Tootearvustus : Tangle Teezer Salon Elite

aprill 03, 2014

Oh ka mina langesin lõpuks reklaami, blogijate kiidulaulu ja üleüldise moeröögatuse ohvriks. Soetasin osturallilt endale Tangle Teezeri, mis on saanud väga populaarseks üle kogu maa. Nüüd saate lugeda ka minu arvamust antud toote kohta ja ma võin juba etteruttavalt mainida, et imekombel olen ma selles leidnud ka mõningad miinused.


Mis tootega on tegu?
Tangle Teezer Salon Elite on mugav ning käepärane peopesa suurune juuksehari, mis aitab saavutada parima tulemuse. See fantastiline abivahend sobib nii märgade kui ka kuivade juuste kammimiseks, ilma neid kahjustamata. Uudne, nõgus disain tagab suurepärase juuksepusade vaba kammimistulemuse juuksejuurtest otsteni. (www.salon24.eu)
Tootel on mõnusalt roosa barbilik disain (valikus oli ka must, aga kui on valida roosa ja musta vahel, siis noh... teate isegi...). Ma algul arvasin, et harjased? piid? on väga pehmed (kujutasin ette et need on sellised silikoonist), aga tegelikult üsnagi tugevad, aga samas painduvad. Kammil/harjal on väga omapärane kuju, mille tõttu pidin algul mitut moodi katsetama, kuidas seda kõige parem käes hoida oleks. Algul oli ikka veidike ebamugav, sest olen ju harjunud tavalise harjaga, millel on sabake ka taha, millest kinni haarata. Samas teeb selle toote suurus selle kaasaskandmise mugavaks ja ei täida tervet kotti oma käepidemega ära :D
Esmalt proovisin seda kuivadel juustel ja ma olin päris pettunud, sest kammimine tegi mulle kohutavalt haiget ja pusade koha pealt see tiris meeletult. Seega, kuivade juuste puhul mina seda haarama ei tihka. Pusad teeb küll lahti, aga harjumist vajab see küll.
Samas aga märgade juuste puhul armastan ma seda toodet meeletult. Seda on mugav kasutada dušiall, kui kammin maski juustesse või siis peale pesu, et kammida juuksed "sirgeks" ja tõrjuda eemale tülikad pusad. Tavaliselt kui lähen märgade juustega magama saan hommikuks toreda "üllatuse" krusssis lokikeste ja suurte pusade näol. Täna hommikul ärgates olid mu juuksed tegelikult üpriski sirged ja ka pusasid oli oluliselt vähem. Kindlasti jääb minu peale-pesu-rituaali. 

Toodet saab/sai osta Kaubamaja osturallilt soodushinnaga 10.95 eur (tavahind 14,95 eur).
Hindeks 6/10

NB! Osturallil on soodushinnaga ka minu kõige lemmikum ripsmetušš Loreali Wings. Soodushinnaks 10, ..? eur :)
Eliise

You Might Also Like

15 comments

  1. Esiteks märgade juustega ei minnagi magama, pusad on sel juhul vältimatud :) Teiseks, kas ikka juuste kammimist alustad otstest ja liigud järjest ülespoole? Kui jah, siis ei oska ma tõesti öelda, miks ta Sul kuivi juukseid kisub :/ Minu jaoks on see parim kamm üldse mis mul olnud on :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Paraku jõuan koju üsnagi õhtul ja selle tõttu jääbki juustepesu ööpeale ja tuleb magama minna märgade juustega, ei maksa siis kohe selle eest mind hukka mõista :) Alustan kammimist otseloomulikult otstest, aga mul on paksud, lokkis ja järgutatud juuksed. Selle tõttu nad omavahel puntrasse kerivadki.
      Mul on hea meel, et see Sinule nii hästi sobib, minul jääb see kasutamiseks vaid märgadele juustele :)

      Kustuta
  2. Oi Mina polegi veel sellest uuest moer88gatusest veel kuulnud! Harjan juukseid alati m2rjalt ja tekkis t2itsa huvi, kui kirjutad, et sobib h2sti m2rgade juuste harjamiseks. Proovin kindlasti :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Proovi muidugi, sest see ei tohiks märgi juukseid kammides nii palju lõhkuda kui tavalised harjad ;)

      Kustuta
  3. Olen ka mõelnud pusaharja soetamisele just maski/palsami juustesse kammimiseks aga siiamaani olen oma laiade piidega kammiga hakkama saanud, kui see peaks otsad andma või midagi ehk siis. Mulle tundub just see käes hoidmine kuidagi ebamugav ja kardan ka, et kuivade juuste kammimisega jääb see hätta (kuskilt kunagi lugesin ka sellega kohta). Kuivade juuste kammimiseks on nailon ja naturaalharjastega hari väga hea :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, kasutasin samamoodi laiade piidega kammi, aga usun, et selle harja tihedad harjased aitavad palsamil/maskil tungida veel paremini juustesse. Praegu ei oska selle kohta täpsustusi öelda, sest pole maskiga katsetanud :(

      Kustuta
  4. Kahju, et nii halb hinnang, sest see kamm on minu kiharate parim sõber!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on hea meel, et Sinule see väga hästi sobib, aga nii palju kui on erinevaid inimesi, on erinevaid kiharaid ja samuti ka erinevaid arvamusi :)

      Kustuta
  5. Soetasin ka endale selle aasta tagasi (?), aga kompakt versiooni. Ja esimest korda kammides olin vaimustuses, et see absoluutselt ei tiri juukseid, aga olin ka enne õrnalt tavalise kammiga juuksed läbi kamminud. Hiljem enam seda väga kätte ei haara, kuna minu paksude juuste jaoks ta vist ikkagi väga ei sobi. Pusad tekivad väga lihtsalt ja mina ei täheldanud vahet nende lahti kammimisel tavalise kammi ja TT vahel. Nüüd on ta mul koolikotis, et saaks koolis kiirelt sassi läinud soengu korda teha :) Siis teeb ta oma tööd korralikult, sest hommikul juba juuksed läbi kammitud ja pusad pole väga suured :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Täpselt sama arvamus Sinuga, sest mulle ka tundub, et see ei sobi väga paksude juuste kammimiseks. Kompaktversioon tundub veel eriti pisike ja mul kaoks see ilmselt juuste sisse ära :D:D Aitäh, et oma kogemust jagasid ja mul on hea meel, et ma pole ainus, kes sellest harjast nii vaimustuses pole, juhuu :D

      Kustuta
    2. Arvasin ka algul, et olen ainus, kellel oli TT'st veidi halb mulje jäänud, sest iga blogi, mida lugesin, kiitis seda taevani. Sinu arvustust lugedes tundsin kohe end ära :)

      Kustuta
  6. heiii, kas sa oled kuulnud midagi lõunakeskuse/tasku ilu näohoolduste kohta ? on need head ?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. heii, kahjuks ise seal käinud pole, aga palju positiivseid sõnu olen küll kuulnud! :)

      Kustuta
  7. Mulle meeldib õhtul pesus käia siis on rohkem aega igasuguseid tooteid katsetada ja endale aega pühendada. Seetõttu jäävad minulgi sageli voodisse minnes juuksed märjaks (mulle ei meeldi föönitada). Kindlasti võtan su kommentaare arvesse ja katsetan enne sõbranna imevidinat enne kui kohe ise ostma jooksen. Nägin ka kuldset Osturallil, miks just roosa? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul täpselt sama, õhtul on mõnus erinevaid asju proovida ja lihtsalt lõõgastuda enne magama minekut. Föönitamisest üritan üldsegi võimalikult palju hoiduda, sest teadagi see kahjustab juukseid päris korralikult :(
      Hihih ei oskagi öelda miks just roosa, selle värv on lihtsalt nii erk et lihtsalt kutsus ennast ostma :D

      Kustuta