Tootearvustus: Garnier aitab vabaneda paharettidest

detsember 23, 2013

Ho-ho-ho!

Mõtlesin pikalt, et kas teha täna arvustus või mitte, sest ilmselt paljud lugejad küpsetavad perega piparkooke või on ennast juba pühaderežiimile seadnud. Siiski ei suutnud ma oma blogimise isu alla suruda, sest tänane toode on VÕRRATU!
Ma räägin täna Garnier Pure Active Fruit Energy tootesarja näopesugeelist.
Kui ma seda toodet poeriiulitel nägin tekkis minus sees juba selline tunne, et pean selle saama! See mõnus greibitoonis pudelike ja mahlakas kujundus pugesid kohe mulle südamesse.  Samas teadsin ma, et vajan näopesugeeli, sest minu õhtune meigieemaldamine piirduski ainult meigieemalduslappidega. Kahjuks ei toimi need nii suurepäraselt ning mingi osa mustust jääb ikka nahale ja punnid on kiired tulema. Vaatame, kas Garnieri uus toode suudab tõesti imesid teha?
Mis tootega on tegu?
Puhastav värskendav geel greibi- ja granaatõunaekstrakti ning C-vitamiiniga.
Mõju: salitsüülhappega geel puhastab ja värskendab segatüüpi või rasuse naha, kõrvaldab mustuse ja vähendab märgatavad nahavead..

Minu esimene armastus toote juures - lõhn! Juba lõhnast on tunda, et nahka hakkab hellitama tõeline vitamiinipomm, mmm... greip ja apelsin....
Ma olen toodet kasutanud 2 kuud ning tulemused on suurepärased ja märgatavad. Punnid ei taha enam üldse tekkida, sest see toode peseb näo täiesti krudisevalt puhtaks. Algul natuke kuivatab nahka, aga paari nädala möödudes harjus minu näonahk tootega ära ja niisutavat kreemi enam ei vajanud. 
Näopesugeeli on väga mõnus ka kasutada, sest pumba abil saab endale täpse koguse kätele pigistada, minul on selleks 1,5 pumbatäit.
Nahk on peale pesu siidiselt pehme ja ütlen veelkord - väga-väga puhas!
Ainus halb omadus on see, et kui toode peaks sattuma suhu või huultele jätab see ebameeldiva kibeda maitse (nagu greip isegi aga 3x hullem).

Soovitan seda väga väga soojalt, sest minu nahaprobleemid kadusid tänu sellele tootele ja BB-kreemi kasutamine pole isegi enam vajalik, sest midagi peita pole vajagi :)

Toodet saab osta toidupoodidest ning ka Kaubamajast umbes 3-4 euro eest.
Hindeks 5/5

Ilusaid pühi kõigile! :)
Eliise

You Might Also Like

9 comments

  1. Oskad soovitada mida kinkida oma kutlile jõuludeks? Mida oled ise kinkinud/kingid see aasta?

    VastaKustuta
  2. Minu kutt kinkis mulle eelmine aasta näiteks meie pildiga padja, see oli äärmiselt armas kink (võid ju enda pildi ka ainult panna, siis ta saab sind kaissu võtta). Selle aasta kingitusest kirjutan uue kommentaari u 12 paiku, kui kingitus kätte on antud, sest ta loeb ka mu blogi ja nii pole üllatusmomenti :P

    VastaKustuta
  3. Nii, seal aastal kinkisin ma oma noormehele meie piltidest tehtud lauakalendri, mis sisaldas 2013. aastal tehtud pilte. Tellimuse esitasin siin: http://www.prindistuudio.ee/firmast väga hea ja kiire teenindus, kalender on ka hea kingiidee uueks aastaks :)

    VastaKustuta
  4. Mida veel peale greibi näopesugeeli veel kasutada,et n2gu ilus ja klaar oleks?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh üsna piinlik öelda, kuid tegelikult olen ma väga laisk naha eest hoolitseja, sest ta erilist tähelepanu ei vajagi. Esmalt puhastan selle sama näopesugeeliga, kui mõni punnike tekkinud on tupsutan seda teepuuõliga või tsinksalviga. Kui aga meeles on panen veel ka Lumene Vitamin C tootesarja kreemi (päevakreemi, kuid minu arvates sobib ka hästi öösel kasutamiseks) http://iluexpress.blogspot.com/2013/11/tootearvustus-lumene-vitamin-c-bb-kreem.html
      Enda põhjal järeldan seda, et mida vähem ma oma nägu puutun, seda ilusam ta püsib, sest nii kui mõnda uut maski proovin kisub olukord kohe halvaks.

      Kustuta
    2. Ise pesen nägu avoni clearskin 3in 1 pesugeel,koorija ja mask.clearskini toonik salitsüülhapega ja garnieri Nordic moisture Match .kord n2dalas maskitan. Punasele punnile teepuu6li. Sinu arustus pani m6tlema,et praeguse vahendi l6ppedes v6iks greibi pesugeeli asemele muretsema. Nii tore on sinu kogemusi lugeda ja headest toodetest teada saada

      Kustuta
    3. See Clearskini tootesari on Garnieril samuti super-super-super aga juba selleks, et oma nahale vaheldust pakkuda soovitaksin greibiga näopesugeeli proovida. Mina juba kibelen ka maski järele (enne pean aga tubli olema ja eelmised maskid lõpuni kasutama, et vannituppa natukene ruumi juurde teha :D)
      Minul on veel toredam seda lugeda, kuidas sulle mu blogi meeldib ja see on nii vahva, et minuga koguaeg oma kogemusi ja nõuandeid jagad ning samuti julgelt küsimusi esitad, aitäh sulle! :)

      Kustuta
  5. kuna kohe-kohe saab mu avoni 3-in üks näopesu,-koorija- mask otsa on plaanis sinu poolt kiidetud ja katsetatud garnieri greibi toode uuel nädalal endale soetada . tänud veel kord

    VastaKustuta