Tootearvustus: JOIK'i talvine apelsini-kaneeli kehakreem sheavõiga

november 11, 2013

Taas on minuni jõudnud pakike, mis sisaldab Eestis valminud toodet. Selleks on JOIK'i kehakreem apelsini, kaneeli ja sheavõiga.


Millega JOIK tegeleb?
JOIK kaubamärk loodi aastal 2005 ja toodab looduskosmeetikat ja sojavahast lõhnaküünlaid. Hetkel on JOIK Eesti edukaim looduskosmeetikat tootev ettevõte, kelle tooteid müüakse parimates kaubamajades ja poodides. Kõik JOIK tooted valmivad kõrgeima kvaliteediga toorainest käsitööna Eestis ning on võimalikult naturaalsed ja hellitavad keha looduslike koostisosadega, pakkudes samas naudingut oma kauni välimuse ja heade lõhnadega.
Mis tootega on tegu? 
JOIK toob välja oma esimese "limited edition" toote koostöösarjast Eesti disaineritegaEestimaine looduskosmeetikat ja lõhnaküünlaid tootev firma JOIK annab avalöögi pikemale koostööprojektile - "JOIK koostöös Eesti disaineritega".
Esimene "limited edition" toode on Talvine apelsini-kaneeli kehakreem sheavõiga, mille kujunduse on loonud tunnustatud moekunstnik ja illustraator Kätlin Kaljuvee. Kätlin on õppinud Eesti Kunstiakadeemias ning end täiustanud Pariisis. Eelnevalt on ta koostööd teinud näiteks Samsungi, Givenchy, Swedbanki, Rotringi, Jukocute'i ja Eesti Vabariigi presidendiga. Tema illustratsioone on avaldatud teiste seas ajakirjades FHM, Dash, Commons & Sense, Milk X, Anne&Stiil, Mari, Mood, Regina, Eesti Naine. Oma moekollektsiooniga on Kätlin jõudnud ka Berliini moenädalale.
Talvise kehakreemi kujundust luues inspireeris Kätlinit kreemi valge värv ja puuviljaselt vürtsikas lõhn, mis viib mõtted talvepäevale, kui väljas on karge ja valge, kuid koduust avades võtab sind vastu puuviljane ja vürtsine küpsetamishõng.
JOIK uus kehakreem on hooajaline eriväljalase ning müügil ainult perioodil november 2013 - veebruar 2014. Kreem on eriti sobiv talviseks perioodiks ning selles sisalduvad sheavõi ja oliivõli toidavad ja kosutavad nahka. Lõhnanootides on tunda apelsini, kaneeli ja talviseid vürtse.
Oma arvustuses pean esmalt mainima, et lõhn mis tootel on, tekitab uskumatu jõulutunde, sest see mõnus kaneeli-apelsini hõng tekitab suure isu piparkookide ja mandariinide järgi. 
Nüüd siis kreemist täpsemalt: 
Tegu on just täpselt parajalt niisutava tootega, mis imendub kiirelt naha sisse ja ei jäta õlist ega rasvast kihti. Olen kasutanud seda kehal, kätel ning näol ja vastunäidustusi pole, seega omalt poolt lisan, et kreemi võib kasutada tervel kehal. Nagu ka JOIK ise oma toodet tutvustas, sobib see ideaalselt talviseks kasutamiseks, et kaitsta oma nahka karge pakase eest. 
Lõhnast ma juba rääkisin, see on I M E L I N E, sest see on just parajalt magus ja ei hakka "nina peale". Kuna see mu laual nii kaunilt ja kutsuvalt seisab, ei suuda ma käsi eemal hoida, ning pumpan aeg-ajalt natukene käeseljale, et siis käsi nina all arvutis istuda :D
Disain on samuti sama imeline nagu lõng, mõnusalt naiselik ja puuviljane, nii nagu disainer Kätlin ise mainis. JOIK'i tooted on ennist meelde jäänud tagasihoidlike pakenditega, mis värvuvad vastavalt kreemine, kuid antud toote põhjamaiselt karge valge toon ja värvilised apelsinid ning apelsinilehed meelitaksid mind küll letile ligemale. Samuti on toodet väga mugav kätele kanda ja pumbast tuleb parajas koguses toodet, mitte liiga vähe ega liiga palju. 
Kahju on mul muidugi sellest, et toode on saadaval ainult 3-4 kuud, kuid arusaadav, ega suvel see jõululõhn nii palju ei kutsukski. Seega, kallid lugejad, mõelge jõuludele, kindlasti on Teil sõbranna, ema või õde, kelle vannitoariiulile see ideaalse jõulukingina sobiks :) 
Õige pea peaks jõudma toode ka poelettidele (kui juba pole jõudnud), aga kindlasti on see saadaval JOIK'i e-poes, hinnaga 6,20 eur.
Hindeks 5/5 


Suur tänu JOIK'ile selle uskumatult hea toote eest ning mõnusat jõuluootust minu armsatele lugejatele,
Eliise

You Might Also Like

5 comments

  1. See lõhn on tõesti super :)) Väga hea toode!!!

    VastaKustuta
  2. Kallis Eliise, sa oled üks parim ilublogija keda tean ning tood naeratuse lausa näole oma postitustega :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh mu armas lugeja, et oma sõnadega ka minu näole naeratuse tõid! :)

    VastaKustuta
  4. Tahan seda! Ma arvan, et see läheb mu emale jõulukingikotti :P

    VastaKustuta
  5. Ma usun, et ega sa ema kingitusega sel juhul mööda küll ei pane ja enda nahale teed ka suure pai selle kreemiga :)

    VastaKustuta