Tootearvustus: Actyva Disciplina juuksehooldus lokkis ning lainelistele kiharatele

november 21, 2013

Nagu tavaliselt neljapäeviti, toon ka täna mõned uued tooted oma lugejateni ning anda ülevaadet erinevatest toodetest. Tänase postituse tooted aitas kokku panna e-pood http://mia24.ee. Koos valisime välja õiged tooted minu juuksetüübile ja nüüd hakkangi neid tutvustama.

Suure tuhinaga karpi avades leidsin seal 3 valges pakendis toodet ning lisaks veel armsa Mia24.ee trükisega kruusi, millest hommikuti sooja kohvi või teed nautida. Oeh kuidas mulle üllatused meeldivad...
Lähme nüüd siis toodete juurde: 
Minuni jõudis Activia Diciplina sari, mis on mõeldud lokkis ning lainelistele juustele. Polnud varem sellest firmast midagi kuulnud, samuti ka mitte tootesarjast, seega polnud mul mingeid ootusi ega eelarvamusi.
Arvutamist alustan toodete kasutamise järjekorrast.

1) Actyva Disciplina Shampoo - šampoon laines ja lokkis juustele
Mis tootega on tegu?
Kontrolliv šampoon laines, lokkis ja säbrus juustele.
Sisaldab virsikuõli ja magusmandliõli. Virsikuõli on rikas A-vitamiini poolest, mis annab lokkis juustele tagasi loomuliku niiskuse ja sära. Magusmandliõli sisaldab rohkelt E-vitamiini, mis annab juustele kaitse väliste kahjustuste vastu (niiskus, UV-kiired, föön, tangid). Juuksed jäävad kergesti kammitavateks, pehmeteks ja säravateks.
  
DISCIPLINA SYSTEM'i koostissesse kuuluvad:
Virsikuõli
Magusmandliõli
Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid
Mulle meeldib esimese asjana toote juures see, et sellel on tagasihoidlik ja mugav pudel. Jätab usaldusväärse mulje (ei tea mis kiiks mul sellega on). Lõhna poolest on meeldiv, kuid siiski mõne jaoks võib liiga magus olla, minule aga vägaväga meeldis. Šampoon ei vahuta eriti, esimesel kasutamisel panin selle tõttu liiga palju toodet peale ja pärast oli tükk-tükk tegu selle ära saamisega.
Juukseid pestes ehmatas see algul mind üsna ära, sest juuksed tundusid väga-väga kuivad ja takused, aga hiljem see probleem lahenes maskiga. 

Toodet saab osta http://mia24.ee/ hinnaga 14.90.
Hindeks 4/5

2)Actyva Disciplina Mask - mask lokkis juustele
Mis tootega on tegu?
Sügavatoimeline mask laines, lokkis ja säbrus juustele.
Virsikuõli, magusmandliõli ja säraga rikastatud aktiivsed koostisosad toidavad ja pehmendavad juust. Vähendavad volüümi ja aitavad kontrollida säbrulisust. Juuksed jäävad kauakestvalt säravateks, siidisteks ja pehmeteks.
DISCIPLINA SYSTEM'i koostissesse kuuluvad:
  • Virsikuõli
  • Magusmandliõli
  • Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid 

Alustan sellest, et see toode on see, mis teeb sellest sarjast suurepärase juuskehooldussarja, vähemalt nii mulle tundus. Esmalt kui selle juustesse sõrmitsesin, ei tundnud midagi, tunne oli täpselt sama nagu peale šampooni kasutamist, kuiv. Kui olin natuke maskil mõjuda lasknud ning seda juustesse kamminud muutusid need ülipehmeks. Oeh need olid nii niisutatud, siledad ja täiesti sirged. Täiesti sirged, ma rõhutan täiesti sirged. Samuti jäi juustele väga mõnus lõhn. Pärast vee välja sõrmitsemist tulid siiski mõned lokid sisse.

Toodet saab osta http://mia24.ee hinnaga 21,00 eur (hind on krõbe, aga uskuge, see on seda väärt!)
Hindeks 5/5

Enne kui järgmiste toodeteni jõuan, räägin veel paar sõna šampoonist ja maskist. 
Ma usun, et nii head tulemust tooteid eraldi kasutades ei saa, seega soovitan neid ikkagi korraga kasutada ja see investeering oma juustele teha. Mu juuksed on palju tervemad ja kui juuskekarva katsuda, on sellele tekkinud peale tugev kiht, mis ei lase juuskekarval katkeda. 
Kahjuks aga ei saa mina 2 pesu järjest nende toodetega pesta. Peale esimest pesu on kõik hea, juuksed väga siidised ja pehmed ning ei ole enam turris. Peale teist pesu jäid aga minul juuskejuured rasvased ja juuksed tundusid pisut ületoidetud ja väsinud. Seega soovitaksin kasutada neid tooteid nädala või kahe tagant. 

Nüüd siis läheme edasi.
3)Actyva Disciplina Relax Fluid - niisutav fluid lokkis juustele
Mis tootega on tegu?
Säbrulisuse vastane lokke taltsutav ja niisutav fluid laines, säbrus ja lokkis juustele.
Virsikuõli ja magusmandliõli jätavad juukse säravaks ja siidiseks. Ideaalne kui soovitakse laines juukseid föönitada sirgemaks. Juuksed jäävad juurtest otsteni siledad, siidised ja säravad. Samas kaitseb fluid lokkis juukseid niiskuse eest et nad ei läheks säbruliseks ja kahusse.
  
DISCIPLINA SYSTEM'i koostissesse kuuluvad:
  • Virsikuõli
  • Magusmandliõli
  • Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid 
Mulle anti valida, kas tahan lokke esile toovat kreemi või siis sirgendavat fluidi. Otsustasin siiski viimase kasuks, sest tahan oma juustele "parandustöid" teha ja neid vähem kuumutada. 
Olen proovinud seda kasutada kolmel viisil ja neidt kõigist olen jõudnud ka lemmikuni. 
1)Kandsin toodet märgadesse juustesse, kahjuks see aga erilist tulemust ei andnud, natukene siiski sirgemaks muutusid.
2)Kandsin toodet kuivadesse juustesse juuksed muutusid veidikene sirgemaks, kuid mitte oluliselt täpselt nii nagu märgadega.
3)Kandsin toodet juba eelnevalt sirgendatud juustesse (järgmisel päeval) ja nii sobib mulle kõige paremini. Nii ei pea mitu päeva järjest juukseid kuumutama ja juustes olevad lained "libisevad" kergelt välja. 
Usun et 2 esimest varianti ei sobi selle tõttu, et mu lokid on väga tugevalt sees ja juuksed on üsna kerged. Arvan, et teistel nii palju jamamist oma lokkidega pole :)
Toote hea eelis on see, et seda on üsna palju ning lisaks silendamisele ja sirgendamisel niisutab ka juukseid piisavalt ja kaitseb neid niisukuse eest. Kui kanda juustesse peale sirgendamist, siis kestab tulemus kauem ja juukseotsad ei keera ennast krussi nii nagu tavaliselt. 

Toodet saab osta http://mia24.ee/ hinnaga 18.20 eur.
Hindeks 5/5

Neid kolme toodet kasutades on tulemus selline: 
Enne

Pärast

Kaasa sain ka veel ühe juukseõli testri, samalt firmalt ning ka see on üks ülimalt hea toode. Kindlasti soetan selle endale kui praegused õlid lõpuni kasutan :)
Actyva Bellessere Oil - luksuslik juukseõli
Mis tootega on tegu?
Luksuslik ilunektar külmpressitud argaaniaõli ja linaseemneõliga
Õlisid on aastasadu peetud väärtuslikuks osaks ilurituaalidest. Seda just oma rahustavate, kaitsvate, niisutavate ja antioksüdantsete omaduste poolest. Inspireerituna iidsetest traditsioonidest paljastab Actyva tervete juuste saladuse - Bellessere õli.
ILUNEKTAR mis toidab, parandab ja kaitseb kõiki juuksetüüpe. Sisaldab väärtuslikku kombinatsiooni looduslikest õlidest:
ARGAANIAÕLI on märkimisväärselt rikas oomega-6-rasvhappe ja E-vitamiini poolest. Täiuslik argaaniaõli toidab juukseid ja samas kaitseb neid väliste rünnakute vastu: UV-kiired, föön, tangid, saastatud õhk jne. Kuivadele juustele annab pehmuse ja toidab neid taselustavalt. Kuna tegemist on külmpressitud õliga ei jäta see juukseid raskeks.
LINASEEMNEÕLI pehmendab ja toidab juukseid. Kaitseb juukseid ülemäärase kuivuse eest keemilisel töötlemisel. Väärtuslik liitlane argaaniaõlile, mis annab juustele kerguse ja siidisuse.
Actyva ILUNEKTAR on kerge tekstuuriga ja õrna aroomiga, annab unustamatu heaolutunde ja ilu sinu juustele.

Toode jätab juuksed ilusti läikima ja teeb juukseotsad terveks ning ka raskeks selles mõttes, et lokid vajuvad sirgemaks. Samuti jätab need mõnusalt lõhnama.
Ühest testrist jätkus minule kaheks kasutuskorraks.
NB tegu on mia24.ee  klientide lemmiktootega! :)

Toodet saab osta http://mia24.ee hinnaga 23,00 eur.
Hindeks 5/5

Nagu ka arvustusest näha on siis on tegemist kuldaväärt toodetega, mis on oma hinda igati väärt. Soovitan kindlasti proovida neil, kelle juusketüüp on minuga sarnane. 

Suur suur tänu mia24.ee-le!

Vabandan, kui postitus oli veniv ja natuke halva sõnastusega, sest olen hetkel palavikus ja mõte kohe üldse ei tööta :(
Eliise

You Might Also Like

0 comments