Toodete arvustus: Kuivšampoon, meigieemalduslapid ja liblikatiivaripsmed

oktoober 10, 2013

Nagu lubatud tutvustan täna mõningaid tooteid, mille olen saanud väga odava raha eest Laadapäevadelt ja ka Osturallilt. Mul on tegelikult üsna kahju, et eelmine nädal nii kirielt käest läks ja ei saanudki rääkida Osturallilt saadud kaupade eest ja ehk mõned jäid ka headest asjadest ilma, mida tutvustama hakkan :(


Kuivšampoon - Selver - 2 eur
See on minu esimene kogemus kuivšampooniga ja ma olen niii kohutavalt vaimustuses!!! Võibolla isegi mitte sellest "puhta pea muljest" vaid hoopis sellest kui uskumatult hea viimistlusvahend see on. Mul on väga rasked juuksed (sõbrannad kutsuvad neid hobusejuusteks) ning neid on pea võimatu sättida natukene puhevile ja kohevusse. No muidugi ainult kilo laki laskmine juuksejuurtesse aitab, agaaa... See toode suudab juuksed panna suurepäraselt vormi, anda neile kohevust ning tulemus kestab ka peale seda, kui on näiteks müts peas olnud. Supersupersuper! 
Lisaks volüümi andmisele jätab see juustele väga ilusa läike ning puhta tunde. Lõhnab ka päris hästi (meenutab Elvitali tooteid). Laadapäevad peaksid nüüd selle nädala lõpus küll lõppema, aga lähen ja varun endale ka teise purgi varuks, sest hind on ülisoodne ja toode on väga super! Soovitan soojalt!!!

Meigieemalduslapid - Kaubamaja - u. 2 eur
Taas mina, oma lapikatsetustega. Miss cop on firma, mis teeb odavat kosmeetikat, seega mõtlesin proovida, millise tulemuse saavutab nende "odavate rätikestega". Tulemus on väga hea, ma olen väga üllatunud, suhtusin neisse pigem selliselt, et eks nendega hea tulemuse saavutamiseks kaua aega läheb. Võta näpust, meigi eemaldab suurepäraselt ning ka lõhn on vägagi neutraalne. Siiski on tegu esimeste meigieemalduslappidega, millega on võimatu eemaldada ripsmetušši, sest see ajab silmad kohutavalt kipitama. Toote suur pluss on see, et seda on hea sulgeda kaanega, mitte kleepsuribaga, mis väldib toote kuivamist.

Ripsmetušš False Lash Wings - Kaubamaja - 9 eur
Minu praegune Pupakene hakkab otsa saama ja kuna selle ripsmetuššiga on minul väga kindla peale minek ostustasin selle endaga kaasa tuua. Hind on väga soodne (tavahind 16-18 eur) lisaks Osturalli soodustusele kasutasin ära oma kogutud boonuspunktid ning kassas jäi hinnaks hoopis 7.55. See selleks.
Toode lubab liblikatiivaefektiga ripsmeid... Tõesti, ripsmed saavad selle tootega väga pikaks. Tušši harjased on kummist, seega midagi täpselt minule. Hetkel ostsin seda teist korda, seega teadsin tulemust juba ette aimata, aga kui prooviksin seda esmakordselt oleksin väga suures eufoorias (nagu kuivšampoonist), sest tegu on väga kvaliteetse tootega Lorealilt. 
Eks vaadake ise: 


Osturallilt sain veel ka endale talvemütsi ja veel ühe toote, kuid selle jätan järgmiseks nädalaks, sest pool sellest on puudu ja peaks ehk järgmisel nädalal saabuma :)

Peatse lugemise, kirjutamiseni!
Eliise

You Might Also Like

2 comments