Shopingu saak: talvised allahindlused

jaanuar 09, 2014

Oeh, pühapäeval käisin ennast kaubanduses korralikult väsitamas. Kui minu esialgne plaan oli minna lihtsalt koos sõbrannaga asju vaatama, lahkusime poodidest siiski punnis kilekottidega ja naaaaatukene kergema rahakotiga.
Vero Modas on hetkel ulmelised soodukad, osad tooted on hinnast alla lastud lausa 70% nii sain ka mina endale kampsuni kõigest 3,89 euro eest.


Mulle väga meeldib et see on soe ja pehme ja mõnuse jõuluhõnguga oma veinipunase tooni tõttu. Samuti tundub see mulle ka sellise kampsunina, mis näeb üsnagi viisakas välja :)

Kuna käes on taas SAH ei välju ma seal kunagi tühjade kätega. Seal on alati sellist mõnusat pudi-padi mida lihtsalt naiselikust uudishimust osta tahaks. Eriti meeldib mulle see, et nüüd on Tartu kaubamaja oma väikeseid letikesi paremini jaotanud ja nüüd ei teki sellist ebameeldivat tunglemist toodete ümber. Supeer!
Mina aga sain endale sealt lausa 2 toodet.

Meigieemalduskäsn?
oeh ma ei oska antud toodetele paremat nimetust anda.. Niisiis, kuna ma olen vannitoas üks suur suur lödistaja ja nägu pestes upub terve vannitoapõrand, siis see on hea lahendus minu probleemile. Nende svammidega saab väga kergelt eemaldada näopesugeeli, ilma, et vett ka kuhugi mujale satuks, sest käsn imab selle kõik endasse. Samuti aitab käsnaga pesemine eemaldada viimsegi mustuse.
Käsnasid on pakendis kaks ja pakendit avades olid käsnad väga niisked ja pakist hüppas välja selline kupatatud seente lõhn/hais? Pakki uurides sain teada, et svammid on tehtud tselluloosist, seega nüüd sain vist oma küsimusele vastuse, miks selline hais pakendis oli ja mind antud toode niiske oli.
Üks suur pluss veel antud toote juures. Suurus! Näopesugeeli saab väga kiirelt näost ära, ehk kolme või nelja tõmbega, mis muudab näohoolduse sammukese võrra lihtsamaks :)
Hindeks 5/5
Toodet saab osta Kaubamajast hinnaga 2.30 eur.

8in1 küünelakk
Küünelakk, mis lubab parandada 8 kõige tüüpilisemat viga. Ka minu sõbrannad on selle kohta palju-palju head rääkinud ja ei jäänudki mul midagi muud üle, kui see enda ostukorvi libistada. Pakendil on ka kirjas, et see on saanud mitmeid tiitleid parimate ilutoodete seas, seega mina loodan sellest väga palju.
Peale nelja kasutuskorda olen märganud seda, kuidas küünte kasv on kiirenenud. Küünelakk kasvab kiirelt välja ja tootel on ka oma kasutusviis, 4 päeva paned uue lakikihi ja ühe päeva lased küüntel puhata.
Kahjuks, peale lakivaba päeva murdusid mu küüned täiesti ära, ei teagi kas asi on lakis või hoopis minu küüntes :(
Hindeks 3/5
Toodet saab osta Kaubamajast hinnaga 2.20 eur.Lisaks neile iluvidinatele ostsin lõpuks Terranovast pluusi, mida olin seal pikalt-pikalt piilumas käinud ja ootamas, kuna seda veel rohkem alla hinnatakse. Lõpphinnaks, millega olin selle nõus ära ostma oli 3,99 eur, mis on vägagi hea hind sellisele mõnusale vabaaja pluusile :)

Oeh vist tuli natukene igavavõitu postitus, aga järgmisel nädalal ootab teid ees vähemalt 2 arvustust ja ka DIY postitus, nii nagu vanasti. Proovin vaikselt järjele saada taas ja oma kiire-kiire aja üle elada :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Selveris on mitmeid meigieemaldaja soodustusi nt. Ma ostsin 4 euroga tookord, praegu saab 3 euroga. Mine vaata kindlasti! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja minu meigieemaldaja ongi kohe-kohe otsakorral, pean sealt kindlasti läbi käima! :)

      Kustuta