Nädala nipp: kapitühjendus

jaanuar 12, 2014

Tänane nipp on lühike, kuid usun, et kindlasti abiks neile, kelle kapid on riietest punnis. Mul on juba ammu olnud plaanis üks korralik kapitühjendus, sest peaaegu kandmata riided seisavad niisama kapis, kui keegi võiks samal ajal nendest rõõmu tunda. Nii ma siis otsustasingi välja sorteerida riided, mida mina enam ei kannaks, kuid mul on meeles üks nipp, mida ma kunagi kuskilt lugenud olen.

Kappi koristades vaata riideid ning mõtle, et kui näiteks see sama pluus oleks poes müügis, kas ostaksid selle ära. Kui ei siis tõenäoliselt ei pane sa seda ka selga, kui siis väga väga harva. Seega oleks palju asjalikum teha omale internetis väike poeke, kust teised kellele see pluus väga meeldib, seda osta saaksid! :) 
Minu väike poeke on siinsamas blogis http://iluexpress.blogspot.com/p/pood.html

Mõnusat shoppamist ja kappide tühjendamist! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments