Tootearvustus: ärge sattuge reklaami ohvriks; etikett "puhas" ei pruugi olla see puhas, mida teie mõtlete

september 25, 2014

Teate mul polnud täna plaanis teile midagi postitada, aga ma olen lihtsalt nii pettunud ühes "looduslikus" tootes, mille eest pean teid kindlasti hoiatama. Oleks Facebookis alles veel grupp "ära osta saasta" oleksin selle juba sinna ammu postitanud, aga see kadus võluväel kuhugi, on kellelgi aimu?

Tavaliselt ma kosmeetikatooteid esmalt nurka ei viska, kui need mulle koheselet ei sobi, aga seda toodet olen nüüd kasutanud juba üle kuu ja see ikka ei sobi ja ei sobi ja on üks paras õudus ja jura.

Puhas Loodus alkoholivaba näovesi

Mis tootega on tegu?
Toniseeriv ja tasakaalustav alkoholivaba näovesi igale nahatüübile õhtuse puhastuse viimistluseks ja naha hommikuseks äratuseks. Õunaekstrakt silub nahka ja tugevdab tema loomulikke funktsioone. Piimavalgud taastavad naha seesmise tasakaalu normaliseerides rasunäärmete talitlushäireid ja naha niiskussisaldust. Veelindude sulerasva imiteeriv komponent aitab leevendada ärritavate puhastusvahendite mõju ning taastada naha loomulikku lipiidset kaitsekihti nahapoore sulgemata ja komedoone tekitamata. Igale nahatüübile.

No augustikuus Prismas "shopates" oli mul hädasti uut näovett vaja ja mõtlesin osta taas oma Garnieri viinamarjaekstraktiga näovee, aga kui selle kõrval seisis palju odavam sama toimega looduslik toode, siis ilmselgelt võite arvata, et ma napsasin kaasa looduslikuma variandi, esmalt seetõttu et pakkuda oma nahale vaheldust, teiselt et katsetada midagi uut ning hea lõhna, värvuse ning sõnapaari "puhas loodus" tõttu see minuni oma tee leidiski.
No see on nagu seebivesi. See vahutab nii mis hirmus ja "vee" moodi pole see kohe üldse. terve nägu on seebist manti täis ja peale "puhastust" jääb üks paks vahukiht peale ning nägu kleepub meeletult. Lisaks kõigele ei puhasta see üldse, kohe üldse mitte ning võite ette kujutleda, milline piin tekib siis, kui toode peaks silma sattuma. See on kohutav valu, kipitus, pisaratemeri ja veel 100 häda kokku. 
Ühesõnaga kõik hea, mis ma selle kohta öelda oskan on ilus pudel ja hea lõhn....

Puhas Loodus alkoholivaba näovesi on saadaval kõikides suuremates kauplustel hinnaga 2-3 eur.
Hindeks 2/10

On kellelgi veel olnud kokkupuuteid selle tootega, millised on teie kogemused?
Eliise

You Might Also Like

20 comments

  1. Mina kasutan sama toodet juba peaaegu, et pool aastat ja kõik toimib nagu vaja :) Äkki on tegemist siiski hea tootega mis lihtsalt sinu nahale ei sobi? Mitte halvaga, päikest! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uhh ei oska öelda, aga sellist toodet, mis niimodi reageeriks ma pole näinud, kuid tõesti, ehk on süü minu nahatüübil, sest mul on hea meel näha, et on siiski neid kellele toode istub :)

      Kustuta
  2. See on ammu teada tõde, et Puhta Looduse toodetel pole looduslikkusega eriti midagi pistmist kahjuks. Ise seda toodet kasutanud ei ole, aga mõndasid teisi PL tooteid olen kunagu ammu ammu. Käisid kah, aga midagi erilist ei olnud ja nüüdseks üldiselt PL toodetest käin kauge kaarega mööda.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma polnud jällegi sellest varem miskit kuulnud, et tegelikkuses need tooted pole need, millena ennast kirjeldavad ja nüüd sain ka omad "vitsad" kätte, et ei tohi usaldada kõike, mis pakendil kirjas on :D

      Kustuta
  3. Ma juba ammu ei osta neid tooteid, sest koostisosades on vähe sellist, mis on ka päriselt looduslik. Alati soovitan läbi lugeda ka toote koostisosad, paljas "looduslik" nimetus ei anna tihti õiget infot toote kohta!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Õnneks oli mul sellest kokkupuutest väga palju õppida ning tõepoolest vaatan nüüd karmima pilguga koostist, et kas see vastab kirjeldatule.

      Kustuta
  4. Kui see silma satub, siis on elu tõesti läbi. Igahommikused kogemused aga ma võin öelda, et ma ka ei ole sellest vaimustuses, sest minujaoks jätab see näo kleepima.
    Aga sama toote looduslik kreem on näole küll hea :) ei tea.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ahjaa, unustasin ka seda postituses mainida, et tõepoolest jääb nägu kleepuma.
      Aitäh, et oma kogemusi jagasid! :)

      Kustuta
  5. Mina kasutan juba mitu kuud Puhas Loodus piparmündiga värskendavat näovett, ja mina olen küll sellega rahul. See jätab naha heaks värskeks ja on ka vinne vähemaks kõvasti võtnud :)
    Aga ilmselt see toode sinu nahaga ei sobi :( :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väike vahe võib sisse tulla ka sellest, et Sinu tootes on sees ka alkoholi, mis tõesti võib vähendada punetust ja toimida suurepäraselt (kuid siiski viska pilk peale koostisele).
      Paraku minuga läks tõesti õnnetult, kuid mul on hea meel, et sain ka mõnd oma negatiivset kogemust jagada, sest juba aastajagu pole ma totaalset jama poest ostnud ja "petta" saanud :D

      Kustuta
    2. Kuidas uskuda infot, et sobib igale nahatüübile....no ei sobi ju!!! Miks sellist jama kirjutada, mis tõele ei vasta???

      Kustuta
  6. See on tõsi, et kreemid näiteks sisaldavad parabeene neil. Koostisosi tuleb alati lugeda. Aga neil on ka puhtamaid tooteid. Näiteks dušigeelid ja šampoonid on päris normaalsed ja hind imeodav.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma otseselt parabeenifoob pole, aga lihtsalt mulle ei meeldi see, kui ma endaarust ostan "puhast" toodet ja lõppkokkuvõttes on see hullem keemia kui nt Garnier, Neutrogena ja muud suurtootjad. Kusjuures šampoonidest olen ma tõesti head kuulnud :)

      Kustuta
    2. Imeodava hinnaga looduslikku, kvaliteetset toodangut pole võimalik saada. Tõestatud siinsete näidetega.

      Kustuta
  7. Minule ka see kraam ei meeldinud.Ma kasutasin seda nii ammu ,nii et ma täpselt enam ei mäleta miks? Vist tekitas vistrike ja vist jäi ka kleepuvaks.Aga lõhn oli hea:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vistrikud kippusid minul ka lihtsamini tulema :(

      Kustuta
  8. Olen kasutanud kurgi näovett ja kreemi rasusele nahale juba mitu aastat ja mulle tõsiselt sobib. Samuti šampoon väga hea. Aga kahju et sul selline kogemus ette tuli :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nagu ma näen siis kõik teised näoveed oleks justkui paremad ja minul ei vedanud ning võtsin kõige esimesena ikka selle kõige halvema :D
      Kusjuures mu sõbranna kasutab ka kurgi näovett ning samuti kiidab, peaks temalt seda natukene prooviks võtma :P

      Kustuta
  9. Lugesin kommentaare ja silma hakkas: ilmselt see sinu nahatüübile ei sobi.... kuulge! Tegemist peaks olema tootega, mis sobib igale nahatüübile!!! Selge vale ju siis.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tõsi, hakkasin ka ise mõtlema, et tõepoolest ei saa sellisel juhul nahatüübiga mittesobivust vabanduseks tuua - väga hea tähelepanek! :)

      Kustuta