Tootearvustus: Sigma puuderlauvärvid ja kreemlauvärv

veebruar 06, 2014

Ilusat neljapäevaõhtut kõigile!
Täna räägiksin teile oma esimesest kokkupuutest Sigma lauvärvidega. Proovimiseks andis mulle võimaluse http://www.naturaalkosmeetika.ee/ ja mul oli suurim rõõm nende tooteid testida.
Juba pakendite järgi tunduvad tooted vägagi professionaalsed ja kvaliteetsed ja minul on seatud neile üsnagi suured nõudmised.
Mulle meeldib väga see, millised tooted välja näevad, sest see on ju armas, kui ilusad karbikesed piiluvad meigikotikesest välja, kas pole nii? Samuti on ka kreemlauvärvil (pildil kõige tagumine) ilus läbipaistev potsik, mis esmapilgul tundub väga raske, aga tegelikkuses asi nii pole. 
Toodetel on hea ka see, et pakki saades ei teki "üllatust", sest antud lauvärvid on oma toonilt täpselt sama sugused ka interneti poes, ei grammigi heledama ega tumedamad. 
Kaasa sain ka voldiku, mis tutvustas Sigma erinevaid pintsleid ja neid on oi-oi kui palju ja hing ihkab neid kõiki, olenemata sellest, et neid kõiki korraga ma nii kui nii kasutada ei saaks ja isegi mitte ei oskaks. 
1. Sigma puuderlauvärv, toon - Orsay
Sigma Beauty individuaalsete lauvärvide kollektsioon sisaldab laia tooni- ja lõpptulemuse valikut Sigma enimmüüdavatest lauvärvi palettidest. Lauvärvid on pigmendirikkad ja kauakestvad.
See toon on väga kaunis, sest see on eriline ja nii lihtsalt taolist mujalt ei leia. Miks ma selle valisin? Minu iluuisutamise võistluskleidi toon on taoline ning võistlusmeigi jaoks on väga raske leida sobivat tooni, kuid toon Orsay on just see mida vajan!
Sellel on väga hea pigment juba peale esimest pintslitõmmet. Nahal jääb see natukene roheka kumaga, seega need kellel on soovi teavad arvestada. Puuderlauvärvil on sees ka kaunid säravad täpikesed, mis sellele ka paar grammi pidulikkust lisavad ja pilke püüavad.  
Lauvärvi on väga kerge peale kanda, sest ei teki hirmu, et peale ühte pintslitõmmet on silmaalused sinist pudi täis. See toode ei pudene üldse, mitte täpikese võrragi. Samuti püsib see ka väga hästi nahal. Ka tugevalt hõõrudes ei kao toode nii pea. Soovitan seda soojalt just neile, kellel on oluline toote püsivus ja kaua kestev pigment.

Toodet saab osta http://www.naturaalkosmeetika.ee/ hinnaga 10.98 eur (uskuge mind, toote hind on seda 100% väärt!)
Hindeks 5/5

2. Sigma puuderlauvärv, toon - Grasp
Täpselt sama kiidulaul, mis ka toonil Orsay. Selle pigment pole ehk nii tugev kui Orsayl, aga see ongi selle tooni eelis. Ta jääb väga ilusasti kumama ja õrnalt ning pehmelt. Sobib väga hästi kasutamiseks pruunikate toonidega.  
Seda tooni hakkan ilmselt rohkem igapäevaselt kandma, sest see on armas, aga ka annab hoolitsetud välimuse terveks päevaks.

Toodet saab osta http://www.naturaalkosmeetika.ee/ taas hinnaga 10.98 eur. 
Hindeks 5/5

3. Sigma kreemlauvärv, toon - Provoke
Sigma Beauty Eye Shadow Base kreemlauvärv on pigmendirikas, kauakestev ning ei sisalda parabeene.
Ütlen juba alustuseks ära, et kui puuderlauvärvidest olin ma vaimustuses, siis antud tootest lausa väga-väga vaimustuses! See on ka minu esimene kogemus praimeriga. 
Esmalt räägiksin tootest nii, kui peaks tulema tahtmine seda eraldi kasutada. Minu arvates on seda kõige mugavam kanda peale näpuotsaga, kui just juhuslikult praimeri jaoks mõeldud pintslit pole. 
See annab helebeežika tooni, mille sees sädelevad taas kaunid väikesed täpikesed. Püsivus on tootel võrdne kreemlauvärvidega, seega väga hea.
Kui kanda toodet lauvärvi alla on see i-m-e-l-i-n-e, sest tänu sellele jäävad toonid väga erksad ja kauakestvad. Silmi hõõrudes ei tule värv kuidagi moodi maha, kuid silmameigieemaldajaga otseloomulikult. Tänu sellele, et valisin üsnagi heleda tooni, ei jää seda ka teiste lauvärvide alt paistma. 
Taaskord super toode ja mis kõige parem, parabeenivaba! :)

Toodet saab osta http://www.naturaalkosmeetika.ee/ hinnaga 12,96 eur.
Hetkel on toode küll otsas, aga kui sul on soov seda siiski saada, siis Naturaalkosmeetika lehe üks super eelis on see, et meilile saab tellida teavituse toote saabumise kohta! :)
Hindeks 5/5

Avastasin just, et ma ei leidnud toodetes mitte ainsatki viga. Need on tõesti suurepärased ja kui mul on vaja mõningat uut lauvärvi tooni, siis on minu esimene valik kindlasti Sigma! 
Samuti on mul pühapäevaks oma lugejatele üks tore üllatus varuks :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Soovita palun head kosmeetikut Tartus :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks pole kunagi kosmeetikut külastanud, aga Lõunakeskuse ILU kaupluses töötavad kosmeetikud, kelle kohta olen kiidusõnu kuulnud :)

      Kustuta
  2. Tee mõni meigi looki postitus kah, ainutl kuiv arvustus on natuke igav :). Hea oleks näha, kuidas toonid silmadel jäävad ja mis sa nendega välja mõtled :)!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures ma eile tegingi antud toodetega silmameigi ja pildid ka, aga ei julgenud veel siia lisada, sest olen üsnagi kehv meikija :(
      Aga jätan meelde su tähelepaneku! :)

      Kustuta
  3. Võib-olla peaksid hindeid andma 10-palli süsteemis, kuna sul päris palju 5/5, 10-ga oleks natuke suuremad varieerumised ;)
    Aga muidu on su blogi kohta ainult kiidusõnu, Sa oled ikka Super tubli !!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh tähelepaneku eest, järgmist postitust tehes võtan seda arvesse ;)

      Kustuta