Tootearvustus: Dermoshop

september 05, 2013

Hei kaunitarid!

Paar nädalat tagasi saabus minu postkasti Dermoshopi ajakiri, täis huvitavaid testreid. Hakkasin neid ükshaaval katsetama ja proovima, ning nüüd veidi tulemustest, kusjuures paljud tooted on ka mul wishlistis, ehk peaks ka need endale kunagi saama või siis vähemalt tahaks saada :D
Niisiis, alustan ülevalt suurematest ja siis liigun allapoole.

Dermosil moisturizing hair treatment (hall pakend)
Kindlasti sobib toode neile, kes ei ole suured lõhnasõbrad. Sellel on täiesti neutraalne lõhn, mitte magus kommikas, mis võib ruttu üle visata. Mask on mõeldud just kuivadele, ja kurnatud juustele ühesõnaga just midagi mulle. Kahjuks oli toodet vähe sees, seega jagus ainult otstele (ilmselt on asi minus, sest mul on vägaaa paksud juuksed) Oleksin vaid seda rohkem sees olnud, oleks ka tulemust näha olnud, kuid siiski usun et see on hea toode, sest juuksed olid hiljem lihtsasti kammitavad.
Hind 200 ml tootel: 7.20 eur

Dermosil carrot body cream (porganditega pakend)
Kõige esimesena proovitud tester ja ka kõige lemmikum, nii nii hea lõhn ja nii hea niisutus ja üldsegi niinii super toode! Väga kiirelt imendub naha sisse ja jätab ka mõnusa lõhna, mis meenutab pigem tsitruseliselisi kui porgandit(kas porgandil on üldse lõhn?). Ma isegi ei oska seda rohkem kirjeldada, te peate seda ise tundma! :) Samuti tahaksin ka ära proovida sama sarja dušigeeli.
Hind 200 ml tootel: 8.20 eur

Dermosil Classic body lotion (kollane pakend)
Jällegi üks mõnus ja niisutav kehakreem või pigem ihupiim, sest see on üsnagi vedela koostisega. Samuti väga hea lõhnaga ja tekitab nahal värske tunde. Sisaldab ka hüpo-lõhnaaineid mis on nahasõbralikud ja ei tekita allergiat. See on üks suur pluss, et Dermoshop on mõelnud ka allergikutele, sest pole ju tore, kui ostad mõne eriti ahvatelva ja kalli toote ning hiljem sügeled üle keha.
Hind 500 ml tootel: 6.90 eur

Dermosil hand cream (roosa pakend)
E-vitamiini sisaldav kätekreem, mis on niisutava ja kaitsva toimega. Tootest jätkus testimiseks, mulle, emale ja sõbrannale ning võib öelda, et 3 arvamust on vägagi positiivsed. Kreemil on kerge roosi- või siis lillelõhn. Algul peale kandes tundub see üsnagi õline, kuid siiski minuti pärast on täielikult imendunud. Samuti üks hea toode, mis võiks riiulitele jõuda peale prarguse kätekreemi tühjenemist :)
Hind 200 ml tootel: 6.40 eur

Dermosil mouthwash (valge ja helsinisega pakend)
Ma ütlen kohe ära, et suuloputusveed pole mulle just meelt mööda. Enamus on nad üsnagi ebameeldiva järelmaitsega ja tahaks kohe veega ära loputada, seega ei sobi ma ilmselt selliste toodete testimiseks, kuid selle maitse meenutab pisut helesinist Orbiti närimiskummi, aga on natuke teravam.
Hind 300 ml tootel: 5.20 eur

Dermosil Berry therapy shower gel (lilla pakend)
Esimesena ütlen kohe ära, et mul on väga kahju, et seda oli nii vähe testri sees. Tegemist on mõnusa mustsõstradušigeeliga millel on ülihea marjalõhn (igasugused tooted, mis sisaldavad marju on mu lemmikud) Juba lõhna pärast soovitaksin seda ning see ei vahuta ka palju, mis tähendab, et seal pole nii palju igasugust keemiat sees. Samuti tahaks lisada selle oma vannitoa riiulitele :)
Hind 300ml tootel: 4.90

Dermosil essential day cream (valge ja kuldsega pakend)
Tegemist on päevakreemiga, mis on mõeldud kuivemale nahatüübile. Mul endal on normaalne nahatüüp, seega on see pisut liiga niisutav ja jääb natukene liiga õlisena näo peale. Lõhn meenutab jasmiini või piibelehe oma, üsangi neutraalne, mitte väga tugev. 
Hind 50 ml tootel 8.90 eur

Dermosil aina cream (beežikas roosakas pakend)
Toode, mida oli kõige rohkem oma testri sees. See on jumestuskreem, mille testrist piisab umbes 3-4 päevaks, seal on seda ikka tohutult palju sees. Koostis on natukene liiga paks ja toon oli ka veidi tume, seega sain seda katsetada ainult kodustes tingimustes ja ei oska püsivuse kohta midagi öelda. Ajakirjaso n küll öeldud, et see on BB- kreem, kuid mina nimetaksin seda ikkagi jumestuskreemiks. Sellel on ka SPF 25, seega sobib väga ideaalselt ka suvel kasutamiseks.
Hind 30 ml tootel: 9.90 eur

Ja ongi minu esimene dermoshopi toodetega kokkupuude käes. Siiani on olnud kõik vägagi positiivne ja ajakirjas on veel palju huvitavat, mida tahaks kindlasti proovida. Nüüd tuleb vaid uut ajakirja ootama jääda. Kes on samuti huvitatud sellest ajakirjast, siis käib see koju täiesti tasuta, tellimisinfo asub SIIN
On kellelgi veel kokkupuudet dermoshopiga olnud, ehk oskate midagi soovitada?

Mõnusat nädalalõppu,
Eliise

You Might Also Like

0 comments