Tootearvustus: Juuksed suviselt lõhnama Evitasale netipoe abil

mai 29, 2014

Esmalt pidin korraks peatuma ja aja maha võtma ning avastasin, et siia jõudsin ma viimati nädal aega tagasi?! Isegi rohkem 9 päeva tagasi. Kuna eelmisel nädalal olid juba proovieksamid ning see nädal on täis erinevaid lõpuüritusi (tutiaktus, titapäev jne) siis ongi aeg lihtsalt minema lennanud.
Täna kostitan teid aga tootearvustustusega ning etteruttavalt võin öelda, et blogis tuleb üks suur postitustebuum alates tänasest. Ole valmis! :)
Täna tutvustaksin teile tooteid internetipoest http://www.evitasale.com/ ninge värvikireva ning ka isuäratava (jah isuäratava, kohe saate aru miks) letiga tegin tutvust Tartu Ilumessil. Lett jäi eelkõige sila sellega, et pudelid on väga lihtsa disainiga kuid ometigi väga ahvatlevad. Kohapeal pakuti nuusutada mitmeid tooteid ja need on lihtsalt IMELISED šampoonid, palsamid, dušigeelid, kehakreemid ja kõik muu selline on uskumatult puuviljaste lõhnadega, et hea meelega oleks terve leti kaasa võtnud. Valikus on näiteks minu suur lemmik mango, pirn, kookos ja erinevad puuviljade segud.
Mina testisin aga kookoselõhnalist šampooni ja palsamit.
Body Resort Carribean kookose ekstraktiga šampoon ning palsam

Mis toodetega on tegu?
Kookose ekstrakt on nahka hooldav, rahustav, toitev, pinguldav, ideaalne kuivale ja lõhenenud nahale ja juustele. Annab jõudu ja energiat sportlasele ning kroonilise väsimuse sündroomi korral nii energeetiliselt läbi keha kaitsevõime tõstmise. Kookosõli on hea juustele kõõma vastu.

Oh esiteks vaadake neid pudeleid, minu lemmikvärvi - türkiissinised! Mõnusad 250ml pudelikesed, mida on hea kaasa võtta näiteks trenni või väljasõidule. 
Lõhn on väga kookoseline, minu jaoks natukene liiga tugev kookos, kuid peale pesu jääb juustele vaid õrn lõhn, seega ei pea muretsema, et see "nina peale" hakkab. Kookosefännidele on see lõhn aga tõeline unelm! :)
Mis puutub pesemisse, siis tooted on päris vedelad ning šampooni ei kulu üldse palju, sest see läheb väga hästi vahtu. Kuna palsam on ka vedel on seda lihtne juustesse kanda. Pesemise ajal on juba tunda seda, kui pehmeks juuksed lähevad. Erilist vunki annab juurde palsam, mis teeb juuksed siidpehmeks. Ma tõesti ei osanud isegi ette kujutada, et need tooted võivad juustele nii hästi mõjuda. 
Peale pesu on juuksed väga-väga pehme ning kohevad. Samuti kergesti kammitavad, väga säravad ja minul tulid nendest toodetest väga armsad lokikesed. Otseloomulikult lõhnavad juuksed kookose järgi, aga mitte häirivalt, vaid väga suviselt :)
Toote kirjelduses on küll, et tooted annavad ka energiat, aga seda ma kahjuks hinnata ei osanud, sest minu juuksepesu oli enne magama minekut ja uni tuli küll äärmiselt hea :D

Šampoon ning palsam on saadaval http://www.evitasale.com/ hinnaga 4 eur. Samuti tutvu ka teiste selle sarja toodetega ;)
Hindeks 9/10

Nüüd tegin ka Iluexpressile oma instagrami, et saaksite minu tegemistega rohkem kursis olla, kellele pakub huvi, siis lisage @iluexpress

Suur tänu Evitasale'le nii heade toodete eest! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments