Tootearvustus: Rhassoul saviga nägu puhtaks, siledaks ja veelkord puhtaks!

juuli 14, 2014

Nagu lubatud tutvustan täna üht kingiloosis osalevat toodet. See on looduskosmeetikapakist tulev Rhassoul saviga näomask. Näomask jõudis minuni tänu minu kõige-kõige esimesele koostööpartnerile, kelleks on http://www.looduskosmeetika.eu/, suur aitäh! :)
Nüüd aga vaatame, mida see ülimalt looduslik näomask endast kujutab:

Rhassoul savi 120 ml

Mis tootega on tegu?
Rhassoul savi on pärit Atlase mägedest Maroko kirdepiirkonnast. Sealsed elanikud on kasutanud rhassoul savi häid omadusi juba üle 1400 aasta. Mineraalainete küllusliku koostise poolest ja erakordselt hea imamisvõime tõttu leiab see saviliik ka tänapäeval kasutust parimates näo- ja kehahooldus protseduurides üle maailma. Sisaldab rohkelt räni, magneesiumi, rauda, kaltsiumi, kaaliumi, naatriumi ja mikroelemente. Tänu savi poorsele struktuurile imab see hästi mustuse ja toksiinid nahast ning samal ajal toidab seda mineraalidega. Katsed ja uuringud rhassoul saviga on näidanud selle efektiivsust naha elastsuse tõstmisel, naha tekstuuri parandajana ja surnud nahakihi eemaldajana.

Rhassoul savi tuleb 120 ml purgikeses, millest peaks jätkuma 20-ks maskiks. Lõhna tootel eriti pole, kerge aroom meenutab ravimtaimede lõhna või teate küll seda lõhna, mis tuleb apteegist, see rohulõhn! :) Kui maski aga näole kanda ning maha pesta, siis on toode täiesti lõhnatu, seega need keda alguses lõhn ehmatab, muretsema ei pea.
Kuna savi on jahvatatud ja pulbrina tuleb see maskiks segada. Maski kokkusegamiseks tuleb kasutada kas hüdrosooli või vett, mina valisin viimase ning suhe savipulbriga on 1tl-1tl. Segamisel tekkis minul veidikene probleeme, sest savi läks tükki ja ei tahtnud väga kergelt veega seguneda. Pikema mässamise järel sain poolvedele segu valmis, mis ilmselt tuli mul natukene liiga vedel, kuid harjutamine teeb meistriks! :)
Maski peaks peal hoidma 10 minutit, kuid minul jäi see 8 minuti ringi, sest mask hakkas näos tahenema ning kokkupoole tõmbuma. 
Peale pesu hakkas nahk veidikene õhetama. Tunne katsudes on aga ülimalt siidine ja nahk on ikka väga-väga puhta tundega. Selline veider "hingav tunne" oleks nagu peal. Tundub nagu nahatoon oleks ka veidikene heledamaks muutunud, ilmselt lasid surnud naharakud koos maskiga jalga. Tõesti, see tunne on see, mida peate kogema. 
Ma ei tahaks olla see tobe võrdleja, kes leiab iga asja jaoks midagi, millega võrrelda, kuid pean tõdema, et kui panna kõrvuti Vestige Verdanti mask ja Rhassoul savist valmistatud mask valiksin viimase. Sellega on küll rohkem eeltööd ja kokkusegamise vaev, kuid minu näonahale mõjus see paremini. Samuti on hinna ja kvaliteedi suhe suurepärane!
Tubli töö, mul on ülimalt hea meel, et eestlased nii nii häid ja kvaliteetseid tooteid suudavad välja mõelda! :)

Rhassoul savi on saadaval http://www.looduskosmeetika.eu/ k õ i g e s t  5,80 euroga. 
Hindeks 9/10

Oeh nüüd olen ma küll ilus ja võin rahulikult ootama jääda homset Iluexpressi sünnipäeva, juhuu! :)
Aitäh Looduskosmeetika.eu-le!! :)
Eliise

You Might Also Like

1 comments