluline valida seepi targasti. G&H PROTECT+ tükkseebiga 4-in-1kaitsed oma nahka pisikute eest. Ühtlasi annab see nahale tervema ilme ning muudab naha pehmeks, siledaks ja hoolitsetuks.

Huvitavaid fakte
  • Eksklusiivne ebameeldivat lõhna neutraliseeriv tehnoloogia aitab võidelda kehalõhnadega neid eemaldades. Õigupoolest väitsid kasutajad üksmeelselt, et see aitas ebameeldiva lõhna tekkimist lausa vältida.
  • Triklosaanivaba koostis kaitseb tõhusalt pisikute eest ning eemaldab mustuse, rasu ja muud ebapuhtused.
  • Sisaldab Rainforest Alliance’i sertifitseeritud palmiõli.
+ Seebil on tõeliselt neutraalne lõhn, mis jääb ka õrnalt pärast kasutamist nahale. 
+ Seebitükk ise on küllaltki suur ning 150g kangist jagub päris pikaks perioodiks, muuhulgas on seepe komplektis kokku koguni 6, praeguse kasutustempo järgi peaks mul seepide aastavaru kenasti olemas olema! :D
+ Nutika soap-saver disaini tõttu ei hakka seep seebialusel vee sees ligunema ega sulama. Soap-saveriga saab ka peaaegu otsakorral oleva seebitüki uue seebi külge sulatada :)
+ Kokkupuutel veega moodustab seep pehme ja kreemja vahu, mistõttu sobib seep suurepäraselt kasutamiseks ka näohoolduses, kuid samas võib seepi kasutada ka kogu keha pesemisel, kätepesul või raseerimisel.
+ Näo pesemine seebiga on alati küllaltki riskantne, sest pahatihti jääb näonahk peale seebitamist liigselt kuivaks, kuid Protect+ sarja seebiga on nägu peale pesemist siidjalt puhas ning normaalsele ja kombineeritud nahale igati sobiv. 

Ei ühtegi halba sõna nendele vahvatele tegelastele! :)

Amway Tükkseep 6-in-1 G&H PROTECT+™ on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 20.52 eur (6 seepi pakendis).
Hindeks 9/10


2) Amway pihustiga deodorant G&H PROTECT+™
Mille poolest on see sulle kasulik
  • Tagab kuni 24-tunnise lõhnakaitse nahka ärritamata ja pleegitamata.
  • Sisaldab lõhna varjavat tehnoloogiat.
  • Ei jäta nahale ega riietele valgeid rante
Miks see võiks sulle meeldida
Naha põhifunktsioon on aidata higi eritamise teel reguleerida kehatemperatuuri. Ja kuigi higi ise ei lõhna, siis lõhna eritavad bakterid toituvad sellest ja paljunevad kiiresti. Tulemus? Higilõhn. Lahendus? G&H PROTECT+™ pihustiga deodorant, millel on eriliselt loodud lõhnaaine, sisaldab lõhna varjavat tehnoloogiat. Sobib kõikidele nahatüüpidele, isegi väga tundlikule nahale.

Huvitavaid fakte
  • Spetsiaalselt loodud lõhnaaine sisaldab lõhna varjavat tehnoloogiat.
  • Loodud nii meestele kui naistele - tegemist on unisex-tootega.
  • Ei sisalda alumiiniumi ega alkoholi.
+ Üllatav on see, et kui antiperspirandid jätavad tavaliselt valge puuderja kihi riietele/kaenlaalustele, siis seda toodet võib põhimõtteliselt otse ka mustala pluusile pihustada ning see ei jäta plekke (Iluexpressi superkatsega tõestatud).
+ Aerosoolpudelis deodoranti meeldib mulle kasutada eelkõige kiireteks värskendusteks, näiteks enne trenni või pärast jäätundide andmist.
+ Kuna deodorant pakub küllaltki head kaitset, siis võib seda julgelt ka terve päeva vältel kasutada.
+ Toode ei kuivata nahka kasutamise vältel, kuid ometigi neutraliseerib ebameeldivat lõhna.
+ Kuna tegemist on unisex tootega, siis oleme seda rõõmsalt koos Daneroga katsetada saanud, muuhulgas on deodorant ka härralt tubli portsu kiidusõnu saanud :)
- Põhjus, miks deodorant mind igal hommikul ei värskenda on see, et mulle meeldib alati hommikuti raseerida ning paratamatult tekitavad aerosoolpudelis olevad tooted kerget ärritust ning ebameeldivat külmatunnet.

Amway Pihustiga deodorant G&H PROTECT+™ on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 9,74 eur.
Hindeks 9/10

3) Amway Deodorant & Antiperspirant rulldeodorant G&H PROTECT+™
Mille poolest on see sulle kasulik
  • Loob kauakestva värskuse tunde.
  • Väga tõhus vahend terve päeva kestva enesekindluse saavutamiseks - samas leebe ja õrnatoimeline.
  • Peab sammu sinu aktiivse elustiiliga - liigutades paiskub õhku lõhnaainete värskus.
  • Loodud, et aidata vähendada ärritust, mis võib põhjustada tumedaid kaenlaaluseid rante.
  • Ei jäta nahale ja riietele valgeid rante
Miks see võiks sulle meeldida
Kas sa tead, mis erinevus on deodorandil ja antiperspirandil? Deodorant varjab või vähendab higilõhna. Antiperspirant vähendab higi ja selle tulemusel võib vähendada ka higilõhna. G&H PROTECT+ Deodorant & Antiperspirant rulldeodorant ühendab mõlema kasulikud omadused üheks ja lisab täiendava liigutusel vabastava lõhnaaine kapseldumise tehnoloogia aspekti, et tagada veelgi pikaajalisem lõhnakaitse.

Huvitavaid fakte

  • Ainulaadne tõestatud lõhnaainete kapseldumise tehnoloogia vabastab liigutamisel värske lõhnaainete puhangu, isegi alles tunde pärast selle kasutamist.
  • Loodud nii meestele kui naistele - tegemist on unisex-tootega.
  • Dermatoloogiliselt ja allergiliselt testitud. Ei sisalda värvaineid.
+ Deodorandi kreemjas koostis on ülimalt nahasõbralik ning vastukaaluks aerosoolpudelis deodorandile ei ärrita see toode kaenlaaluseid vahetult peale raseerimist.
+ Rullaplikaatoriga on mugav toodet peale kanda ning rullik doseerib toodet õiges koguses.
+ Olgugi et mõlemad deodrandid on väga hea kaitsega, siis tuleb tunnistada, et ühe pisikese sammu võrra on rullaplikaatoriga toode "kaugemal" teisest tootest. Nimelt suudab rullaplikaatoriga deodorant pakkuda veidike pikemat kaitset (~10-12h) kui aerosooldeodorant.

Amway Deodorant &a Antiperspirant rulldeodorant G&H PROTECT+™ on saadaval Amway müügiesindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 8,96 eur.
Hindeks 10/10




4) Amway Kontsentreeritud vedel käteseep G&H PROTECT+™
Kontsentreeritud koostisega käteseep, mis muudab käed niisutatuks, pehmeks ja siledaks.
Mille poolest on see sulle kasulik

  • Kaitseb naha loomulikku niiskustasakaalu, hoides ära kuivuse, mis kaasneb sagedase kätepesuga.
  • Annab kätele värske lõhna.
  • Kaitseb tõhusalt mustuse eest ja eemaldab ebameeldiva lõhna.
  • Ülimalt kontsentreeritud, nii et 250 ml pudelist jagub 450 kasutuskorraks.
Miks see võiks sulle meeldida
Väga sageli on seebid, mida sa kasutad, liiga kanged ja võivad nahka lausa kahjustada. Seetõttu on väga oluline valida seepi targasti. G&H PROTECT+ Kontsentreeritud käteseep puhastab põhjalikult, kaitstes samal ajal naha loomulikku niiskustasakaalu, et aidata ära hoida kuivust, mis kaasneb sagedase kätepesuga. Käed jääevad niisutatud, pehmed ja siledad.

Huvitavaid fakte
  • Eksklusiivne ebameeldivat lõhna neutraliseeriv tehnoloogia annab kätele värske lõhna.
  • Triklosaanivaba koostis kaitseb tõhusalt mustuse eest.
  • Biolagundatav. Ei sisalda sulfaate.
+ Esimene huvitav pluus, mille juures peatun on see, et mulle tõesti meeldib see, et seep on heledas pudelis, see sobib lihtsalt valatult minu vannitoaga! :)
+ Kui tavaliselt olen kätepesuseepi harjunud pumpama 1,5-2 pumbatäit, siis selle seebi puhul piisab tõesti vaid väga väikesest kogusest, milleks on umbes 0,5 pumbatäit.
+ Ka sellel seebil on Protect+ sarjale omane neutraalne lõhn, mis peale kasutamist värskendavalt kätele jääb.
+ Seep läheb üpriski kergesti vahule ning muudab käed kasutamise ajal küllaltki siledaks. Otseloomulikult on kätel pärast pesemist mõnusalt puhas tunne! :)
- Seep küll otseselt käsi ei kuivata, kuid miskipärast on nii mõnelgi korral peale kasutamist kätel kerge kipitustunne tekkinud. 

Amway Kontsentreeritud vedel käteseep G&H PROTECT+™ on saadaval Amway müügiesindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 7,21 eur (seebile on saadaval ka 1,6l täitepakend, mille hinnaks on 32.22 eur).
Hindeks 7/10


Kell on küll hiline, kuid siiski loodan, et see oli vahva lugemine enne magamaminekut või hoopiski tore algus reedesele päevale! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments