Ostusoovitused: Sheinside II

jaanuar 29, 2014

Täna piilusin taas üle Sheinside pakkumised ja leidsin nii mõndagi huvitavat, mida teiega jagada.
Kui eelmisel kolmapäeval panin rohkem rõhku vabaaja rõivastele, siis täna tutvustasksin natukene viisakamaid riideid, mis iseenesest on ka väga mugavad.
Kahjuks on paljud asjad "Coming soon", seega kui kellelgi huvi tekib, peab mõnda aega ootama :)

Pluuside valikuga saad tutvuda: 
http://www.sheinside.com/Shirts


Pükste valikuga saad tutvuda: 
http://www.sheinside.com/Bottoms


Pintsakute valikuga saad tutvuda:
http://www.sheinside.com/Plain-Blazers

Sooviksid saada need asjad tasuta? Sheinsidel on käimas giveaway, kus loositakse välja 30x50$, sellest saad täpsemalt lugeda: 

Head shopingut!
Eliise


You Might Also Like

10 comments

  1. Triibulised püksid on täitsa lahedad :)

    rubyblogi.blogspot.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, minule ka väga meeldivad, kuigi ma eelistan ühevärvilisi teksasid. Need on imekombel erand, mis lausa kutsub ostma ja kandma :P

      Kustuta
  2. suht haigelt surud peale et mingeid tasuta asju saada sealt:D nii mõttetu kraam ja ebakvliteetne ju. mis mõttega kõik blogijad seda jama tahavad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mis mõttega sa sellist jama kirjutad.....

      Kustuta
    2. Anonüümselt ikka teise blogi ei halvustaks, jubedad õelad inimesed..
      Muideks Su blogi on väga armas ja tore! :)

      Kustuta
    3. Just täpselt, eestlaslik kadedus lihtsalt, mis muu... Aitäh Sulle, proovin ikka paremaks muuta oma blogi samm-sammu haaval :)

      Kustuta
  3. Kõige pealt tahan öelda, et väga lahe blogi sul ja tore, et katsetad ja tutvustad natuke teistest maailmanurkadest ka online poode :) Mina tellisin endale sheinside'st jaki ja täna just jõudis kohale(elan Inglismaal) Kolm nädalat tuli :) Väga rahul olen, 20 naela eest minu arust päris ilus asi. Soovitan kindlasti lugeda kommentaare, mida teised on selle toote kohta kirjutanud. Minu jaki suuruseks on S ja näeb välja rohkem nagu selline kevade/suve jakk, ise tegelt tahtsin midagi külmemateks ilmadeks. Oleks võinud isegi M suuruse võtta. Aga kokkuvõttes väga rahul olen ja soovitan soojalt seda poodi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, suur tänu, nii positiivne on midagi sellist lugeda :) Tarneaeg tundub siis küllaltki pikk, kui Inglismaale kolme nädalaga liigub, võtsid tasuta saatmise eks?
      Sheinside juures meeldib mulle nende lai tootevalik ja see, et iga stiili pooldaja leiab kõige suurema tahtmise juures endale midagi sobivat ja täiesti taskukohase hinnaga. Minu arvates on joped ja jakid isegi kohati liiga odavad ja harjumatud, võrreldes Eesti hindadega.
      Aitäh et jagasid oma kogemust! :)

      Kustuta
    2. Jah, tasuta saatmise võtsin. Tegelt mõtlesin, et esialgu tellin lihtsalt katsetamiseks, et kas üldse kohale tuleb, kui kiiresti ja kas lõppkokkuvõteks see kõik väärt on. Pakun, et Eestisse jõuab pakk ka umbes 3-4 nädalaga, nende lehel on öeldud Estland- Eesti siis, kuni 20 päeva. Aga kõik kindlasti oleneb, kuna nad pakid välja saadavad, võibolla mingid väiksed viivitused on. Kui tellimuse teed, siis saad ka oma toodet track'ida(ehk siis nad uuendavad sinu profiilil, kus ja kui kaugel pakk omadega on), vähemalt mina enda oma sain nii jälgida. Ja tõesti, olen sinuga nõus, seal on nii palju erinevaid riideid, erinevatele stiilidele ja vägagi taskukohaste hindadega!

      Kustuta
    3. Suur-suur tänu Sulle Jana! Mul jah see tracking kood olemas, aga pean paar päeva veel ootama, et jälgida saaksin :P

      Kustuta