Outfit: 27.08

august 27, 2014

Kuna mul on praegu käimas treeningalaager, siis on tänane outfit samuti spordiga seotud.

http://www.tantsupood.ee/ on andnud abikäe tänase outfiti kokkupanekul ning mul avanes võimalus valida nende e-poest oma lemmik treeningkomplekt. 
Pluus - http://www.tantsupood.ee/ - 25,00 eur
Retuusid - http://www.tantsupood.ee/ - 25,00 eur
Veepudel - Sportland - kingitus Skyplus'ilt
Kott - ...? - ...?
Tossud - ...? - ...?
Beurer pulsikell - Euronics - u 50 eur

Nagu nimigi ütleb on http://www.tantsupood.ee/ põhiline sihtgrupp tantsijad, kuid tegelikult leiab igaüks endale sealt meelepärase treeningvarustuse vägagi heade hindadega. 
Pluus, mille ma endale tellisin on lohvakam ja väga mõnus näiteks zumbatreeningutel, kus ma suvel käin ning kindlasti ideaalne erinevatele tantsustiilide ausatajatele (tänavatants, showtants jne). 
Retuusid on väga mugavad ja elastsed (valmistatud puuvillast, seega suurepärased treeninguks, et keha hingata saaks). Oeh kuidas ma armastan neid kolmnurki retuuside alaosas, need annavad korralikult särtsu juurde! :)
Kaup on kättesaades täpselt selline nagu pildil, seega saate kindlad olla, et pakist vaatab teile vastu täpselt sama erk toode nagu ta oli netipoes. 
Tantsupoe valikus leidub ka veel kõike muud: erinevad trikood balletitantsijatele, killukesi flamenkotantsijatele, spetsiaalseid tantsimiseks mõeldud jalanõusid ja veel veel paljugi muud. Tõeline tantsijate paradiis! http://www.tantsupood.ee/
(oh te ei kujuta ette kui palju need 3 värvilist riba pluusi tagaküljel pluusile särtsu juurde annavad!)
Suur-suur tänu Tantsupood.ee! :)
Ning suur aitäh Sandra Liisale, kes oma suurepärase peegelkaameraga veel suurepärasemad pildid tegi! :)

Sel nädalal olen veidikene vaiksem, kuid ära ma teid ei unusta kindlasti, püüan homme teie ette tuua veel ühe arvustuse ning nädala lõpus ka videopostituse! :)
(Suurtes lihasvaludes) Eliise

You Might Also Like

0 comments